Pro sau Contra TOM si JERRY

Pro sau Contra TOM si JERRY | Autor: adisirazvan

Link direct la acest mesaj

Copilul meu (2 ani) e pasionat de Tom si Jerry. Cand il intreb ce desene vrea sa vada imi raspunde invariabil "chitz chitz"
Acum eu ce sa zic? majoritatea celor din jurul meu imi spun insistent ca sunt prea agresive aceste desene si nu pot sa-i contrazic, avand in vedere ca in fiecare episod cineva o incaseaza.
Insa pe de alta parte, ma gandesc ca si noi am crescut tot cu Tom si Jerry si nu am ajuns cine stie ce persoane violente sau antisociale.
Voi ce parere aveti?

Ps. ma gandesc de ex. si la Alba ca Zapada, Cartea Junglei, Tarzan, Capra cu trei iezi ; in toate exista scene agresive. Ce facem? le cenzuram? probabil ca latura agresiva tot o vor cunoaste la un moment dat si atunci macar sa fie oarecum in tema....

hainutecopilasi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILONA_21 spune:

baietelul meu are 5 ani si de mic se uita la tom si jerry eu nu cred ca este o problema de cat cele cu scooby doo in care sunt "fantome"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fii-mea e indragostita de T&J de vreun an. Are plush Tom, jucaria favorita, are tricouri cu Tom si Jerry, la desene se uita, dar nu exclusiv la astea si nici f des. Le prefer pe cele vechi care sunt mai putin violente, i-am explicat ca ei de fapt sunt prieteni si se joaca. In schimb, nu se poate uita la Alba ca Zapada sau la Mica Sirena, ii este frica de vrajitoare. Ah, si nu a devenit violenta, e un copil bland, ba le mai si plange de mila: bietul Tom, bietul Jeli

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adisirazvan

ma gandesc ca si noi am crescut tot cu Tom si Jerry si nu am ajuns cine stie ce persoane violente sau antisociale.

Exact la asta ma gandesc si eu, m-am uitat si eu la aceste desene, copil fiind, dar violenta in mod sigur nu sunt, 'au contraire'.

Mie personal poveste Capra cu trei iezi mi se pare de speriat mult mai mult. iar copilul meu s-a speriat de omul care duce copiii pe Isula placerilor din Pinocchio, sau de rechinul din Mica Sirena.

Deci, dupa parerea mea proprie si personala, nu voi interzice copilului Tom&Jerry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu imi amintesc ca, din copilarie pana la maturitate, ma uitam / ma uit cu placere la Tom si Jerry.
Ma amuzau si, inca ma amuza teribil, farsele si bataliile dintre cele doua personaje de desene animate.
Tie, in copilarie, iti placeau Tom si Jerry ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Eu imi amintesc ca, din copilarie pana la maturitate, ma uitam / ma uit cu placere la Tom si Jerry.
Ma amuzau si, inca ma amuza teribil, farsele si bataliile dintre cele doua personaje de desene animate.
Tie, in copilarie, iti placeau Tom si Jerry ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Normal ca imi placeau si mie, inca foarte mult. Probabil ca fiu-meu a mostenit preferintele in materie

hainutecopilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Fetita mea (2 ani si 9 luni) se uita tot cam de la doi ani la desene. O vreme a preferat "ratusca cea urata", "greierele si furnica", apoi au inceput sa ii placa Tom si Jerry si in ultimul timp "Mickey Mouse Club House".
Decat tot ce se gaseste pe posturile de desene animate mie cele enumearate mai sus mi se par inofensive si pot spune ca din unele copilul meu a invata chiar multe.
Binenteles ca nu stam toata ziua la desene. Exista un anumit program.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Si noua ne place tom si jerry; personal am crescut cu aceste desene animate si nu ma consider o persoana violenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Fii-mea e indragostita de T&J de vreun an. Are plush Tom, jucaria favorita, are tricouri cu Tom si Jerry, la desene se uita, dar nu exclusiv la astea si nici f des. Le prefer pe cele vechi care sunt mai putin violente, i-am explicat ca ei de fapt sunt prieteni si se joaca. In schimb, nu se poate uita la Alba ca Zapada sau la Mica Sirena, ii este frica de vrajitoare. Ah, si nu a devenit violenta, e un copil bland, ba le mai si plange de mila: bietul Tom, bietul Jeli

blog

Of-topic: Si fiica-mea e mare fan Tom si Jerry. Unde ai gasit plusul cu Tom? Noi cautam de vreun an ceva item-uri cu ei si nu am gasit nimic.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilincai nu ii place Tom si Jerry ca "a luat bataie....salacu motan...".
Nu stiu ce generatie ati fost voi, cele care povestiti pe aici, dar eu am 30 de ani si zau ca la 2 ani nu ma uitam la desene animate; in "peisajul" copilariei mele ele au aparut mai tirziu, cred ca dupa 5 ani, si imi amintesc mai degraba de Nu zait, pagadi si de Mihaela si Azorel. De T&J imi aduc aminte mult mai tirziu.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

blog

Of-topic: Si fiica-mea e mare fan Tom si Jerry. Unde ai gasit plusul cu Tom? Noi cautam de vreun an ceva item-uri cu ei si nu am gasit nimic.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

E un magazin f ieftin aici, periodic aduc tot felul de plusuri din desenele animate Disney, dar sunt chinezesti

blog

Mergi la inceput