MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
brindusik spune:
puisoaro asta cu remodelarea nu o cred neam...ca de fel am niste oase mari si..ma rog..
apropo de caloriile tale..stii ca o lingura de ulei are 120calorii nu? ..si eu am inceputs a mi le numar dar cred ca daca mananc mai putin de 1500 lesin pe aci.....tu ce mananci si cate calorii ti-ai pus limita?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
mel_g spune:
Aoleu , cat ati mai scris ....... iar am pirdut sirul
Samira, ce situatie !!!
Si eu am avut evenimente si am fost prinsa intre casa, mes si politzie ( cu declaratii)
Am gasit bicicletele M-am nimerit in acelasi timp cu hotii intr-un magazin de biciclete. Nebunii le demontasera si aveau piesele de vanzare. Nu pot sa va povestesc ce-am trait pana am vazut ca soseste politzia sa-i ridice. Dezinteresul pe care l-au dovedit politistii .......... maxim. Din momentul in care am sunat sa anunt si pana a sosit un echipaj cred ca au trecut 30 min ( cu toate ca distanta dintre sectie si magazin era mica si traseul liber )
Ma rog, nu mai conteaza asta.
Hotii ? Copii, elevi la unul dintre liceele bune din oras ..... tare, nu ? Erau cunoscuti de-ai baiatului, stiau ca suntem plecati la mare si ii invidiau bicicleta. Si mai tare ....nu ?
Meniu :
d: iaurt 0% + cereale integrale
P: somon la gratar + salata verde
C: nu stiu inca ....... dar oricum va fi si inghetata monti
brindusik spune:
mel ce bine ca ai gasit bicicletele..is in regula sau le lipseste ceva?
ce inseamna la tine inghetata monti? ca am uitat
Monnvas spune:
Puisorule m-am repatriat de 3 sapt, am reinceput munca, am despampersit plodul... De la canicula am dat jos 1 kil, a.m.r. 2. De 2 zile am reinceput Monti, sper sa ma tin bine, ca sa scap de burtica asta mareata...
Ninha, nush cum pisici, mie dr. mea mi-a zis ca e ok sa iau 17 kile in sarcina. Na, nu ma pregateam pt cezariana, dar oricum...
Am retinut ca ati avut peripetii cu hotii, am avut si noi in tren in Bruxelles, ne-au furat un rucsac (cu acte, card, laptop), noroc ca s-a prins sotz si a coborat din tren dupa faptasi si a recuperat prejudiciul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
child spune:
Meniul de azi:
- pepene verde, iaurt 0% cu tarate de ovaz, cafea
- pepene verde
- omleta cu cascaval, rosii, caju, cafea deco
- inghetata monti
- ton cu ceapa, castraveti, cioco75%
Cum va numarati caloriile? de unde stiti cate calorii are un aliment?
Anda Panda spune:
salut
am on intrebare:
piine integrala cu salata de vinete
orez cu legume
este monti meniul de mai sus?
poate cineva sa reposteze inghetata monti, va rog.
sint curioasa ce are in compozitie....
puisorul spune:
Mel, bine ca le-ai recuperat. Daca cu asta se ocupa baietii de la liceele bune oare ce fac cei de la periferie? .
Mon, ati scapat de pampers si noaptea? Foarte curajos sotul, bravo lui
Anda, meniul e monti. Daca painea integrala a fost "curata" si facuta chiar din faina integrala e ok.
Diana, eu mi-am facut cont pe slabute.ro si acolo imi calculez meniul.
Plec imediat la piata sa cumpar legume. Imi place de mor sa ma plimb prin piata
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
mel_g spune:
Brandu inghetata o fac din smantana pt frisca ( batuta putin cu mixerul), fructoza si fructe de padure.
Biclele sunt aproape intregi. La doua dintre ele momentan lipsesc rotile dar, cine stie ? Poate apar si ele .......
Nus ce sa fac azi! Voi ce program artistic aveti ?
brindusik spune:
mel eu am in program piata azi SA-MI CUMPAR IN SFARSIT PEPENE
dupa gradina si casa..curat adik...
de mancare o sa fac salata orientala ca imi vine o colega nemtoaica in vizita si nu o mancat ever salata orientala...deci o s-o fac normala cu cartofi
in rest pentru sapt asta nu am in program nimic de gatit...o sa am pepene, salata verde, brinza si supa si pentru la munca o sa-mi fac sanwich-uri si cam atat..
Monnvas spune:
Puisorule, nu si noaptea, sincera sa fiu nici n-am incercat, ca abia de o saptamana practicam asemenea sporturi.
Meniu:
MD: branza si cascaval si rosii
D: cirese - cred ca e ultima tura pe anul asta
C: peste pe gratar cu rosii
Undeva o sa mai incapa si niste salata de vinete cu ardei si rosii, fara paine, da' nush unde :)
Mel, noi practicam azi parc + cumparaturi dupa-amiaza, de dimi am fost in IOR la nisip si am venit ca purceii...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way