Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
De-aia vreau eu sa emigrez. |
Daaa, si eu vreau...timpul pentru proceduri si aplicatii este ceea ce ne lipseste, din pacate, in prezent....
Ruxita spune:
buna!
raportul nostru pe astazi e asa - dupa 48 de ore de "boala" Kay si-a revenit nu chiar miraculos, dar sigur, n-a mai facut febra de ieri, mucii s-au rarit (asta dupa ce ieri am scos din nasul lui o tona de muci). Deci tratamentul homeopat a dat rezultate rapide si surprinzatoare (e primul trat homeopat care-si face plenar efectul).
larisel, mersi de lamuririle cu umiditatea, am citit si eu ca are un rol important in protejarea mucoaselor, cand umiditatea scade sub 30% exista riscul imbolnavirilor, pentru ca mucoasele sunt uscate si virusurile si bacteriile penetreaza mai usor...
revin sunt cu mancarea pe foc
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel sorina Tocmai la mesajul tau in care povesteai despre colega gravi ramasesem. Sunt trista... sper sa nu se confirme si sa se fii inselat ori ecograful ori ecografistul. Bravo iris ca arati buba! Si gemanutzele se freaca la locul loviturii cand o patesc si imi dau sa pup locul! sorina & micki Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de tatici si de pufici si de frati/surorti de pufici! |
de felicitari!
Ma bucur ca fetele sunt bine, ca a trecut raceala...Despre vreme...numai de bine.....si la buzau parca e noiembrie tarziu...
Despre colega mea...are deja 3 pareri, din pacate, de la echografisti de renume. Ieri s-a internat. Se pare ca astazi va avea loc..."interventia..."
Beatrice1982 spune:
larisel nu mai sunt capsune, mama, trecura..............
dar iti recomand sa faci din caise...e demential
mie imi place mai mult decat oricare...........si culoare aia superba, si mirosul ala ...............mmmmmmmmmmmmmmmm lesin.............
apropo nu stiti unde sunt de astea ieftine????????caiseee?????????????
ca tare buna ar fi din vreo 10 kile
noi mancam multa dulceata ne palce la nebunieeeeeeeeeeeeee
ps...Adamul meu, danseaza frate in burta.........baga niste dansuri indiene de ma sperie..si are abia 300 grame..cand o avea 3 kile ce a face
si ivan s-a miscat, da' asta..............il bate pe Iv la miscareli.........deja as putea sa il filmez ca mi se kisca toata burta de ce turbo-jam baga...........ioiiiiiiiiiiiiiiii
ma duc sa dorm
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam
Doamne ajuta!
Loredana71 spune:
Blue,iti multumesc,esti o draguta...Stiu ca nu poti raspunde nominal tuturor,si eu sar de atatea ori si-mi pare rau,dar nu reusesc,efectiv....Insa pot sa fac diferenta intre un raspuns unde se vede clar ca persoana pur si simplu nu are timp si unul in care se raspunde deasupra si dedesuptul meu...Beatrice,nu ma refer aici la tine,si ai si tu dreptate ca nu poti comunica cu o persoana pe care o simti straina,asa e...Probabil ca sunt eu mai sensibila in perioada asta,si cumulat cu faptul ca nu imi gasesc locul aici,am spus ce am spus...
Dece,nu-s nici pe departe in domeniu si sper ca nu a sunat raspunsul meu ca la doamna la scoala...Pus si simplu,imi place sa ma informez,si de o buna bucata de vreme sunt preocupata de alimente,nutritie,etc...Stiu multe lucruri,si daca tot am pierdut timpul sa ma informez,macar sa se mai foloseasca si altcineva de informatii,nu?...Mi-a trimis sora-mea incriminata dulceata si am intrebat cum e de e asa proaspata si mi-a zis...Mi s-a parut interesant dar si suspect si asa ca m-am interesat...Este acelasi gelfix despre care spui,are peste tot aceeasi compozitie...Despre articol,am citit pe diagonala si despre acid citric nu scrie nimic,decat ca e prezent in toate gemurile si marmeladele...Asa se fac la noi articolele,daca nu ai informatii si nu ai ce scrie,lasi in coada de peste,asa cum a facut si autorul articolului...Trebuie sa cernem informatiile si sa nu credem chiar tot ce se scrie pe net,ca e plin de prostii peste tot...Bag mana in foc ca cantitatea aia de acid citric nu va face nici un rau...sa nu uitam ca se gaseste in toate fructele si chiar legume....
Sorina,cu mare placere!
Larisel,multumesc!Ti-am vazut si eu fetitele,doua scumpe,imi place ca sunt diferite!M-ai facut sa rad cu medicii care au copiat...ei,nu cred ca e chiar asa rau.....
Beatrice,nu iti face griji,nu trebuie sa cauti ceva sa-mi spui,doamne fereste...Te mai supar si eu,si tu te simti rau,sorry...Sper ca iti e mai bine si nu ma baga in seama....
Larisel,da,de gelfix,si da,nu inlocuieste zaharul...acela e....
