Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Pentru doritoare, am trimis cele 2 carticele scanate pe email

Dulcetzuri - hmmm.....prefer sa fiu romantica si sa nu stiu ce se ascunde in spatele "frumusetii"

Ruxi - ma bucur ca este mai bine Kay

Sorina - situatiile de genul acesta imi dau fiori. Nici nu incerc sa ma gandesc la cum ii este prietenei tale

Bea - Mie imi vine sa rad cand iti inchei postarile cu intrebarea de geneul "nu stiu ce am? (ca te simti obosita, ca te doare capul, etc". Cum ce ai? Esti mami in devenire, adica hormoni, adica multe devin cu susul in jos. Esti haioasa.

BF - nu te gandesti si la cineva independent? Adica o bona?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dece...of,mami,ce-mi facusi...ma deprim...se poate asa ceva? tre sa trec pe palinca? cica vinul nu e bun...

Eu am citit mai de mult ce scrie pe site-ul protectiei consumatorului, stiam de toate alea de acolo pt ca sotul meu e mare consumator de jeleuri si alte chestii colorate, cu care eu nu sunt de acord....dar nu am ce face, iar el zice ca toate sunt bune si ca nimic nu ii face rau, ca totul e marketing, ca organismul nostru s-a obisnuit si ca oricum murim la final.
Numai ca finalul ala, zic eu, s-ar putea sa fie mai rapid decat in cazul inaintasilor nostri. Si uite asa nu ajungem la nici un rezultat.

Da frate....daca nici vin si mustar nu putem manca...nu ca as bea litri de vin sau as manca kile de mustar zilnic....dar na...asa, un paharel seara cu vin, in curte, merge.

Dulceata nu am facut cu gelfix pt ca stiam ca e cu conservanti, a contat mai putin forma fructelor, mai mult naturaletea. Noi nu mancam multa dulceata, poate cateva borcane pe an, cand facem clatite sau la orez cu lapte punem si o lingurita de dulceata.
Dani nu mananca dulce aproape deloc. Ii mai dadeam cand era mai mic, cereale cu lapte si puneam o jumate de lingurita de dulceata, acum cand simte dulce, scuipa.
Eu nu mananc dulce de fel. Acru si sarat daca se poate zilnic. Cred ca imi seamana odorul.

Loredana, sa stii ca toate avem pase proaste. Te intelegem. Si promit sa raspund mai nominalizat pe viitor. (God, ce ma asteapta!!! )

Eu m-am plictisit la servici si caut pe net statiuni din Spania, ca vrem sa vizitam Barcelona. Si nu prea stiu pe care sa o aleg, la ce distanta de Barcelona....dar caut. Speram sa plecam pe 1 sept, daca nu intervine altceva. Poate ne cuplam si cu niste prieteni. Asta ar fi si mai bine, ca e mai distractie.

Am scos nitel capul din butoi. Dar inca sunt acolo, pentru ca nu am avut discutia edificatoare cu sotu'

Pt bucurestente, recomand piesele de teatru ale Companiei de Teatru D'Aya. Au spectacol in seara asta "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" (ceea ce crespunde de minune cu situatia de la noi de acasa, vroiam sa imi duc sotul la teatru), dar nu mai sunt bilete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna!

raportul nostru pe astazi e asa - dupa 48 de ore de "boala" Kay si-a revenit nu chiar miraculos, dar sigur, n-a mai facut febra de ieri, mucii s-au rarit (asta dupa ce ieri am scos din nasul lui o tona de muci). Deci tratamentul homeopat a dat rezultate rapide si surprinzatoare (e primul trat homeopat care-si face plenar efectul).

larisel, mersi de lamuririle cu umiditatea, am citit si eu ca are un rol important in protejarea mucoaselor, cand umiditatea scade sub 30% exista riscul imbolnavirilor, pentru ca mucoasele sunt uscate si virusurile si bacteriile penetreaza mai usor...

revin sunt cu mancarea pe foc

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

N-am prins tratamentul pe care i l-ai dat. I l-a dat un doctor?

Eu nu am avut niciodata umidificator. Nici nu am masurat umiditatea din casa. Ever.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
[ps...Adamul meu, danseaza frate in burta.........baga niste dansuri indiene de ma sperie..si are abia 300 grame..cand o avea 3 kile ce a face

si ivan s-a miscat, da' asta..............il bate pe Iv la miscareli.........deja as putea sa il filmez ca mi se kisca toata burta de ce turbo-jam baga...........ioiiiiiiiiiiiiiiii

ma duc sa dorm

[

Cand o sa creasca mai mare, nu va mai avea loc in burtica. Si va fi mai putin miscacios.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Pentru doritoare, am trimis cele 2 carticele scanate pe email

BF - nu te gandesti si la cineva independent? Adica o bona?

