Copii furati din parcuri

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sunt adevarate aceste lucruri,doar ca unele sunt purtate din gura in gura si sunt inflorite mai mult decat este cazul.
eu cred ca este un semnal de alarma pentru autoritati care nu fac nimic in aceste cazuri.
Se intampla cum s-a intamplat in mai multe cazuri se ascunde sub pres,vezi doamne nu exista asa ceva.
In cazul fetitei care a fost uitata de educatoare in parc consider ca educatoarele si politistii care nu au luat masuri trebuiau dati afara,parerea mea asta este.
De acum voi fi mai mult decat atenta la copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

eu tot sunt de parere ca ptr cazuri de pierdut, fie si furat copil SUNT DE VINA NUMAI SI NUMAI PARINTI atunci cand sunt cu ei, si chiar si cand nu sunt. de ce?

daca cercetezi (si asta daca vrei) si vezi ca gradinitza practica plimbatul prin parc - iti asumi riscul uitatului/pierdutului/furatului din parc.

lucrurile astea se intampla din vina parintilor iresponsabili(sub o forma sau alta), indiferenti.

What? Deci daca eu duc fata la o gradinita care scoate copiii in parc, imi asum riscul ca ea sa fie pierduta in parc si mai mult decat atat se cheama ca sunt iresponsabila ca am dus-o (trebuia s-o tin acasa adica)?

Sau n-am inteles eu, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

nu, nu esti iresponsbila ca o pierde educatoarea, iti asumi un risc daca sti ca gradinitza scoate copiii intr-un parc indepartat de gradinitza, ca nu sunt atente.
Este riscul tau, ca parinte, cand accepti faptul ca sunt scosi din gradinitza, fie parc, excursie, etc.
daca gradinitza are curte, spatiu de joaca de ce sa plece in alta parte cu ei? cum ii coordoneaza/supravegheaza intr-un parc unde mai sunt si alti zeci de copii straini?

ce legatura are cu tinutul acasa asta?
nu are nici o legatura.
ma repet, daca accepti ptr copil o gradinitza care ii scoate din mediul lor, iti asumi un risc ca parinte.

Parintii iresponsabili sunt acei parinti care stiu ca au o educatoare/bona neatenta, sau merg ei in parc cu copiii si ii lasa nesupravegheati ca apoi sa zica...mi-a rapit copilul, s-a accidentat copilul, l-au batut altii, etc., cu mine in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Zvonul asta umbla de asta-iarna pe net, initial a fost despre copii rapiti in Tg Mures. Politia n-a confirmat nimic.
Si eu cred ca sunt legende urbane, urlau televiziunile pana acum.

In copilaria mea, prin '82-84, erau niste zvonuri asemanatoare, despre "secte si sectanti" care furau copii si le scoteau inimile. Sectantii umblau numai in Dacii negre, (nu stiu de ce, probabil ca sa fi usor de recunoscut:)), iar zvonistica asta circula printre copii, la fel de bine ca si printre adulti

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la noi in oras a disparut o fetita.ea provine dintr o familie defavorizata si a fost lasata singura afara[are 8 ani].
si la noi se vorbeste despre copii rapiti,apoi gasiti cu organe lipsa,dar e clar ca e doar zvonistica.
in plus,intr un ziar local ,politia a si infirmat aceste zvonuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

am vazut in Rom. cum copii de 5 ani merg singuri la gradinita, in piatza sau in parc. deci asta e inconstinenta din partea parintilor.

la gradinita de multe ori am vazut cum educatoarele mai uitau cate un copil prin curtea gradinitei...si trecea ceva timp pana sa isi dea seama sa vina sa-l ia.

nu stiu cum parintii isi dau acordul, sau poate nu-i intreaba nimeni,ca, copii sa fie dusi prin parcuri, biserici...etc. si doar cu 2-3 educatoare care stim f. bine ca se iau cu vorba si nu pot supraveghea copiii.

trebuie luata atitudine din partea parintilor si sa nu mai lase se se intample asa ceva.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

amanunte care pe mine ma ajuta:
1.cand merg intr-un loc public, in parc mai ales imbrac copilul cu tricou de culoare stridenta :rosu, galben si in felul asta il pot distinge usor.
2.tin minte cu ce e imbracat , in caz ca Doamne fereste...se intimpla ceva sa il pot descrie
3.port in portofel mereu o poza cu el
4.nu are voie sa se distanteze de mine, ascunda...si stie ca daca el nu ma poate vedea, nici eu nu-l pot vedea.
5.nu are voie sa iasa din parc...no exceptii
6. in locuri publice, magazine...tirguri...mergem numai de mana sau se tine de cos(are aproape 8 ani)
7.i-am facut instructajul: stie ca daca se duce cu vreun strain, la vreo masina...o sa-l fure oamenii rai, si nu o sa-si mai vada familia niciodata, o sa-l tina intr-o camera fara jucarii, computer si televizor.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Zvonul asta umbla de asta-iarna pe net, initial a fost despre copii rapiti in Tg Mures. Politia n-a confirmat nimic.
Si eu cred ca sunt legende urbane, urlau televiziunile pana acum.

In copilaria mea, prin '82-84, erau niste zvonuri asemanatoare, despre "secte si sectanti" care furau copii si le scoteau inimile. Sectantii umblau numai in Dacii negre, (nu stiu de ce, probabil ca sa fi usor de recunoscut:)), iar zvonistica asta circula printre copii, la fel de bine ca si printre adulti

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Pe vremea mea 85-88 umblau cica unii care te impungeau cu cutite, pur si simplu si fiindca pe vremea lu Ceasca nu erau iluminate strazile, nici nu stiai cui sa-i multumesti. Nu am auzit niciodata pe cineva caruia i s-a intamplat, nici vreun medic care sa vi tratat vreun "impuns" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor,am intrebat un priten care lucreaza in politie si mi-a spus ca aceste lucruri sunt adevarate,mi-a spus ca stie un caz al unui copil gasit in localitatea jilava fara un rinichi.

http://alinahandmade.blogspot.com/

De unde le scoti, mey frate? Cum se face ca nici varul meu care e comisar de politie, nici prietenul cumnatului meu(care e politist) n-au auzit de astfel de aberatii? Duhhhhhhh!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

din pacate majoritatea copiilor sint "furati" si apoi, in general, violentati de oameni care le sint cunoscuti, care fac parte din anturaj.

cit despre educatoarele care pleaca cite doua si treizeci de copii, e de neimaginat ca se pot plimba asa... aici e un supreveghetor la 6 copii sau mai putin, la fie-mea la cresa sint cite una la doi-trei copii.

Mergi la inceput