Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 9
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Doza de ironie si autoironie e nelimitata la mine. De multe ori ma controlez, pt ca sunt prost inteleasa de cvasi-necunoscuti. Da, suna haios pt ca asa simt, asa este, asa am vrut sa iasa. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
cred ca m-ai descris(si) pe mine
sorina_bz spune:
Tomaca...
BF, MP...
Si eu ma iau in.."balon" ori de cate ori pot...imi face bine sa rad, fie si de mine...e terapie curata..
Loredana71 spune:
BlueNu trebuie facut nimic mai mult decat ceea ce poti ca timp si vrei
Tomaca,am sa iau si eu carticelele,multumesc!
mamidepuiuti spune:
tomaca ce distractie va fi pe tudorel cu atatia copii prin preajma! super!tinem pumnii sa nu fie prea multe raceli...sau prea grave...
cu dulceata...io folosesc retete de la mama...1 kg fruct(pulpa) si 600 gr zahar... dar pun si salicil
eniuei...nu am mai facut de anul trecut nimic
blue_flower spune:
Cand am auzit dimineata la Radio Guerrilla reclama la spectacolul asta, m-am gandit "Doamne, ce se potriveste...hai si noi, ne-ar prinde bine..."
Gandesc asa pentru ca il iubesc de nu mai pot si ma enerveaza de nu mai pot (uneori). Dar ne trece.
Daca tratam cu umor, trece mai repede, oricat de grav ar fi. Si, la naiba, ne stim de la 14 ani, adicatelea de 20 de ani.
Noi sa fim sanatosi.
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Scuze daca am suparat pe cineva....Doar ca s-au adunat,si nu inteleg...Sunt cateva persoane care ma saluta mereu,imi raspund,le multumesc,si mai sunt o gramada de alte persoane care nu imi raspund nici macar cand ma adresez direct lor...Cred ca e ceva ce fac gresit pe aici....In fine....Daca stie cineva ce gresesc,poate sa mi-o spuna si-i multumesc de pe acum... Imi cer scuze daca v-am suparat...Sa aveti o zi buna! Lara |
aoleu.........nici nu te gandi...GRESIT
hai sa-ti spun despre je....fac 100 o data...citesc si pe forum...zic ca raspun apoi...zic...lasa, la urma...intervine altceva si and sa rasp.....o fac din amintiri....uneori imi cer scuze de cele mai multe ori nu...recunosc k sunt putin superficiala dar asa nu inseamna ca nu imi sunteti dragi toate....suntei familia mea online....
asa ca nu te supara...daca ai intr ceva s ARDE...si nu-ti rasp nimeni..da un racnet...sa auda careva...pls
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Blue,iti multumesc,esti o draguta...Stiu ca nu poti raspunde nominal tuturor,si eu sar de atatea ori si-mi pare rau,dar nu reusesc,efectiv....Insa pot sa fac diferenta intre un raspuns unde se vede clar ca persoana pur si simplu nu are timp si unul in care se raspunde deasupra si dedesuptul meu...Beatrice,nu ma refer aici la tine,si ai si tu dreptate ca nu poti comunica cu o persoana pe care o simti straina,asa e...Probabil ca sunt eu mai sensibila in perioada asta,si cumulat cu faptul ca nu imi gasesc locul aici,am spus ce am spus... Dece,nu-s nici pe departe in domeniu si sper ca nu a sunat raspunsul meu ca la doamna la scoala...Pus si simplu,imi place sa ma informez,si de o buna bucata de vreme sunt preocupata de alimente,nutritie,etc...Stiu multe lucruri,si daca tot am pierdut timpul sa ma informez,macar sa se mai foloseasca si altcineva de informatii,nu?...Mi-a trimis sora-mea incriminata dulceata si am intrebat cum e de e asa proaspata si mi-a zis...Mi s-a parut interesant dar si suspect si asa ca m-am interesat...Este acelasi gelfix despre care spui,are peste tot aceeasi compozitie...Despre articol,am citit pe diagonala si despre acid citric nu scrie nimic,decat ca e prezent in toate gemurile si marmeladele...Asa se fac la noi articolele,daca nu ai informatii si nu ai ce scrie,lasi in coada de peste,asa cum a facut si autorul articolului...Trebuie sa cernem informatiile si sa nu credem chiar tot ce se scrie pe net,ca e plin de