Povestea unui Dor

Merci pt carticele.

Mama a iesit la pensie anticipat (cu 5 ani) ca sa il creasca pe Dani. Amandoi am convenit ca e mai bine pt Dani sa fie crescut de o bunica, decat de o persoana straina.
Acum, dupa 1.5 ani, uneori cred ca am procedat bine, uneori nu.

Dar ....asta e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Tomaca, MP... de gandul bun. Ma rog si eu pentru ea, sa-i dea DD putere, treaca mai usor peste asta.

Tomaca, de mail...bagat la fisiere importante. Despre dulceturi...da, si eu prefer sa nu ma gandesc ce se ascunde...
MP, Dece.....uhhh, multe mai sunt E-urile astea...si omniprezente in viata oraseanului de rand...

De fapt...la toate mancarurile si bauturile...
De acum...eu cred ca majoritatea produselor din comert sunt cam chimice....greu(daca nu cumva cam imposibil) sa gasesti ceva de cumparat care sa fie eco, bio 100%.... Nu stiu...poate mai-marii societatii asteapta sa actioneze selectia naturala, sau merg dupa principiul.."scapa cine poate"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Pt bucurestente, recomand piesele de teatru ale Companiei de Teatru D'Aya. Au spectacol in seara asta "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" (ceea ce crespunde de minune cu situatia de la noi de acasa, vroiam sa imi duc sotul la teatru), dar nu mai sunt bilete.

Iertare, BF......stiu ca tu esti necajita, dar tare haios suna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sorina, mami de Diana si Iris

Doza de ironie si autoironie e nelimitata la mine. De multe ori ma controlez, pt ca sunt prost inteleasa de cvasi-necunoscuti.
Da, suna haios pt ca asa simt, asa este, asa am vrut sa iasa.

Mergi la inceput

N-am mai apucat sa va povestesc ca l-am inscris pe Tudor la gradinita pentru anul scolar urmator. Suprinzator (pt ca eu nu ma asteptam) am gasit 2 gradinite particulare pe langa casa care accepta si copii cu pampersi, au grupa 2-3 ani.
Am oscilat putin, dar am ales-o pana la urma pe cea care mi s-a parut mie mai umana in modul de abordare. Adica limbajul folosit in prezentare nu este de tipul acela scolaresc clasic, din documentatia Ministerului Educatiei.

Si cred ca am avut feeling bun, pentru ca gradinita aleasa va forma de la anul grupe dupa metoda curiculara Maria Montessori (nu stiu daca am scris corect. Metoda alternativa care mie imi place. M-au initat si la o prezentare a metodei. Ce sa zic, de pe vremea cand eram "pedagoaga", mie imi placeau lucrurile acestea diferite.

Asa ca l-am inscris. oricum vreau sa-l duc dupa 2 ani. Si cum 2 ani sunt in toiul iernii, am zis sa evitam viscolul si sa-l duc de la 1 aprilie 2011, cate 4 ore.

De ce? Pentru ca Tudor sta doar cu bona si cu noi, iar el se bucura foarte mult cu oameni si copii in jurul lui. Radiaza de bucurie. Nu stie cum si ce sa mai arate ca poate. Cand mergeam in parcul Regina Maria, il stia tot parcul. Se hlizea la toata lumea mari, mici, batrani. Era fericirea lui. Acum parcul nu mai este asa de mare.

Se trezeste dimineata la 6.30 - 7 si e tonic pana la somnul de dupa-amiaza. Pediatra m-a incurajat sa-l dau la gradi ca ii face f bine colectivitatea pentru dezvoltarea lui, mai ales ca unde vede gramada de oameni vrea si el.

Cu bona toata ziua acasa ce sa invete. Nu vreau sa-l izolez. Si e femeie simpla de la tara. Are si ea limitele ei. El pare destul de independent (desi cand ma vede este umbra lui Mircea la Cozia). Ramane de vazut ce-o sa iasa. Si sa ne tinem la raceli. Pana acum le-am fentat, dar n-o sa mai scapam

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sorina, mami de Diana si Iris

Votez cu ambele maini. M-am abtinut greu sa nu scriu ceva.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput