Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in
Sa vedem ce facem,ca si eu sunt pentru prima data bagata in chestia asta.Si eu stau mai greu la capitolul "convins",dar totusi incerc,nu cred ca am ce pierde.

tatiana

Tatiana, iti doresc succes !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

In sfarsit...am un pic de timp!
Am la serv. asa o nebuneala....de nu ajung nici la buda
Tatiana bine ai revenit si sper sa o termini cat mai repede cu belelele astea
Mariana, concediu placut si relaxare maxima
Alina imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea...singura. Multa sanatate puiutei
Nyny unde va duceti la munte?
Si noi suntem in cautari de ceva...pt. 12-15.08 ca-i liber 15...dar suntem nehotarati!

Despre noi ce sa zic...luni seara a piscat-o pe Alexia (nu stiu ce) ii ciuruita saracuta pe mana stanga, picior, obrajor...mor de ciuda ca o pisca toate ganganiile...si dupa traseul piscaturilor...imi vine sa cred ca a fost din casa, cand dormea...off...si deratizam mereuI-am dat si eu Zyrtec si o ung cu un amestec...
Sambata i-am cumparat o bicicleta cu roti ajutatoare (mai marisoara, 16') si e fascinata de mers...numa' ca nu prea se uita pe unde merge
Cred ca mai vroiam sa zic ceva...dar sunt varza cu neuronu'
toate fetele si puiutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va multumesc ptr incurajari,Tatiana mersi pentru oferta dar nu cred ca ma bag sa vb k al meu sot sa vad ce spune.Imi pare rau ptr Iarina sa speram ca veti trece cu bine peste toate.
Acum sa vedem eu sunt sigura ca o voi scoate la capat cumva.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la cafelute si ceaiuri cu lamaie !
Mai am 2 zile si intru in co !
Saptamana viitoare am planificat o curatenie generala , de data asta apelez la ajutor profesionist, mai am o stiva de rufe pe care sper sa le termin de calcat pana la sfarsitul saptamanii... si.... sa fim sanatosi ca le rezolvam si pe celelalte.

Doinita, multumim pentru urari ! Alexuta sa foloseasca cu placere bicicleta ! Off periculoase mai sunt piscaturile, s-ar putea sa fi fost un paianjen. sa-i treaca mai repede bubitzele!

Va doresc o zi linistita si racoroasa !

Mergi la inceput

Mariana multumim de cafea, eu am mare nevoie de ea ca nu prea m-am odihnit aseara!
Dupa cum arata bubitele...asa am zis si eu ca-i paianjen
Da' sa mai spun una tare: tocmai ne pregateam noi de culcare, schimbasem locatia era in dormitorul mare. cand un purice topaia linistit pe saltea. Deci eu nu'nteleg frate de unde apar astia in casa, n'am animale, curatenie saptamanal, deratizam si cu toate astea...Ce-i drept in fata blocului sunt o gramazenie de catei...mai au si vecinii pisici si alte alea

Offff....tb s-o iau organizat ca altfel...

Acu ma apuc de treburile de la serv...va doresc o zi linistitasi...puricii sa va ocoleasca

Mergi la inceput

Neatza fetelor,si eu spun prezent la cafea inainte sa ma apuc de treburile zilnice,ieri am cam tras chiulul m-am odihnit dp 2 nopti nedormite.
Va doresc o zi usoara

Mergi la inceput

V-am pregatit o carafa mare suc racoritor cu kinley si lamaie !

Fetelor, anul asta e prima data cand mergem cu Bianca la mare, ne-avand experienta in lotiuni de plaja pentru copii, va rog sa ma sfatuiti ce spray as putea sa-i cumpar . Ce gama de produse folosit voi si au fost bine tolerate de pielicica puilor?

Va las si un test haios: test pseudopsihologic

Mergi la inceput

Mariana eu folosesc ptr Delia sper sa nu fie considerata o reclama nivea sun kids Spf 50+ e foarte buna,e o lotoiune de corp.
Acum stau si ma gandesc daca ma va ajunge si pe mine partea sa plec undeva anul asta sau zac in Bucurestisi imi storc singurul neuron viabil ptr banii de intretinere plus banii de lumina

Mergi la inceput

Mariana noi am folosit Avene SPF+50 (lotiune) de cand avea Alexia 6 luni si-am fost prima oara la mare. E putin mai scumpa, eu deobicei cump prin mai...si dintr-un tub ma dau si eu si fata (serios)...si eu anu urmator. Noi suntem si cu pielea f. alba, eu chiar nu tolerez soarele dar n-am avut niciodata probl.
Pe Alexia o las in pielea goala la inceput (ora 8-9) si in apa...apoi dupa 9 ii puneam un tricouas subtirel... la 11 era gata prima repriza si ne intorceam pe la 17.

Ce ma enerveaza ...am treaba dar nu merg minunatele aplicatii

Alina hai poate gasesti o varianta sa evadezi putin de'acasa

Mergi la inceput

Doinita momentan nu vad nici o iesire noroc cu al meu sot k ,gandeste logic k eu tun si fulger cand ma vad legata de maini si picioare

Mergi la inceput