prostii peste tot...Bag mana in foc ca cantitatea aia de acid citric nu va face nici un rau...sa nu uitam ca se gaseste in toate fructele si chiar legume.... Sorina,cu mare placere! Larisel,multumesc!Ti-am vazut si eu fetitele,doua scumpe,imi place ca sunt diferite!M-ai facut sa rad cu medicii care au copiat...ei,nu cred ca e chiar asa rau..... Beatrice,nu iti face griji,nu trebuie sa cauti ceva sa-mi spui,doamne fereste...Te mai supar si eu,si tu te simti rau,sorry...Sper ca iti e mai bine si nu ma baga in seama.... Larisel,da,de gelfix,si da,nu inlocuieste zaharul...acela e.... Lara doarme prost in ultimul timp,cred ca i s-a micsorat necesarul de somn si inca nu am reusit sa descoperim programul potrivit...Ieri nu a vrut sa doarma pana la 17:30,desi era chioara de somn de la amiaza...Mi s-a trezit plangand,nervoasa,ufffff....Macar doarme dimineata mai tarziu,ca a avut o saptamana in care s-a trezit in fiecare zi la 6 In rest,e bine...toata ziua mestereste Va pup pe toate cu drag! Lara |
nu, nu....eu vorbeam la general deoarece mesajele tale sunt f documentate si recunosc mie personal f folositoare...eu multe am invatat de pe forumul asta.
iar articolul l-am gasit din intmplare..nu l-am citit din scoarta in scoarta..mi-a atras atentia ultima parte....cand se vb depre alimentele nocive... DEcare stiam...insa nu e rau sa...le mai vezi...sa nu mai pacatuim..gen margarina...supe instant..duleturi din comertz...si ce mai era?
JUCARII PENTRU PITICI...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
N-am prins tratamentul pe care i l-ai dat. I l-a dat un doctor? Eu nu am avut niciodata umidificator. Nici nu am masurat umiditatea din casa. Ever. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Influcid (homeopat), o jumatate de pastila la 1 ora in prima zi, apoi la 3 ore in ziua a 2-a si la 5 ore in urmatoarele 3. vit C si antitermice. atat. aaa si marimer (cel mai scump), solutie de apa marina, mai eficient decat serul fiziologic. Trat ni l-a prescris pediatra lui (desre care v-am tot povestit si de bune si de rele).
Azi am facut o plimbare prin ploaie si n-a vrut sub nicio forma nici pelerina, nici umbrela, incapatanat in unele chestii ca un catar... (am iesit pe vreme fara loaie si ne-a prins ulterior).
nici eu cu umiditatea, dar larisel ne-a tinut o lectie interesanta... acum umiditatea in buc e de 63%, deci ok.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti dece...of,mami,ce-mi facusi...ma deprim...se poate asa ceva? tre sa trec pe palinca? cica vinul nu e bun... Bauturi: chiar daca producatorii se lauda care mai de care ca produsul lor este natural, în realitate, bauturile lor racoritoare mustesc de aditivi nocivi, cel mai folosit fiind acidul citric (E330) sau sarea de lamâie. Aditivii E110 si E123, precum si înlocuitorii de zahar mai sus amintiti produc efectele amintite. Evitati sa beti bauturile cu aroma de citrice, acestea fiind dintre cele mai daunatoare. Colorantii folositi, E102 si E110, sunt declarati periculosi. Bauturile alcoolice, cum ar fi berea si vinul, sunt saturate de metabisulfit, care da limpezime, dar care ataca aparatul digestiv. La bere, în procesul de pasteurizare sunt folosite substante chimice care provoaca migrene. Din punct de vedere al aditivelor alimentari, tariile (vodca, whisky etc.) nu prezinta pericol, întrucât chiar alcoolul este un bun conservant, dar feriti-va de lichioruri, în care se adauga coloranti: E102, E110 etc. mami de si |
eu am citit pe diagonala...abia acu la cpy/paste de la tine amvz ca ma dau si io pe palinca =)).....adik berica...imi ataca mie....aparatul?
JUCARII PENTRU PITICI...
Loredana71 spune:
Din pacate is tare,tare multe,Dece...Ne ramane doar sa alegem pe cele mai putin rele din toate relele care ne inconjoara....
Iti multumesc!
Fetelor,ce le mai faceti la copii de mancare?Eu una sunt intr-un mare blocaj...