Lara doarme prost in ultimul timp,cred ca i s-a micsorat necesarul de somn si inca nu am reusit sa descoperim programul potrivit...Ieri nu a vrut sa doarma pana la 17:30,desi era chioara de somn de la amiaza...Mi s-a trezit plangand,nervoasa,ufffff....Macar doarme dimineata mai tarziu,ca a avut o saptamana in care s-a trezit in fiecare zi la 6
In rest,e bine...toata ziua mestereste
Va pup pe toate cu drag!
Ruxita spune:
loredana, sa zic si eu o parere, asa e politicos sa raspunzi la toata lumea, daca ai pus o intrebare, sa astepti si raspunsul, sa dai note apreciative pentru eforturi, sa zici o vorba buna cui are nevoie de ea... dar precum vezi, discutiile sunt off-line, intram la ore diferite, citim pe diagonala (cred ca toate am recunoscut asta) si se raspunde, dupa parerea mea, dupa interes... de ex. zilele astea pe mine personal m-au interesat doar discutiile despre muci... altdata eram interesata exclusiv despre kkcei, de cate ori pe zi, consistenta, cu mucus sau fara mucus... ce mai era off-topic ma interesa mai putin, preferam sa nu ma implic, bicoz timpul pretios sau ca efectiv nu ne permit pufii sa stam prea mult la calc... de ex. Kay e foarte razgaiat in sensul asta, el are intotdeauna prioritate la calculator, pe toti ii da jos, daca nu se conformeaza ma cheama pe mine pe post de impingatoare si se instaleaza frumos in fotoliu si sa-i fac si ecranul mare...
sau daca faceam dulceturi, sigur ma interesa discutia despre gelfix, dar cum n-am nici borcane, nici cirese, nici chef de asa ceva, am glisat peste si mi-am reactivat beculetul la subiectele mele de interes....
Asta e singurul motiv pentru care eu ignor unele postari... ca nu rezoneaza cu problemuta mea de moment. S-a cam dus vremea cand bagam un capitol pe zi... acum pufii sunt mult mai solicitanti si fiecare incearca sa rupa 10-15 min de forum pentru ce-o doare mai tare... zic bine?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
Produc boli ale aparatului bucal: E330 (acidul citric sau sarea de l#259;mâie - cel mai periculos adaos cancerigen recunoscut care produce boli ale aparatului bucal)
cum nu scrie nimic?eu asta am gasit in articol despre acidul citricsi nu suna tare bine
lore,draga mea vecina cred ca te-au linistit fetele
m-ai facut sa citesc tot articolul,si nu pe diagonala
rau imi pare de pufii bolnaviori...of,of,of...multa sanatate le doresc!...si mult rabdacol mamicilor!
pup pe toata lumea si o zi minunata!
mamidepuiuti spune:
dece...of,mami,ce-mi facusi...ma deprim...se poate asa ceva? tre sa trec pe palinca? cica vinul nu e bun...
Bauturi: chiar daca producatorii se lauda care mai de care ca produsul lor este natural, în realitate, bauturile lor racoritoare mustesc de aditivi nocivi, cel mai folosit fiind acidul citric (E330) sau sarea de lamâie. Aditivii E110 si E123, precum si înlocuitorii de zahar mai sus amintiti produc efectele amintite. Evitati sa beti bauturile cu aroma de citrice, acestea fiind dintre cele mai daunatoare. Colorantii folositi, E102 si E110, sunt declarati periculosi. Bauturile alcoolice, cum ar fi berea si vinul, sunt saturate de metabisulfit, care da limpezime, dar care ataca aparatul digestiv. La bere, în procesul de pasteurizare sunt folosite substante chimice care provoaca migrene. Din punct de vedere al aditivelor alimentari, tariile (vodca, whisky etc.) nu prezinta pericol, întrucât chiar alcoolul este un bun conservant, dar feriti-va de lichioruri, în care se adauga coloranti: E102, E110 etc.
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
de felicitari! Ma bucur ca fetele sunt bine, ca a trecut raceala...Despre vreme...numai de bine.....si la buzau parca e noiembrie tarziu... Despre colega mea...are deja 3 pareri, din pacate, de la echografisti de renume. Ieri s-a internat. Se pare ca astazi va avea loc..."interventia..." Sorina, mami de Diana si Iris |
Loredana71 spune:
Ruxita,inteleg foarte bine ce spui si iti dau dreptate,ma gasesc si eu in aceleasi conditii...Ma bucur ca ti-e puiul mai bine!
MP,ti-ai raspuns singura cu al doilea postArticolasul asta nu valoreaza mare lucru,pentru ca e scris ca si cum am trai sub un glob de sticla...Nu stiu daca e cineva pe aici care se poate limita sa traiasca doar natural,fara sa inghita nimic de origine nenaturala,sa manance doar crud si organic,greu de crezut...Ideea e ca trebuie sa incercam sa facem alegeri cat mai bune...Iar amaratul de acid citric e doar o bagatela pe langa alte lucruri pe care le putem evita,cunoscandu-le...Discutia asta e similara cu aia cand se zicea ca cotoarele de rosii sunt toxice,era toata lumea disperata intr-o vreme...Apoi zicea un medic,da,e toxic,dar ca sa afecteze sanatatea ar trebui consumata cate o farfurie de cotoare de rosii zilnic,toata viata...Avem substante daunatoare peste tot,nu prea mai e nimic curat din pacate