MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

somleac ai o fetita tare dragalasa

**eu salut dusu des la buda..imi curata rinichii si pentru ca iau multa vitamina D ...well asta e o metoda buna sa elimin in caz ca e ceva pe acolo surplus de calciu sau nisip

**cred ca si dupa 6 ani de ar veni bicletele alea ar fi undeva la 20-30mil ..ma rog sa fie si in stare buna de functionare...lu tata i-au luat GPS-ul..l-au gasit dupa vreo 6 luni...da cik nu si incarcatoru ca l-au vandut aia seperat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna seara fete monti

io-s prinsa tare cu treburi in perioada asta...ajung acasa seara franta de oboseala si caldura si nu mai am energie pentru nimic.

acum am vreo 3 masini la spalat si maine dimi,la 7 pe cai ca o duc pe mama in vacanta...merge la Covasna 12 zile la tratament si odihna.
in we plecam si noi 3 zile la munte la Fundata,la Complexul nou Cheile Gradistei...la racoare,liniste,piscina,jacuzzi si masaj...abia astept...si va spun de acum ca am de gand sa ma porcaiesc si bag un bulz ca-mi place de mor cum il fac aia acolo.
peste 2 saptamanii suntem si noi nasi de botez si am inceput cu alergatura pentru pregatiru.
in fine...sanatosi sa fim ca le-om duce pe toate.

hai sa raportez si papa:

ora 8-2 piersici

ora 11-30-100 gr branza de vazi 0,2 grasimi.

ora 15,00-supa de pui de tara,mancare fasole galbena si ardei copt

ora 18-00-o feile de pepene

acu vad ca e ora 9 si nu am mancat e seara...o sa bag o salata de vara cu o felie de mozzarela.

va doresc o seara faina

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

deci azi nu am stat mult la sala...35min ca mi se facuse un pic rau...cred ca de la brinza quark de am folosit-o la dresing...si tot aceeasi brinza o facut ce nu reuseste lapte+pere+prune...adik sa ma strice la burta...deci...de acu e taiata de pe lista de cumparaturi desi e buna ca si dresing ca e asa mai lichida...

la cina am avut : bucata de inaripata care nu am mancat-o la prinz si o felie de pepene

si o inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Meniul de azi:
- pepene verde, iaurt 0% cu branza 0%, cafea
- snitele monti cu mancare de fasole verde, inghetata, cafea deco
- ton cu castraveti si ardei, cateva alune, cioco 75%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Astazi la ora 6 am avut sedinta la serv, urmata de masa, asa ca am ratat monti cu 2 buc clatite . M-am abtinut de latot pana am ajuns la desert.

In rest, cumintica astazi
- doar pulpa pui cu rosie,
- piept pui cu salata de varza alba
- iaurt

Maine sunt in Afi Mall in cautarea rochiei perfecte ( de nasa ). N-am chef de magazine, dar daca-i musai, cu placere.

Mergi la inceput

diana mi-ai dat o idee de ce sa mananc maine..am o conserva de ton...da nush cu ce s-o combin...hm...cred ca imi fac si 2 sanwich-uri dupa piscina

completare...mancat la prinz: 150g ton in apa +niste sos guacamola cu crochete(erau facute cu faina alba da nu aveau alte prostii in ele)

Mergi la inceput

moama ce mult ati scris azi..abea de am apucat sa citesc tot

fost la aqua aerobic azi...o fost ok...ma simt ok azi sa va spun si de ce...o venit un coleg cu care ma inteleg bine sa-mi spuna ca altu l-o intrebat ce-i cu mine de am slabit asa mult(cu al 2-lea nu vb si de asta nu m-o intrebat direct pe mine)...e a 2a persoana care spune ca am slabit desi la cantar nu se vede nimic..dar cred ca e adevarat ce se spune ca sportu iti modeleaza corpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BRINDUSIK te invidiez...eu nu mai am timp cand sa fac pilates

Meniul de ieri/azi:
- pepene verde, paine integrala cu gem topoloveni, cafea/pepene verde, cafea
- o lingura de mancare de pastai, omleta cu cascaval, castravete, rosie, cafea deco/ friptura de curcan, salata, cafea deco
- inghetata
- nectarina/ iaurt cu fructe
- brocoli si dovlecel gratinat, la cuptor, mujdei de usturoi, cioco75%/ ton cu ceapa

Mergi la inceput

diana si eu te invidiez ca ai bebelul asta dragalas...deci in viata chiar nu le poti avea pe toate...si cariera, si familie si timp pentru tine..
meniul meu azi

Md: banana, lapte cu fulgi
G: portocala, nectarina
P: guacamola, wasa si 2 oua fierte (nu aveam ideea ce sa-mi mai iau si imi era pofta de oua), mai am si un sanwich in caz ca nu ma satur sau o sa stau mai mult la office
G: mai am o para
C: pepene

puisoaro cand te intorci ca is in pana mare de idei de gatit si mananc prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

moama ce mult ati scris azi..abea de am apucat sa citesc tot

fost la aqua aerobic azi...o fost ok...ma simt ok azi sa va spun si de ce...o venit un coleg cu care ma inteleg bine sa-mi spuna ca altu l-o intrebat ce-i cu mine de am slabit asa mult(cu al 2-lea nu vb si de asta nu m-o intrebat direct pe mine)...e a 2a persoana care spune ca am slabit desi la cantar nu se vede nimic..dar cred ca e adevarat ce se spune ca sportu iti modeleaza corpul

eeee, pai vezi, mai, brindusikule, ca e bun sportul asta?! bravo, tine-o tot asa!

azi am facut zucchini a la maya. au fost deliciosi! cu pulpite de pui marinate la grill si salata de varza. i-am facut o surpriza sotzului, l-am chemat in parcul botanic in pauza de masa si am mancat impreuna la umbra sub un pom. i-au placut si lui. cred ca reteta asta e cea mai de succes de pe forumul asta! maya,

ptr restul zilei am pepene si limonada in program. atat!
va pup si va urez sa treceti cu bine peste canicula asta. mai sunt cateva zile, pana sambata, am inteles...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput