Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Bf...wow suna tare bine spectacolul asta...as fi tare curioasa sa-l vad...pot sa spun ca ma regasesc si eu uneori in titlu?

legat de E-URI..si toate kk-turile...era o vorba ...TOTUL E OTRAVA..NIMIC NU E OTRAVA...asa ca depinde de fiecare cum gestioneaza ispitele...recunosc..nu renunt la cate o berica bruna...asa la sete mare...si nici la multe alte porcarii...dar , sper sa le consum in limita bunului simt.

tomaca...cam asa e si la mine bona...cam tot ca a ta...insa noi avem aici parculete ed cartier...multi copii pe strada de-o seama si deja se stiu...au aparut afinitati....nu mai zic ca shtoarfele au pus deja ochii pe l
orium...ideea e ca socializeaza...tipacand vine unul dintre copiii lui ( vin si altii dar nu reactioneaza)

nu mai ma lasa jiji sa scriu....
aza n-a mai fc temp..nu stiu ce sa zic...sa vedem la noapte...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Tomaca....da, tare bine suna ce povestesti de gradi...Mai ales cu grupa de invatare pe metoda alternativa...
Tudorel e un baietel vesel si sociabil...nu cred ca vor fi probleme de adaptare, ba chiar dimpotriva...cum ai scris si tu...sigur va fi fericit cu atatia copii prin preajma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Tomaca, Dece...apropos de bona...tot asa si a mea....femeie simpla, de la tara...Noroc ca din primavara mai sta si princesita sa o scot pe afara, la socializare...

Duminica chiar m-a uimit, a fost tare interesant s-o observ...
Apropos de ce povestea Dece (), cu jiji cel cumintzel, care lasa sa-i fie luate jucariile...
Am fost in vizita(pt prima data cu iris intr-o vizita!) la o prietena ce are o fetita cu 3 luni mai micutza ca mandra mea. A tras iris o urlare preventiva, la inceput, cand am ajuns, sa stea toata lumea in garda, dar in cateva minute s-a acomodat, si a inceput explorarea.
Fetitza prietenei mele, fiind pe teritoriul ei, ii lua lui iris toate jucariile din mana(corect, dealtfel, ca erau ale ei, si a mea era intrusul). Ei bine...iris nici n-a muscat-o, nici n-a urlat-o...nika n-a facut rau...isi tot cauta altceva de joaca....nu s-a necajit deloc-deloc.
Si eu .... care in primul moment, cand am vazut ce se intampla...asteptam sa tzashneasca sange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

tomaca, am citit si eu cate ceva despre montessori, ca metoda early learning, mi-a placut, au si site de unde poti comanda materiale didactice, unele cu plata, altele free... si au grupe formate din copii de diferite varste... nu? ca asta unul din principii, grua din copii 2-3 ani parca nu e din filmul ala... sau gresesc?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna seara

ati avut ceva spor azi...m-ati omorat cu dulceturile voastre daca mai gasesc saptamana asta capsuni pe undeva clar imi iau vreo 2 kile sa fac si eu niscaiva borcane...

loredana nu fi supi nimeni nu te ignora(recunosc ca am avut si eu sentimentul asta uneori dar mi-am dat seama ca nu o facea nimeni intentionat). Pur si simplu unele mesaje scapa...eu, de exemplu, daca intru mai rar si s-au scris ceva pagini citesc de multe ori pe sarite, posibil sa imi scape un mesaj sau 2...vad in mare subiectele de discutie si "ma bag si eu in vorba"...

se discuta de gradi...eu astept cu inima indoita cresa din toamna..sper sa fie totul in regula...

in alta ordine de idei...nu mai stiam ce sa ma mai joc cu Dragos...asa ca m-am apucat ieri si i-am facut cartonase cu animale si numere...le-am printat pe carton, le-am laminat si i le-am dat...dezinteres total..vedem zilele urmatoare daca reusesc sa ii captez atentia...
i-am luat si niste carticele cu magneti...pentru copii mai mari dar am zis ca ne jucam cu magnetii pe frigider...functie uneori...dar se plictiseste repede....offf...greu cu entertaimentul asta

in rest, frig, ploaie, vreme de kko...n-am chef de nimic...ma duc sa fac o baie si sper ca intre timp sa reuseasca si tati sa il adoarma pe Dragos ca imi pica si mie ochii in gura de somn..

