Copii furati din parcuri
Raspunsuri - Pagina 12
sveronica spune:
Am si eu o curiozitate......cum se face ca cineva a auzit de la altcineva......vecina unei prietene, bunica vecinei, etc......si nimeni din acesti martori inventati nu vine cu o poza macar. Oricine are telefon cu care poate imortaliza o imagine concludenta. Dintre atatia martori chiar nimeni nu ar avea o poza cu un copil?....sau cu acea vestita ambulanta neagra ?....mai sa fie.....
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catana_ali Tot aseara in Chitila o vecina era disperata pe la orele 19:00 ca i-a disparut fetita din fata portii...nici pana la ora asta copilul nu a aparut...s-a dus la mall la film cumva? ... Si inca un copil a fost gasit aseara de niste adolescenti in Parcul Bazilescu, mort,cu un biletel de multumire intr-o manuta si cu 1500 lei in celalta manuta ... |
| citat din mesajul lui catana_ali Ai putea sa mai treci pe la cabinet pe la psihiatrie...se vede de departe ca ai nevoie ... |
Din ordinea fireasca a postarilor, tot ce pot deduce este ca a raspuns la propria-i postare.
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui sveronica Am si eu o curiozitate......cum se face ca cineva a auzit de la altcineva......vecina unei prietene, bunica vecinei, etc......si nimeni din acesti martori inventati nu vine cu o poza macar. Oricine are telefon cu care poate imortaliza o imagine concludenta. Dintre atatia martori chiar nimeni nu ar avea o poza cu un copil?....sau cu acea vestita ambulanta neagra ?....mai sa fie..... |
Le este frica.
Nu-ti spuse rinichi_2005 mai sus ca imparatia a amenintat televiziunile sa nu bage nicio stire ca-i an electoral? Adica Basescu i-a zis lui Felix: "Motane, injura-ma la antene cat vrei, da sa nu bagi vreun rinichi pe post ca-ti tai semnalul!"
buburuzica_2005 spune:
Capcaunul eu vorbesc in cunostiinta de cauza nu stiu tu ce faci!
Treaba voastra dar nu cred ca e un subiect de batjocura sau luat la misto.
Mai bine ai merge pe ideea cu paza buna trece primejdia rea decat sa iti pierzi timpul pretios facand misto pe aici !
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui Paff Na ca a ajuns si la OTV stirea ![]() |
Chiar acum, titreaza OTV-ul, un copil e rapit pe Calea Mosilor!
A_Iulia spune:
...si pozitia oficiala a politiei o gasiti aici:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9313183-politia-capitalei-zvonurile-privind-cazuri-copii-rapiti-pentru-trafic-organe-sunt-false.htm
Paff spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Chiar acum, titreaza OTV-ul, un copil e rapit pe Calea Mosilor! |
Dap
JuliaSM spune:
Serios?? Inseamna ca sute de oameni,reporteri si para-moderatori de talk show-uri au de lucru pan' la craciun de-acum... Si o tara intreaga sta cu sufletu' la gura sa inghita gogosile,in timp ce copiii sunt inchisi in camerele lor si plantati la computer games si desene animate,ca o fi mai safe asa,decat sa ii scoti prin parcuri sau la plimbare.Si cica a venit vacanta cu trenul din Franta...
Imi amintesc cum,copii fiind,petreceam saptamani intregi departe de oras,in satul bunicilor,si ai mei nu stiau de noi in timpul asta-nu era telefon la tara,veneau cand ii umplea si pe ei dorul...La bunici,plecam dimineata de-acasa si bateam campurile,mancam seminte de floarea-soarelui pe camp,branza de la stana si fragi culesi din iarba,reveneam acasa cand apunea soarele,o data cu cireada de vite care se intorcea in sat...si nici rusul,nici bulgarul nu se sinchiseau de organele noastre interne,nici vreo ambulanta nu ajungea in sat,nici macar una de-aia adevarata,de urgente.
Se auzeau atunci povesti cu o banda sangeroasa,'oasele negre',cand sedeam seara pe buza raului si cei mari ne bagau in sperieti pe-astia mai mici de la oras.Poate fiecare generatie are povestile ei de groaza,cine stie?...
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Le este frica. Nu-ti spuse rinichi_2005 mai sus ca imparatia a amenintat televiziunile sa nu bage nicio stire ca-i an electoral? Adica Basescu i-a zis lui Felix: "Motane, injura-ma la antene cat vrei, da sa nu bagi vreun rinichi pe post ca-ti tai semnalul!" |

sa fim seriosi! chiar baga politia toate disparitiile astea sub musama? o fi de inteles un caz, poate doua....dar chiar pe toate?
nu minte politia atat de grosolan, numai un naiv poate sa creada asta.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*