MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mon, uitasem cat de mic e Cristianul tau fata de Stefi . Peste zi a fost usoara tranzitia la chilotei dar noaptea inca e sfant scutecul. Pe la noi nu mai sunt cirese. Nici visine nu am prea mancat anul asta :(

Brandu, adevarul e ca mi-e si mie pofta de o salata orientala adevarata. Nu am mai mancat de vreo 3 ani

Meniu azi:
MD: perle de branza, paine cu tarate,rosii, ardei
G: zmeura
P: porumb fiert
C: vita cu ceapa la wok si broccoli aburit

Gata, sunt hotarata sa cumpar masina de inghetata sa nu mai manance Stefi prostii. De care vreau eu e prea scumpa asa ca m-am orientat spre cele clasice cu bol de inox ce trebuie congelat. Daca aveti ceva sugestii cu privire la firma, astept.

Maine am vrut sa iesim la munte la iarba verde dar nu ne ajuta prognoza asa ca vom vegeta in jurul casei

Weekend frumos doamnelor si domnisoarelor

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Buuuuna salata orientala Brandu . Nici nu mai stiu de cand n-am mai mancat cartofi .

Ai reusit cu pepenii ?

Mon si noi am prestat parc si dimineata si seara . Sunt epuizata de atata parc . Cumparaturile au ramas pe maine ....

Puisor nu ma pricep la masinile de inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

fetelor mel si puisoara incercati o data salata orientala normala...nici eu nu mai mancasem cartofi de secole m-am bucurat de masa asta chit ca in restul zilei nu am mancat decat pepene...nemtoaica o fost multumita de salata si mai ales de faptul ca se face usor...ca o stat langa mine cand faceam .. (asta dupa ce am terminat de curatat in gradina)

mel cu pepenii am reusit cu chiu cu vai..cumparat 3 si cred ca o sa slabesc mai mult de la carat pepeni decat de la sala sau monti ..maine pun pariu ca abea o sa mai simt umarul...dar ma rog..am ajuns cu bine acasa

maine am zi grea...trebe sa fac traseul pentru franta..n-am nici cea mai mica idee ce sa vizitez..asa ca va rog ..cine o facut circuit sau ceva prin franta dati-mi si mie o idee ceva

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ce chestie, au innebunit oamenii? toata lumea fura, da-n cap, omoara-n nestire... in ce lume ne nastem copiii? acum sunt sub impresiile provocate de stirile din Norvegia. sunt socata!

Ptr MD mi=am pregatit niste ou fiert cu rosii si castraveti + crema de branza facuta in casa
la P pulpite la grill cu salata de fasole de verde (ptr sotz mancare de fasole de fasole verde) + dovlecel la grill
Ptr G, piersici si nectarine (daca dr nu-mi da voie lubenita, fir-ar sa fie!)
La C paine cu masline kalamata (foarte bune)

Mon, cati ani are bebelu? cum ati reusit sa scapati de pampers? noi nu reusim nicicum. o fi prea devreme?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha,ai dreptate cu lumea asta nebuna. De-asta nu ma mai uit eu la televizor decat la emisiuni culinare. Cat are Mircea al tau? La noi totul a decurs extrem d eusor si fara stres cand a fost pitica pregatita. Adica nu am facut training cu ea ci nu i-am mai dat intr-o zi pampers sa vad daca se cere la wc. Si a facut-o deci era pregatita. Asta se intampla pe la 2 ani jumate.

Brandu, nu te pot ajuta cu Franta, dar ma ajuti tu anul viitor .Pot doar sa iti sugerez sa intri pe forumul softpedia la sectiunea Travelling. Mie mi-a fost de mare ajutor in toate vacantele planificate.

Meniu azi:
MD: oua ochiuri, paine cu tarate, rosii,castarveti,ardei
P: pulpe la cuptor cu salata de varza si rosii
C: http://simplis.wordpress.com/2009/07/17/rulouri-de-vinete-umplute-cu-braza/

Dupa cum a prevazut prognoza deja ploua asa ca azi va fi zi de leneveala

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Al meu n-are inca doi ani (1 an si 10 luni face poimaine). poate e inca prea devreme.
Ce fain arata rulourile alea de vinete! oare merg si din dovlecel?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Al meu n-are inca doi ani (1 an si 10 luni face poimaine). poate e inca prea devreme.
Ce fain arata rulourile alea de vinete! oare merg si din dovlecel?

Ninha, mami lu' Mirci

Nush, depinde cat de mult verbalizeaza/constientizeaza.

Al meu avea 2 ani si aproape 4 luni, l-am lasat in cucu' gol prin casa, a facut pipi peste tot, mai putin la olitza, timp de 4 zile. Sambata seara inca imi zicea ca "nu pipi olitza", il mituisem cu niste desene sa stea pe olitza, sa vada ca nu musca, dar n-a produs nimic, duminica dimineata a cerut singur. Daca il las doar in chilotei prin casa se mai scapa, in putza goala se duce singur, se aseaza si imi aduce trofeul Mai greu e sa-l conving afara, ca n-ar lasa joaca cu copiii pt un pishh...

Incearca, eventual, o zi-doua sa il lasi in putza goala, ii explici unde tre' sa produca si te inarmezi cu multe carpe. Bine, sunt sigura ca la anu' ar decurge mult mai usor operatiunea.

Gata cu offtopicul.

Azi am halit asa:
md. piersici, apoi 2 ooo
d. pestele reportat de ieri (inlocuit cu un bol mare de salata de vinete)
c. pepene galben

Am observat ca daca mananc altceva decat fructe seara dimineata ma trezesc cu dureri de ficati. Mai ales de la lactate.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

puisor mersi, banuiam eu. piinea integrala eu o fac.

vaz ca ai avut oua ochiuri si piine cu tarite. e ok?
pepenele galben are indice 60
pepenele rosu indice 75

salutari

Mergi la inceput

Ceau, frumoaselor!
Haideti la .
Ptr MD oscilez intre paine vitastar cu masline si ovaz cu sana.
la P stiu sigur ca voi avea pulpite la cuptor cu garnitura de fasole verde.
La C 1/2 pene galben stropit cu sos de miere si lamaie. abia astept

maine o sa fac si eu rulourile alea de vinete. vreau sa le consum la P ca seara nu prea imi place sa mananc mancare. prefer fructe...desi mananc cam multe, cred.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

anda pepenele are ig mare da nu influenteaza zaharu din sange prea tare pentru ca e mai mult apa

ninhauite la asta se referea doctoru tau sa renunti pepene+miere..adik nu la pepenele GOL

a incceput o noua saptamana..dar macar tine pana miercuri si dupa vacantaaaaaaaa

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput