MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha asta e problema... in general caloriile multe se aduna pentru ca vin cu mancare nemonti ( cum ar fi inghetata, bounty, biscuiti, ciocolata)...si desi nu-s adepta regimului hipocaloric consider ca un om normal(femeie) nu trebe sa manance mai mult de 1500cal(ma rog 2000 daca faci sport intens)

doamne fac cu nervii..is inca acasa..mi-o lasat postasu sapt trecuta bilet ca am un pachet...am reprogramat sa vina cu pachetu (care e doar un plic) azi... si is arestata la domiciliu pana ajunge ca trebe sa semnez..fac cu nervi nu alta

azi asa:
MD: lapte cu fulgi
G:nu am avut dar cand ajung la munca o sa mananc o patratea de cioco neagra
P: salata: castravete, kapia, rosii cherry cu un dresing din brinza quark(Care e ca un iaurt) cu o lingurita de ulei de masline, piper, busuioc si sare; o sa mananc si o pulpa superioara de inaripata la cuptor
G: mi-am luat o banana verde la mine si mai am si 2 mere pe acolo
C: cred ca pepene...depinde la ce ora vin si cat is de infometata ca mai am si niste piept de curcan la cuptor

sapt asta nu mi-am gatit nimic(cu exceptia bucatilor inaripate la cuptor)...mi-am luat inghetata la cornet ...e in frigi...si sper sa fie singura abatere pe care s-o fac sapt asta

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Brandusik la multi ani draga mea, multa sanatate si mult noroc :) te puppp
te sustin stii tu la ce da ???

ninha , sunt bine , nu mai scriu pentru ca deocamdata cu sanatatea mea cam subreda mananc de mentinere mai mult si nu-s in ton cu voi .... ma mentin e ok, dar totusi ar trebui sa mai slabesc ceva ceva multumesc de mesaj ... si imediat vine bebica ce fainnn

mel e tare urat ca ti-au furat bicicletele , urat de tot , asta e ... nu te necaji ca nu se rezolva nimic

tlaura concediu placut, te asteptam sa revii :)

andanii

Mergi la inceput

SOmleac daaa , postez mai rar si destul de putin pentru ca nu prea am ce sa scriu ... de citit, insa , citesc zilnic ....

andanii

Mergi la inceput

fetelor mersi de urari..ziua mea o fost pe 26..dar niciodata nu e prea tarziu sa primesti felicitari (sau cadouri )

deci cina mea o fost si pepene si piept de curcan(am preferat pieptu in locul inghetatei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BRINDUSIK si eu aveam in plan, asta-seara, pepene si inghetata!

Meniul de azi:
- iaurt0% cu tarate ovaz, expresso
- mozzarella
- snitele monti, expresso, cioco 75%
- pepene
- cas afumat cu rosii, un pahar vin alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Multumesc grupului de sprijin - Brandu, Somleac, Ninha, Somleac, Andanii( referitor la pierderea biclelor )
Bineinteles ca am facut plangere la politie, au venit si au luat amprente, dar va spun sincer ca nu am cine stie ce sperante.

Asta e ...

Meniul de azi :
pulpe pui + rosii + cstraveti
rosii cu branza
salata din : rosie, castravete, salata verde, ceapa + iaurt gras + jumatate de cutiuta de mascarpone.

Am constatat ca daca mananc din 3 in 3 ore nu mai simt nevoia de dulce

Fetelor sambata sunt nasa si nu-mi vine sa cred cata treaba am .... +serviciul. Cred ca saptamana asta slabesc oricum de la alergatura.

Brandu mi-a fost dor in concediu de mesajele tale haioase.

Mergi la inceput

mel...ma faci sa slabesc cateva sute de grame de emotie

trebe sa va impartasesc ceva...vb cu mama si imi spunea ca tata infuleca multe banane pe zi(stiindu-l cu trigliceride si colesterol cat casa+ tensiune la limite mari) m-am pus pe cercetat ce e cu bananele astea...si ce am cetit(si pe site-uri ro si din afara) m-o dus la concluzia ca de acum nu o sa mai lipseasca bananele din alimentatia mea fie ca-i convine raposatului monti fie ca nu...va dau si voua sa cititi(sper sa nu baneze postu):

http://tepriveste.blogspot.com/2009/04/20-de-lucruri-fascinante-despre-puterea.html

Mergi la inceput

Mel normal ca nu ai pofta de dulce daca ai in stomac mancarica ... o alimentatia sanatoasa contine 3 mese si 2 gustari pe zi ... in total mancam de 5 ori si-atat ... normal ca sa fie la un interval de 3 ore intre
EU mananc la 8, 11, 13, 16, 18 ... intre gustare si praz, respectiv gustare si cina sunt doar 2 ore pentru ca mananc fructe la gustare si ele sunt digerate mult mai rapid dar fructele imi satisfac nevoia de dulce ca doar au fructoza

brandusik sunt suepr bananele, contin multe chestii ... e chiar indicat sa papam in cursul dimineatii o banana la doua trei zile si daca e mai verde cum vrea domnul Monti atunci e perfect

Sa va spun un tips .... pepenele rosu nu se combina cu nici un alt fruct , se mananca simplu ca si gustare sau masa independenta , de preferat cina pepenele galben se poate combina in salata de fructe , dar cel rosu nu :)

o zi frumoasa va doresc :)

andanii

Mergi la inceput

anadani cand am spus ca nu o sa lipseasca din alimentatia mea ma refeream ca o sa mananc zilnic(asta pana o sa ma satur ca dupa vreo cateva luni nu o sa mai pot pune gura..sau cine stie)

si eu pepenele il mananc de sine statator..ca de obicei mananc cantitati industriale o data si nu mai incape nimic altceva la cata apa are in el....mai rau e cu durerea de spate cand ii car de la piata

deci azi:
MD:banana, lapte cu fulgi(i-am luat exemplul samirei si nu pun cu lingura fulgi-5 adik)
G: nectarina, cioco neagra
P: salata ca si ieri cu dresiing de brinza quark, si o pulpa superioara la cuptor
G: mar +nectarina
C: cred ca pepene sau legume la tigaie...depinde de foame ca azi servesc si sala spre seara

PS: mi-am uitat bucata de inaripata acasa si deci mananc numai salata cu wasa la prinz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

si eu pepenele il mananc de sine statator..ca de obicei mananc cantitati industriale o data si nu mai incape nimic altceva la cata apa are in el....mai rau e cu durerea de spate cand ii car de la piata

Brindu mie mai nasoala mi se pare partea cu mersul la toaleta de dupa.

Andanii , dar ce-ai patit, uff daca intru rar nu sunt la curent. Iti doresc sanatate si ma bucur ca ai scris

Puisorul nostru se distreaza

Mel poate patesti ca si noi, au aparut politistii cu radiocasetofonu din masina dupa 6 ani. Cand au venit la usa si m-au intrebat daca-l recunosc normal ca am zis ca nu

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput