MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Vai SAMIRA ce situatie naspa...

Meniul de azi:
- pepene galben, iaurt 0% cu tarate de ovaz, cafea
- mancare de curcan cu mazare, inghetata monti, cafea deco
- afine, zmeura, caju
- branzica cu smantana, un pahar de vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Doaaamne, Samira, ca-n filme!! Pacat c-a scapat banditu!

Noi suntem bine, n-am mai scris ca nu prea a mai fost zi de 100% monti. mereu am mai rontait cate ceva. mi-am facut analizele si sunt anemica, doctorul mi-a dat sa iau fier si mi-a ordonat sa mananc carne multa si mai ales ficat de pasare si vita, si in plus mi-a recomandat sa pun frana la lubenita si inghetata. iar mie nu prea imi place carnea si sunt innebunita dupa inghetata, asa ca ma simt cam pusa la coltz
Bebe da toata ziua din picioare, inclusiv noaptea. oare copiii astia nu dorm niciodata?
am descoperit o cafea f. faina, nu stiu daca am voie sa zic aici, dar zic, totusi: Dallmayr Ethiopia, are o aroma blanda de ciocolata, chiar ma simt ca-n Africa la o plimbare alene cu elefantii... Si nici nu e nevoie de zahar sau lapte, fiindca nu e deloc amara.

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Samira, urata intamplare. Bine ca ai scapat intreaga si nevatamata

Ninha, cauta pe net si sigur gasesti multe vegetale care contin fier. Si ce are inghetata cu fierul? . Bun tips cu cafeaua ca parca m-am saturat de vesnica Jacobs.

Dana,ai fost in cheile Nerei? Am vazut niste imagini superbe din zona si ne bate gandul sa facem o miniexcursie in weekendul cu Sf. Maria de 15 august. Vreau sa mergem si cu Stefi si cu parintii mei asa ca sunt curioasa daca sunt accesibile traseele si pt neexperimentati.

Meniu azi:
MD: paine cu tarate, tocanita de ciuperci(rece de la borcan), rosii
G: iaurt degresat(o porcarie de iaurt dar are putine calorii)
P: ceva cu fasole verde dar nu stiu inca ce
C: pepene galben?

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul
Ninha, cauta pe net si sigur gasesti multe vegetale care contin fier. Si ce are inghetata cu fierul? . Bun tips cu cafeaua ca parca m-am saturat de vesnica Jacobs.

Dana,ai fost in cheile Nerei? Am vazut niste imagini superbe din zona si ne bate gandul sa facem o miniexcursie in weekendul cu Sf. Maria de 15 august. Vreau sa mergem si cu Stefi si cu parintii mei asa ca sunt curioasa daca sunt accesibile traseele si pt neexperimentati.

Am cautat, da' cica fierul din vegetale se absoarbe in cantitate mult mai mica decat din carne.
Inghetata nu are treaba cu fierul dar zice ca m-am ingrasat prea tare. am luat deja 15 kg si mai am doua luni de sarcina

Despre Cheile Nerei pot sa zic si eu ca sunt superbe si foarte salbatice, plus ca pe langa ele mai sunt si alte trasee frumoase si usoare pe care poti sa le faci in cateva ore: Cheile Susarei, Ochiul Beiului, Cascadele Beusnitei, tunelurile turcesti, Lacul Dracului, etc
Dar daca vrei sa poti merge pe Cheile Nerei pana la capat te bine sa alegi o perioada secetoasa, fiindca trebuie sa traversei raul la un moment dat.
Mie mi-a placut tare mult acolo, e un loc salbatic si linistit!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

samira cred ca ai tras o sperietura pe cinste dar ca si niniha m-am amuzat la cum ai povestit intamplarea

ninha trebuia sa-i spui ca nu e problema ca dupa tii monti si dai repede jos? desi nu inteleg de ce ti-o interzis inghetata si pepenele..inghetata din toate dulciurile avand cele mai putine calorii iar pepenele da o fi el dulce dar are 95%apa+ te ajuta sa curatii rinichii si in general e recomandat in curele de slabire...hmmm..poate de asta nu is medic ca nu inteleg deciziile astea ciudate...si pentru mine nefondate..dar totusi esti sigura ca nu ti l-o interzis din cauza glicemiei?..ca altfel doctoru tau e incompetent ( scuze ca il cataloghez asa)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

samira cred ca ai tras o sperietura pe cinste dar ca si niniha m-am amuzat la cum ai povestit intamplarea

