MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
tlaura spune:
Buna fetelor! Nu am scris de multisor, deoarece am tot asteptat ziua in care sa tin monti total. Din pacate nu am reusit. Acum incep plecarile in vacante, asa ca sigur nu am nicio sansa. Asa ca cel putin pana prin septembrie, eu va parasesc. Va doresc sa reusiti voi sa tineti si de asemenea o vacanta cat mai placuta!
Va pup!
brindusik spune:
tlaura vacanta placuta!
mno dupa plecarea tlaurei o sa-mi permit sa fac o regula...nu o sa mai modific tabelul(adik adaugat si din astea in lista) pana ce noua montignaca nu sta cel putin o luna pe aci..ca altfel pierd timp degeaba cu date si alte minuni
nush ce faceti voi..da eu azi abea m-am intors de la piata cu pepenii in spate si dupa m-am apucat sa curat gradina
am luat si vinete si cred ca o sa fac neste tocana de legume si separat am pui la cuptor(insa nu-s asa sigura de tocana ca parca as manca salata sapt asta)
azi:
MD:lapte cu fulgi
G:pepene
P: paste integrale cu sos de rosii, ceapa ,usturoi si busuioc(si mai am o portie pentru maine)
G: seminte, compot
C: pepene (nush sigur dar cred ca o sa mananc si o inghetata..ninha tu ne inviti mereu la cafea io te invita la inghetata sa stiu ca-ti place)
acestea fiind spuse...trebe sa ma pregatesc sufleteste sa si bag in saci ce am strans din gradina
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
mel_g spune:
Pupicei multi fetelor !!!!!
Brandu, am vazut ca ti-a fost dor de mine .
Am fost la mare 2 saptamani ( fara tel, televizor si internet ) .
A fost super concediul, dar pt ca traim intr-o tara de cretini, cand ne-am intors am constatat ca ni se furasera bicicletele ( toate trei erau modele deosebite, speciale pt participarea la concursuri, o multime de bani .... ) .
Monti am reusit sa tin doar una din cele doua saptmani, asa ca m-am intors cu aprox 2 kg in plus, dar am si mancat tot ce mi-a trecut prin minte .
Va pupicesc iar, pt ca v-am simtit lipsa si revin de maine cu meniul ...
Sunt putin trista din cauza bicicletelor, dar imi revin .
brindusik spune:
mersi mult mel imi pare rau ca ti-au disparut bicicletele...da unde le tineai?
eu trebe sa ma confesez la voi toate..saptamana asta am bagat in mine ca intr-un spital de urgenta.zilnic 2000calorii in cap...se pare ca al meu corp are si el o limita..adik mai sus de 2000 nu merge.....oricum ciudat e ca am balotat atat..de obicei nu trec de 1500..nush ce o fost cu mine..sa speram ca saptamana asta lucrurile merg mai..normal
azi:
Md: 2 nectarine, lapte cu fulgi
G: seminte
P: paste cu sos de rosii ramase de ieri
P@:(dupa vreo 2 ore) pulpa superioara de la pui(facuta la cuptor) cu usturoi
G: inghetata+bounty( )
C: pepene
mel_g spune:
Brandu le tineam in uscatoria blocului. Stau la bloc desi am doua terenuri pe care as putea construi casa, insa nu-mi doresc asta. Mi se pare mult mai comoda viata la bloc si sunt convinsa ca am dreptate. Insa uitte ca ma patit-o, am rams fara bicle si iti spun ca pe toate trei am dat 87 mil le vechi. Sunt convinsa ca le-a furat cineva care sti ca suntem plecati si stia si cat valoreaza. Asta este Romania !!!
mel_g spune:
Meniul de astazi:
D: Omleta
P: Rosii cu branza + salata de vinete
C: Vin alb + branza telemea + rosii
mascarpone + stevia + fructe de padure
brindusik spune:
vai ce de porc..imi pare rau...poate ar trebui sa investesti si intr-un garaj(desi si alor mei le-o spart garaju anu asta)
de ce plangi ca ai beut vin...E PERMIS un pahar la masa adik
Somleac spune:
Seara buna fetelor,
Ninha cat mai ai? Imi place tare mult numele ales .
Cu bebica e super bine ca e o cuminte si jumatate. Doarme noaptea de la 23 pana dimineata la 6 si apoi mai o tura pana la 10. Si in restul zilei e o dulce veseloasa. Pe noi casa ne darama fizic si financiar pentru ca suntem pe ultima suta de metri. Mai avem o luna si ne vom muta. Abia astept, chiar daca va fi greu ca nu va fi chiar tot gata si n-am mobilier.
Va invidiez pe cele care mergeti/ati fost in concediu.
Maine imi pleaca si mie copii, Daria in cantonament, baietii la soacra si raman doar cu Ilinca. Nu prea imi place fara puii mei. Sper ca o sa reusesc macar astea 10 zile sa tin monti.
Puisor distractie placuta.
Mel g imi pare rau de bicicletele tale.E groaznic cant ti se intampla asa ceva. Ai reclamat la politie?
Andanii care-in viata ta? Postezi si tu rar... si cam pe scurt.
Bindusik multumesc ca ti-i subiectul asta in viata.
Somn usor va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ninha spune:
Ceau, fetele1
Brindu, ma faci sa cobor dupa inghetata chiar acum! ce-ti pasa de calorii? important e sa fie monti, nu mai numara caloriile! E adevarat ca a fost ziua ta? Atunci LA MULTI ANI si kilograme putine1
mel, eu as face reclamatie la politie! desi daca e cineva dintre vecini probabil ca deja le-a vandut si s-a scapat de ele. ce porci!!!
Andanii, ce mai faci? cum te mai simti? chiar daca nu mai tii monti macar mai treci pe la noi sa stim ca esti bine
Somleac, noi mai avem un pic, pe 20 septembrie suntem programati. Esti norocoasa ca-i cuminte bebelushka, sa dea D-zeu sa ramana asa! cei mari cum se poarta cu ea? o iubesc sau sunt gelosi? mie mi-e frica de reactia lui Mirci cand o sa-l vada pe cel mic.
De meniu? ce sa mai zic?
ieri la pranz am fost la un sushi bar si am mancat... normal, sushi (), iar dupa am dat-o-n bara cu un papanas cu inghetata (daca dati cu rosii, sa fie bio, da?).
Azi am inceput bine, nelipsitele rosii cu branza + paine vitastar de dimineata, iar ptr pranz pregatesc niste pulpite la cuptor cu salata de varza.
Ptr cina ma asteapta in frigider o lubenita intreaga doar ptr mine. sotzul nu indrazneste sa o atinga. stie ca ar trebui sa se lupte ptr ea...
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.