MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
puisorul spune:
Am revenit din pacate . A fost cel mai frumos concediu ever...
Vin mai tarziu cu detalii si povesti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro ti-am dus lipsa deci BINE AI REVENIT!
am o "pofta" teribila de rontait azi...nush daca vrea ploioasa e de vina sau ca astept rusii sau ca psihicu meu e terminat ca nu are nimic de ronti decat fructe si ma cam ustura stomacu
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
hello monti girls
si eu pe fuga...in pauza de masa si apoi zbor catre aerobic.
trebuie sa va spun ca am calcat pe bec la munte dupa cum urmeaza:Vineri-o portie de bulz,Sambata-o portie de gris cu lapte la micul dejun,Duminica-vreo 3-4 lingurite de serbet de trandafiri,facut in casa cu un parfum si o consistenta incredibile.
uuuooofff....da nici ca-mi pare rau
dar pot sa ma si laud cu multa miscare:plimbare cu rolele,vreo 2 ore de bazin,vreo 4 reprize de sauna umeda,masaj si plimbari luuuuuuungi prin padure,printre brazi.
revin diseara cu raportul pe ziua de azi
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
mel_g spune:
Bine ai revenit puisorule. Si eu am cand am revenit din concediu asa ca te inteleg perfect. Acum am deja o saptamana la activ - aproape ca am si uitat.
Brandu deci inteleg ca pot manca cat pepene rosu cat poftesc dar fara a combina altceva la masa respectiva . Sotzul e mort dupa pepene si l-am tinut fara - asa ca va fi extrem de incantat .
Referitor la coleg .... parca ma vad pe mine cu sotzul. Nu ne vorbeam, nu ne intelegeam (fiecare cu fitzele lui) si pana la urma nu ne-am mai despartit.
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mel_g Referitor la coleg .... parca ma vad pe mine cu sotzul. Nu ne vorbeam, nu ne intelegeam (fiecare cu fitzele lui) si pana la urma nu ne-am mai despartit. Mel |
e cuplat nu auzi...el e din Libia adik la origine arab si e dracos si are niste fixatii de numa numa...nu-mi trebe sa ma leg la cap daca nu ma doare
brindusik spune:
mel daaaaa foarte liber la pepene de care vrea....curata rinichii si nu ingrasa ca berea..dar sa nu manance cu paine sau chestii de genu ca stiu ca unii mai practica
child spune:
Meniul de azi:
- pepene verde, expresso
- migdale
- pulpe de pui la cuptro cu mujdei de usturoi, castravate, rosie, expresso
- inghetata monti
- pepene verde
- mozzarella, prajitura cu mere (abartere)
andanii spune:
Buna dimineata ... va puppppp
Puisorule superbe pozicile pe Fb ... fain la Brela, minunat ... am fost de doua ori si oricand as merge cu placere acolo.... mi-a ramas in suflet locul
andanii
danaradum spune:
vreau si eu sa fac galuste cu prune. am gasit o reteta pentru galuste insa foloseau folia de aluminiu. iar eu zic NU!!! pentru supa de rosii o sa fac galuste din gris integral si o sa folosesc doar albusul (asa am invatat si eu de la un expert in regim monti) sa vad daca iese