ninha trebuia sa-i spui ca nu e problema ca dupa tii monti si dai repede jos? desi nu inteleg de ce ti-o interzis inghetata si pepenele..inghetata din toate dulciurile avand cele mai putine calorii iar pepenele da o fi el dulce dar are 95%apa+ te ajuta sa curatii rinichii...hmmm..poate de asta nu is medic ca nu inteleg deciziile astea ciudate...si pentru mien nefondate

a zis ca daca ma ingras prea mult fac hipertensiune si asta afecteaza sanatatea copilului. si, in plus, stratul de grasime de pe abdomen ingreuneaza coaserea si vindecarea inciziei.
iar cu lubenita, nu stiu ce sa zic, si eu as tinde sa cred ca ingrasa oarecum, ptr ca o stiu pe maica-mea care tot timpul anului e o slabanoaga de vezi prin ea, iar vara e singura perioada din an in care se ingrasa ptr ca mananca aproape numai lubenita.

Azi am mancat ton cu ou fiert la MD si a fost f bun
La P nu va spun ca mi-e
Prin urmare la C vor fi doar fructe.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

mey inteleg de ce nu trebuie sa te ingrasi dar nu inteleg treaba cu pepenele...de ce se recomanda pepene in curele de slabire/dezintoxicare si tie iti e interzis pe motiv ca te ingrasi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ninha, lasa ca dai tu jos dupa ce nasti.
Stii cum.

Si eu cred ca nu neaparat pepenele in sine nu-i problema, dar tot ce e mancat in cantitati mari nu-i ok.
Maica-mii o cura din asta de pepene i-a declansat o criza de rinichi.

Ani, Disney-ul are atractii ptr toate varstele.(inclusiv ptr astia mari)
Dupa mine, 4-5 ani e varsta ideala.

De exemplu, Anca acum la aproape 6 ani si-a dat seama ca nu e chiar magic, si ca printesele sunt deghizate.
Dar tot a fost innebunita si acum ne intreaba cand mai mergem.

Victor e mare, are 11 ani, a fost innebunit de Casa Fantomelor / Thounder Mountain si alte chestii in genul asta.

Cand vrei sa mergi sa imi zici, noi am stat intr-un apartament/hotel, foarte ok ca raport calitate/pret la 5 minute de Disney in autobuz gratuit.

Samira,urata intamplare.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

cristina criza s-o declansat de la eventualele pietricele sau nisip deranjate de acolo nu de la pepenele in sine..dar ai dreptate cu excesul..nik un e bun in exces

eu azi:
Md: banana, lapte cu fulgi (incep sa ma invat cu banana de dimi si parca is mai energica dupa ea)
G: para, lapte cu nes, toblerone neagra
P: tocande de legume cu inaripata
G: mar, alune
C: poate supa si inghetata daca mi0o fi s-o mananc

ieri mi s-a intamplat un lucru ff ciudat..am fost la sala..si nu mai oboseam..parca eram bagata in priza..ma simteam un fel de iepurasu duracell..adik colega mea care e ff sportiva isi daduse deja duhu si eu nu aveam nici un stres..cred ca am stat o ora jumate pe acolo unde eu mai mult de 45 de minute nu rezist..ciudat, e prima oara cand chiar m-am simtit bine in sala de sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha,sunt intrutotul de acord cu Brandusika. Nu te-ai ingrasat de la pepene si de la inghetata ci de la cantitatile probabil mai mari de mancare. Eu chiar daca tin monti dar mananc cantitati mari ma ingras.Pt ca activitatea fizica e zero

Brandu, ma bucur pt tine . Esti pe drumul cel bun atunci si sa vezi cum te remodelezi.

Cristina, multumesc de oferta. Cand ne hotaram sigur voi apela la tine. Peste un an sau doi probabil.

Mon,v-ati repatriat? Te asteptam

De pranz am facut o salata cu fasole verde fiarta,morcov crud ras,usturoi si maioneza light. De cina doar o feliuta de pepene ca altfel depasesc caloriile . Mie mi se pare ca mananc asa de putin si tot fac 1000- 1200 de calorii. Cred ca daca mananc normal ajung catre 2000.

Pe maine am luat brocoli ca si garnitura, dar inca nu stiu la ce . Si maine dimineata dupa ce imi cumpar dovlecei execut reteta asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/29083/Dovlecei-in-ulei-de-masline/.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput