Copii furati din parcuri

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Daca nu e de competenta politiei, atunci a cui este? A FBI-ului?

Nu. A psihiatriei. Ea se ocupa de vecinele isterice, maniaco-depresive, cu afectiuni ce le sufoca creierul cu fapte ireale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deci, la ce scriam inainte, aici e si raspunsul:
http://www.stiridecluj.ro/social/niciun-copil-nu-a-fost-rapit-din-hipermarketul-cora-din-cluj-napoca-

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

tocmai am vazut o stire f interesanta la PRO TV despre acest subiect.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/copii-luati-pe-sus-ucisi-si-lasati-fara-organe-zvonul-care-a-pus-autoritatile-din-romania-pe-jar.html

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Politia Capitalei a transmis joi un comunicat in care infirma existenta unor cazuri de copii rapiti in vederea prelevarii de organe si precizeaza ca mesajele de acest gen raspandite prin email si retele de socializare sunt false.

"Referitor la unele mesaje transmise prin email si retelele de socializare prin care se crediteaza ideea ca mai multi copii ar fi fost rapiti in vederea prelevarii de organe (...) Toate aceste mesaje sunt false. Nu au fost inregistrate astfel de cazuri, nu au fost gasite cadavre sau persoane in coma care sa prezinte lipsa unor organe interne si nicio persoana nu a formulat vreo plangere in care sa reclame rapirea vreunui copil", mentioneaza comunicatul Politiei Capitalei.

"In ultima perioada, diverse persoane, sub protectia anonimatului, sustin ca au cunostinta despre rapirea unor copii, despre mutilarea acestora si despre faptul ca in diverse parcuri si paduri ar fi fost descoperiti fie decedati, fie in stare de coma, copii carora le lipseau o parte dintre organele interne. Facem apel la cei care primesc asemenea mesaje sa nu le redirectioneze catre alte persoane, aceste mesaje sunt false si nu fac altceva decat sa creeze o stare de panica nejustificata", mai precizeaza comunicatul.

Politia a dat asigurari ca nu se confrunta cu rapiri de copii si solicita sprijinul populatiei in stoparea acestor mesaje.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catana_ali spune:

Exista SRI in Romania daca nu stiai care nu da mura in gura pana nu au o pista.Tot aseara in Chitila o vecina era disperata pe la orele 19:00 ca i-a disparut fetita din fata portii...nici pana la ora asta copilul nu a aparut...s-a dus la mall la film cumva?
Cui trebuie sa i se intample ca sa credeti ca este adevarat ce se zvoneste?Nu zic sa se creeze panica ,dar parca prea mare este indiferenta...Si inca un copil a fost gasit aseara de niste adolescenti in Parcul Bazilescu, mort,cu un biletel de multumire intr-o manuta si cu 1500 lei in celalta manuta ... a fost dat disparut la circa 5 de politie acum 2 saptamani si aparut aseara in jurul orelor 23:30...a si precizez ca erau si 4 masini de politie acolo...nu vor sa creeze panica se scuza Politia Romana,din cauza asta nu fac publice aceste zvonuri.Nu stiu cat credeti voi,insa asa cum au mai spus si alte mamici mai bine previi decat sa repari sau sa tratezi.
De copilul din parc am auzit ,deci poate fi luat drept zvon,insa fetita imi este vecina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catana_ali spune:

Ai putea sa mai treci pe la cabinet pe la psihiatrie...se vede de departe ca ai nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Avand in vedere ca e an electoral nu e in interesul imparatiilor sale sa se dea vreun comunicat despre rapirile acestea si traficul de organe.
Chiar au fost amenintate televiziunile si ziarele sa nu rasufle nimik.
Eu cred ca e mai bine sa fim prevazatori decat sa regretam dupa aceea.
Faptele astea sunt cat se poate de reale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catana_ali

Ai putea sa mai treci pe la cabinet pe la psihiatrie...se vede de departe ca ai nevoie

Aici se dezbat idei, nu persoane. Daca vrei sa mai stai pe forum, citeste regulamentul la care ai dat cu bifa ca esti de acord cand te-ai inregistrat ca membru pe forum.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buburuzica_2005

Avand in vedere ca e an electoral nu e in interesul imparatiilor sale sa se dea vreun comunicat despre rapirile acestea si traficul de organe.
Chiar au fost amenintate televiziunile si ziarele sa nu rasufle nimik.
Eu cred ca e mai bine sa fim prevazatori decat sa regretam dupa aceea.
Faptele astea sunt cat se poate de reale.

Ai vreo dovada, sau sursa e tot vecina de la 4 care are o prietena care stie sigur ?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput