MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

o fi mey ninha bun dar nu am fost o sportiva niciodata si sincera sa fiu urasc cand trebe sa ma duc la sala..la bazin imi place putin da nu ma dau in vant io is genu ..si plus de asta ma enerveaza cantaru..dar cred ca e indreptatit ca la cate prostii am mancat in ultimile sapt cred ca daca nu faceam sport o luam rau la vale

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

brandusik asa e ... sportul modeleaza frumos, poti sa cantaresti si mai mult pentru ca se formeaza muschii prin sport

somleac ai si uitat ca ti-a fost furat nu ???

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor

child,cum faci snitele monti???
brindusik si eu sunt fan miscare si chiar se vede cand ma sportizez...sta carnea altfel pe mine.

raportez azi:

ora 8: 2 bruschete cu mozzarela,cimbru si rosii

ora 12:o piersica

ora 15,00-pulpa de pui cu ardei copt

G-o felie de pepene
C-gratar de pui cu salata de vara

fug la bagaje...va pup si va doresc un we frumos si racoros.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

is foarte supi...azi o plouat si s-o dus sesiunea mea cumparaturi la piata...deci adio pepene sapt asta si maine nu mai e piata si in cursu saptamanii nu prea sunt comercianti

in weekendu asta am in plan pui la cuptor si tocana de vinete+ niste clatite cu tarate si faina integrala (care faina are si seminte in ea nu am desfacut inca punga da asa scrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BRINDUSIK imi pare rau pentru lipsa pepenelui, saptamana asta...eu am schimbat ciresele pe pepene, precum ai vazut

SAMIRA fac snitele la cuptor, in loc de pesmet pun faina de naut. Am mai citit ca ar fi foarte gustoase cu tarate de ovaz, nu am incercat.
Concediu placut!

Eu mananc relativ conform, dar mult, ceea ce iar nu e ok.
Trebuie cumva sa micsorez portiile.

Ieri am fost la gratar, azi am facut pizza conforma.
Dimineata mananc pepene, zilnic.
Seara cica ceva usor, mozzarella cu rosii sau branza0% cu iaurt0%, dar nu pot sa ma abtin de la inghetata, chiar daca e monti.
Of, of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ceau, fetele!

ce mai ziceti? pun pariu ca sunteti toate pe la strand sau la munte...
azi am mancat la P zucchini marinat la gratar, si a fost foarte bun.
de restul nu va mai zic ca stiti : lubenita si inghetata

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Fetelor , am terminat cu nunta , m-am linistit, asa ca revin la mesajele zilnice.

Brandu - eu zic ca e ceva cu acel coleg . Nu-l intereseaza pe el degeaba ca ai slabit tu ! Ce zici ?

Diana si eu mananc smantana sau mascarpone amestecate cu fructoza, in fiecre zi. Si nu am probleme. In schimb ocolesc produsele fainoase . De aemenea mananc mult mai mult cantitativ, comparativ cu perioada cand nu tineam monti.

Fetele de care pepene mancati ? Rosu sa galben ? M-am uitat acum pe tabel si cel rosu are indice 75 iar cel galben 60. Nu e cam mult ?

Mergi la inceput

mel pepenele desi are IG mare nu influenteaza nivelul de zahar in sange e cu * ..dau citat de pe site-ul lu monti "* These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels."

cat despre colegu ala ..stiu ca ma place...dar e cuplat+ e un motiv pentru care nu ne vb si anume ca ne-am certat urat tare la inceputul anului.. se cam credea un fel de zeu prin birou si facea numai ce ii convenea lui fara sa ia in considerare si cum se simt altii, iar pe mine ma scoate din minti genul asta de atitudine si l-am cam pus la punct si se pare ca interventia mea era asteptat de restu oamenilor din birou care nu reusisera sa-l potoleasca pana sa vin io ca acu lumea cu mine se poarta ca si cum is cei mai buni prieteni ai mei , iar pe el nici nu-l baga in seama si nu ii vb

am fost azi la un buffee chinezesc(adik un fel de plimba tava la noi)..numai ca aci platesti masa si mananci cat te tine ..au astia o tocana de carne vita sau porc cu ceapa si ardei gras...e bestiala nu alta...deci diferite feluri de carne preparata am mancat..vita, porc, pui si niste tatei subtiri cu legume(dar nu multi am luat numai o lingura sa vad cum sunt) si la desert compot de fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

AAAAhhh, si mie imi plac tocanitzele chinezesti, mai ales alea cu ciuperci. dar mi se par si un pic dulci, oare nu pun zahar in ele?
Si au un stil grozav de a gati legumele!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

ninha astea nu erau dulci..cel putin alea din care am mancat io..dar is sigura ca daca ale tale erau dulci erau din caua zaharului...pentru ca ei folosesc zahar la gatit

Meniu meu azi:
MD: banana, lapte+fulgi
G: para+ laptea cu nes
P: tocana de legume si 2 ciocanele de inaripata
G: nectarina si mar
C: inca nu stiu poate supa

Mergi la inceput