Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Fetele, am si eu o pb cu titi . Catalina a inceput sa muste si sa traga de ele si ma doare raaaaaau
Dupa ce termina de supt incepe si se screme sa iasa afara si strange cu gingiile de san..de-l face plat apoi tanand de el isi intoarce capul in directia aopusa si trage de sfarc...dupa 2 trageri din astea imi dau lacrimile. Daca o pun jos nu mai face caca

Acum imi aduc aminte ca tot asa a inceput sa faca si Cristi, apoi a scazut lapticul iar la 5 luni si jumatate i-au dat dintisorii iar dupa 6 luni nu am mai avut curaj sa-i bag tata-n gura

Oare de ce face asa? lapte e in san, ca strang sa vad si tasneste. Ce sa-i fac sa na ma mai muste?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mada si mie-mi face asa cand il pun in pozitie normala de supt, cu el in brate. Dc ma intind cu el si stam mai sus as ape o perna e multumit si se linisteste instant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Am revenit si eu dupa multe saptamani de absente nemotivate
Am avut botezul saptamana trecuta, am fost plecate la tara, am fost la shopping, de aceea am lipsit atata.
Daria e mai cumintitica. Acum se culca la ora 22 si se trezeste la 6. Asta in conditiile alaptarii doar la san
Avem putine probleme cu kk. Nu prea vrea sa faca, face 1 data la 2 sau 3 zile. Si in ziua cand trebuie sa faca kk este f agitata. Dar eu cred ca nu trebuie sa-mi fac griji.
Mi-a fost dor de voi. Ma bucur ca sunteti bine

La multi ani tuturor Petricilor, Petrelor si Pavelilor!

presupun ca azi nu pot calca, nu? e urat afara, deci nu ies din casa si am un teanc imens de rufe de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

mai imi bag si eu nasu' pe aici in timp ce ma "mamelesc"...ca acum cu muncile tre sa las laptic acasa ...si tare nu imi place cu pompa....
am pus si niscai poze din vacanta la bunici

Ce printesica superbaaaaaaaaaaa am vazut eu acolo!!! Tu semeni foarte bine cu mami tau iar la capitolul kg ...sp foarte sincer ca arati bine si foarte bine...Sunteti o familie foarte frumoasa! Daca nu ma insel ai facut o poza si in restaurantul La mama...pfff ce bunataturi fac aia acolo...era preferatul meu! Aaaaaaaaaaa , super unghiile...una roz, alta bleo,alta etc...toate culorile!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

ar sa fie cuplul mileniului puiutii nostri!!
multam mult pt toate aprecieriile....eu seman ffff mult cu mami,singurul lucru care nu l-am luat de la ea este cilorea pieliisi ma oftic....
pozele nu-s in "la mama",sunt in "hanul gorjanului"......si eu eram fan "la mama",dar am descoperit alt rest care e mulllt mai tare...."decebal"..daca ai ocazia sa te ajungi acolo nu vei tegreta,dar vei pleca si cu burtosul mai mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

mai imi bag si eu nasu' pe aici in timp ce ma "mamelesc"...ca acum cu muncile tre sa las laptic acasa ...si tare nu imi place cu pompa....
am pus si niscai poze din vacanta la bunici

Ce printesica superbaaaaaaaaaaa am vazut eu acolo!!! Tu semeni foarte bine cu mami tau iar la capitolul kg ...sp foarte sincer ca arati bine si foarte bine...Sunteti o familie foarte frumoasa! Daca nu ma insel ai facut o poza si in restaurantul La mama...pfff ce bunataturi fac aia acolo...era preferatul meu! Aaaaaaaaaaa , super unghiile...una roz, alta bleo,alta etc...toate culorile!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

cu era sa uit...face tare bine la psihic sa ma laudati,dar nu-s nici pe departe ok cu kg...am 8 in plus..arat bine in poze ca sunt facute de la gat in sus...cu de la gat in jos sunt dezastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

bun venit Irinuca, ma bucur ca Daria s-a linistit...sa pui pozici cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ma scuzati de off topic...dar am si eu o intrebare, poate careva din voi (miki, simo, etc) ati vandut prin prima casa....sunt dezavantaje pt vanzator??? plateste ceva in plus vanzatorul???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

eu am vandut apartamentul prin prima casa..nu e nici un dezavantaj, doar hartagoraie mai multa dar alergatura e pt cumparator nu pt tine..singura chestie care mi-o aduc aminte a fost un doc pe care l-am semnat la vanzare - asa cerea brd-ul care era banca cumparatorului - prin care acceptam virarea banilor dupa vreo 3 zile de la vanzare.. adica am semnat actele de vz-cump fara sa incasam banii..asta a fost, cica asa procedeaza brd-ul..
succes

mami de 2 prichindei

da, asa fac toate bancile...intai intabularea pe numele cumparatorului si apoi virare in 2-3 zile.In rest nici un inconvenient

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

multumesc frumos pt rasunsuri simo si miki. daca nu imi spuneati de acest "inconvenient" cred ca ramaneam masca . sa vdm azi asteptam un raspuns.... ar fi super tare....primii care au venit sa vada sa si cumpere

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna ziua fete dragi ,

am revenit si eu dupa multe saptamani de lipsa la apel...
de citit am reusit sa mai citesc,insa sa va scriu nu am mai apucat
pitica mea imi ocupa toata ziua, de cand cu caldurica stam mai mult pe afara, deci nu prea mai am timp de calculator

am facut si noi botezul sambata, suntem fete cuminti, inca ne mai chinuie colicii, insa bem ceai de chimen si anason si parca e ceva mai bine, speram sa scapam repede de ei

am facut si vaccinul de doua lumi, sunt foarte mandra de pitica mea ca nu am avut deloc probleme dupa aceea

am luat foarte bine in greutate(1.4 kg/ luna) in conditiile in care in prima luna a luat doar 700 gr dupa calculul meu si 5oo gr dupa calculul doctoritei, care zice ca se pune greutatea de la nastere si nu cea cu care am iesit din spital

va pup pe toate si va imbratisez cu drag pentru ca mi-a fost dor de voi
sper sa pot intra si eu mai des

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

simo am pus pozici.
pe aparatul foto al meu nu am prea multe poze. le astept pe cele de la prieteni si, bineinteles, pozele oficiale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele sf Petru si Pavel

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.

ai mei au disparur la cumparaturi ca le trebe pizza acum...asta e...o mai fac si pe asta.

Catank, da/i cautare colaceibebe si gasesti acolo.
Simona, da asa e, tar nasol sa fii ultima din odisee, dar nu credeam ca o sa nasc asa tarziu.
Copiii mei chiar seamana foarte tare, nu as fi sperat niciodata sa am doi copii cu ochi albastri, amndoi fiind bruneti cu ochi caprui. La primul am zis ca e o intamplare dar cand a deschis si Andrei ochii....am ramas fara cuvinte.
Madutza, cei mai fac puii tai? Recunosc ca nu am avut timp sa va vad pozicile, poate pe seara ca pleaca tati cu Eliza la circ si am timp.
Mandreeac, .

La multi ani celor care se serbeaza.
Xeo, eu vreau sa ajung la mare prin august. Acum oscilez intre Mamaia , Neptun si Eforie Nord. PARERI????? Ceva????? unde e mai ok cu doi pui mici? La Eforie tot am fost si parca as schimba acum.

Mergi la inceput