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

larisel nu mai sunt capsune, mama, trecura..............

dar iti recomand sa faci din caise...e demential
mie imi place mai mult decat oricare...........si culoare aia superba, si mirosul ala ...............mmmmmmmmmmmmmmmm lesin.............

E si preferatul meu, dar nu-mi iese niciodata... Cand ar trebui sa iau ca sa nu le ratez si pe astea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ps...Adamul meu, danseaza frate in burta.........baga niste dansuri indiene de ma sperie..si are abia 300 grame..cand o avea 3 kile ce a face

si ivan s-a miscat, da' asta..............il bate pe Iv la miscareli.........deja as putea sa il filmez ca mi se kisca toata burta de ce turbo-jam baga...........ioiiiiiiiiiiiiiiii

Bravo baietzi dansatori de bea!
Adam nu a inceput mai devreme sa inoate decat Ivan?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71
Larisel,multumesc!Ti-am vazut si eu fetitele,doua scumpe,imi place ca sunt diferite!M-ai facut sa rad cu medicii care au copiat...ei,nu cred ca e chiar asa rau.....

Shtiu din surse sigure (fina-mea e medic in Bucuresti si a facut facultatea acolo si-mi povestea de nenumarati colegi cum se zbateau sa obtzina grilele inainte de examene si reusheau destul de ushor ) ca actualii medici nu au invatzat totzi pe branci in shcoala. Si am simtzit-o deseori pe propria piele...

Editez ca sa mai dau un exemplu: imi spunea acum vreo 3 luni un tanar cardiolog de la spitalul judetzean din constantza ca e singurul din sectzie care a intrat "cinstit" in breasla spetindu-se invatzand. Si cum el e singurul, vrea sa emigreze in Frantza... cat de curand.

Mergi la inceput

sorina Imi pare tare rau de colega ta.

bf Sunt invidioasa cand v-aud cu teatre chestii... nu ca n-am avea si aici in Ctza... Sper sa nu te superi, fac si eu haz de necaz.

tomaca Sistemul Montessori grupeaza copii de varste diferite. Eu asha shtiam si nu sunt convinsa ca mi-ar placea. Dar ideea de colectivitate la varste fragede mi se pare corecta. Si eu vreau sa le dau pe fete la cresha de la iarna, mi-ar fi placut la o gradi paticulara, dar nu incape in buget.

mp Sa intzeleg ca ai ratat si tu capshunele sau tu nici nu intentzionezi sa faci (dulcetzuri)?

dece, mp Sunteti de coma cu palink .

loredana Si pe mine m-apuca bazdacii cand ma gandesc ce sa le mai gatesc la mofturoasele fitzoasele mele. Poate te inspira meniul nostru de azi:
dimineatza (8): lv + tartina cu almette
gustare (10.30): cireshe
pranz (14): shalau & piure de morcov, cartof, dovlecel + supa de roshii + prajitura Barni (pt ca au mancat primele 2 feluri )
gustare (17.30): orez cu lapte
cina (19.30): broccoli cu mamaliga (nu prea le-a placut)
culcare (21): lv

ale Si mie mi se pare greu sa distrez fetele, mai ales ca orice idee "geniala" imi vine dureaza maxim 5 minute.
La noi totushi functioneaza pe termen rezonabil de ocupare:
barca gonflabila cu mingiutze multicolore
balaceala in cada
galetusha cu cleshti de rufe
margele, canitze & linguritze (impreuna)
liber la explorare (au acces la anumite dulapuri si sertare la unele mereu, la altele doar uneori)
carticele diverse
jucarii de dimensiuni mici si recipiente in care sa le bage (animale/peshti de plastic, chestii magnetice pt frigider, piese de puzzle)
roata cu forme (rar)
incastrul cu peshti (acum mai rar, dar intr-o vreme il faceau de 5 ori la rand cu interes)
lego, cuburi
saci cu plushuri (uneori)

Mergi la inceput

ale Cum sunt carticelele cu magneti, nu-mi imaginez ?

Mergi la inceput