MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

danaradum m-ai lasat muta cu postul tau, a trebuit sa cetesc de vreo 4 ori sa ma dezmaticesc de la galuste cu prune ai ajuns la supa de rosii cu galuste

sa ne spui si noua cum au iesit cu albus de oua galustele sa stim sa executam si noi?gris integral?cum e ala?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si eu m-am minunat de grisul ei integral ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Astazi am avut asa de multa treaba la serv, ca n-am reusit sa inghit nimic pana la ora 6. Am venit acasa lesinata.......

D: cafea si iaurt 0%
ora 18: pulpa pui + salata varza
ora 21: cred ca branza cu rosii si inghetata monti (cu fructoza )

Diana, de cate ori citesc meniul tau , salivez frate , cand ajung la partea cu mujdeiul. Sunt moarta dupa usturoi

Brandu a mancat aseara o juma de pepene mare - credeam c-o sa pocneasca peste noapte , dar dimineata era inca intreg

Fetele ??? unde sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

seara buna monti girls

raportez pe ziua de azi:

MD-2 felii de wasa cu gem de topoloveni si un pahar cu lapte 0,1.
G-2 mere verzi
P-juma' de piept de pui la gratar
G-vreo 15 masline negre,grase si nesarate
C-chiftelute de dovlecei cu ardei copti cu usturoi

m-am rascopt in dupa-amiaza asta in bucatarie...am copt 5 kg de vinete pentru congelator si 2 kg de ardei de am facut salata.
am transpirat cat dupa 2 saune babane.
va pup si va doresc o seara placuta...ma duc sa ma imbaiez.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

eu is la fel ca sotul tau mel.. mananc pepene pana simt ca explodez..de asta la mine iau 2 pepeni de la piata la sf de saptamana ca unu il mananc in 2 zile(adik pepene de cam 7-8kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am revenit si eu din vacanta in Franta si Romania.

A fost frumos dar din pacate s-a terminat.

L-am tradat cam mult pe Monti, ca deh, o data pe an merg la mama acasa. (cam 1 kg e in plus)
Dar de acum, incerc sa fiu cat mai conforma.

Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Inca nu reusesc sa imi intru in ritm . Maine trebuie sa imi fac wassa ca tot dau iama in painea alba.

Meniu azi:
MD si P: paine cu salata de vinete si rosii
C: pepene galben si rosu

Dana, e superba statiunea. Daca ne mai intoarcem in Croatia, tot la Brela mergem . E o tara incredibil de frumoasa si civilizata dar nu e ieftina din pacate.

Deja facem planuri pentru restul verii. Ne vom limita la tarisoara noastra din motive evident financiare. Un weekend vrem sa mergem la cheile Nerei, un fel de Plitvice in miniatura si poate un weekend in Ungaria la ceva stranduri. Dupa cum vedeti inca imi zboara gandurile pe campii dar ma mobilizez cat de curand.

La ce minuni am mancat in concediu nici nu am pus decat un kg. E drept ca am mancat multe fructe de mare, peste, fructe dar si inghetata si cartofi prajiti

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

MEL precum ai vazut, sunt fan usturoi, mujdei de usturoi as manca la orice. Si lui fiu-meu ii dau in legume usturoi crud, sa-l invat cu gustul (dar si pentru imunitate).
Cica coreenii mananca usturoi, chiar la orice, de aceea nici nu se pupa ca noi cand se intalnesc

PUISORUL sa va fie de bine vacanta, am vazut poze, foarte frumoase, in anii urmatori poate incercam si noi concedii pe acolo

Meniul de azi:
- pepene verde, cafea
- branza philadelphia
- pepene verde
- ton cu ceapa, castravete, iaurt 0% cu afine si zmeura, cafea deco
- telemea cu rosii, inghetata monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradum spune:

@brandusik, acum ca am citit si eu ce am scris la pranz.... am cam ras!!! deci: vreau sa fac galuste cu prune dar nu am o reteta pe care sa o folosesc monti. si pentru ca am tot cautat.....am dat pe net de supa de rosii cu galuste....si... m-am gandit sa o fac. sa vad daca grisul integral pe care l-am cumparat este ok. si pt ca are ig mediu nu voi folosi galbenusul. asa ca...... sa vedem ce o sa iasa. azi n-am avut chef de nimic. poate maine ma pun pe treaba! gris integral se gaseste de regula in magazine bio/naturiste.

Mergi la inceput

cge unde in franta ai fost?ce ai vizita?ce sfaturi imi dai? ca pe 28 iulie plec eu in franta

danaradum nu stiam ca exista gris integral..o sa ma uit aci la raionu de bio

samira imi place meniul tau..foarte rasfirat si bine gandit

eu sincer sa va spun nush ce am de vreo saptamana imi vine sa rod din mobila..imi e foame mereu ..si nici pepene nu am sa ma indop....dar beau apa..azi am baut vreo 2l si ceva ca simteam ca imi e foame si deja mancasem de numa...

Mergi la inceput