Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

fetelor m-ati parasit?V-ati mutat in casa noua fara mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor cu sotul am incercat in toate modurile,nu merge.
Acum ma gasndesc de unde sa fac rost sa platesc intretinerea ca am rams k ea in urma si luminasa ma ajute Dumnezeu sa trec peste toate cu bine.
sper sa nu ma insel dar cateodata cred k al meu sot e cam egoist nu se gandeste decat la el si la ai lui,nu cere nimanui nimic nici sa moara de foame in strada

http://alinahandmade.blogspot.com/

Doamne,Alina, sa nu te superi , dar numai TU trebuie sa te gandesti la toate? Din cate am inteles de la tine locuiesti si cu tatal si fratele tau, nu? Ei nu se implica cu nimic?
Off Doamne "I'm speechless" .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

fratele meu se gandeste doar la el,tatal meu la fel,sotul cam la fel,acum sincer numai vad nici o iesire,cand mama mea a plecat la munca in Italia mi-a spus sa fim la zi cu toate,dar tatal meu nu a dat bani deloc in casa fratele meu mai putin si ei noi trebuia sa platim toate danganelele sa luam mancare ,sa luam lucruri ptr igiena si ptr curatenie din salariul sotu,lui pus sa imbracam si pitica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

fratele meu se gandeste doar la el,tatal meu la fel,sotul cam la fel,acum sincer numai vad nici o iesire,cand mama mea a plecat la munca in Italia mi-a spus sa fim la zi cu toate,dar tatal meu nu a dat bani deloc in casa fratele meu mai putin si ei noi trebuia sa platim toate danganelele sa luam mancare ,sa luam lucruri ptr igiena si ptr curatenie din salariul sotu,lui pus sa imbracam si pitica.

http://alinahandmade.blogspot.com/

In cazul asta Alina, fa-ti curaj si pune odata "piciorul in prag". Fa consiliu de familie. Cauta sa-i aduni pe toti la masa intr-o zi si discuta serios toate problemele care sunt. Poate si de asta sotul tau e mai nepasator, ii vede si pe ceilalti asa, asa procedeaza si el. La tine nu te gandesti? Delia are nevoie in permanenta de tine. Vrei sa te vada tot timpul cu lacrimi pe obraz? Inca o data, scuza-ma daca te supar cu ceva , dar trebuie sa te hotarasti sa fii mai ferma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,hai sa facem bani,numai daca esti si tu de acord,bineinteles.Asigurari de sanatate,acum se formeaza echipa,cred ca se castiga frumusel,daca se munceste.Fetelor,va bagati?Ce spuneti?Iarina iar are febra,cred ca nu scapa de injectii.O mai tin pana maine sa vad ce iasa

Mergi la inceput

Ce mai fac puiutii vostri,cum suporta caldura?Dorm noaptea?Noi am mai avut un incident la Balea lac,Iarina a s-a infipt intr-un cui ruginit cu talpa,a trebuit sa o ducem de urgenta la Sibiu,taiata,curatata,antitetanos,fara anestezie,fara nimic.Eu a trebuit sa o tin,ca asistentul a fugit de la locul faptei(ei tratau doar adultii),dar a rezistat eroic,ca nu degeaba e taur.Nu stiu cum,dar toate belelele se tin scai de noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Ce mai fac puiutii vostri,cum suporta caldura?Dorm noaptea?Noi am mai avut un incident la Balea lac,Iarina a s-a infipt intr-un cui ruginit cu talpa,a trebuit sa o ducem de urgenta la Sibiu,taiata,curatata,antitetanos,fara anestezie,fara nimic.Eu a trebuit sa o tin,ca asistentul a fugit de la locul faptei(ei tratau doar adultii),dar a rezistat eroic,ca nu degeaba e taur.Nu stiu cum,dar toate belelele se tin scai de noi.

tatiana

Noi suntem cum stii ! Zilnic cu hachitze . Hmmm ma gandesc ca ma "pedepseste" ca o las toata ziua la cresa . Ce sa fac daca nu am alta posibilitate . Cand ma gandesc ca de anul viitor o sa trecem la gradi mi se zbarleste parul pe spinare . Iar o sa fie perioada de acomodare cu locul, copiii, doamnele. Trag speranta ca, fiind mai mare cu un an o sa inteleaga altfel lucrurile.

Cu caldura e.... La cresa cald, acasa cald...ieri chiar i-au iesit niste bubicele la gatulet, am fost rapid la tuns si i-am lasat ceafa goala . Din fericire se poate odihni noaptea. In zilele urmatoare este cod galben de canicula in toata tara...vai de noi, vai de cei care lucreaza afara...

Imi pare foarte rau de patania Iarinei, cand incep...parca nu se mai opresc....
Sanatate multa !

In privinta asigurarilor...eu nu prea am succes in a "convinge" oamenii. Stiu ca se scot banuti si orice venit in plus e binevenit dar trebuie sa ai si inclinatie catre asta.

Mergi la inceput

Fetelor, a murit compozitorul Cornel Fugaru ! Si uite asa oamenii de valoare ne parasesc rand pe rand...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Tatiana multumim mult pt oportunitate. La criza asta orice oferta e de luat in seama. Eu ce sa-ti zic... nu mi-ar strica un banut in plus, dar nu ma bag din 2 motive:1. pt ca nu am timp... sunt prinsa pana este cap cu serviciul, copiii, casa si toate cele; si 2. pt ca este un domeniu in care nu ma regasesc. Cum spunea si Mariana trebuie sa fi facut pt asa ceva.

Aha... acum inteleg de ce v-ati tot plimbat voi. Ati vrut sa scapati de belele si de unde.... ele scai dupa voi. Da chiar ati avut de tras cu Iarina. Nasol ca face febra in continuare ... sanatate multa si poate scapati totusi de injectii. Dr ce zice?

Noi suportam bine caldura (traiasca ala care a inventat AC-ul), dormim bine si daca n-am avea caninii pe tzeava poate am si manca bine ... de David vorbesc. Mara parca a inceput sa manance si ea cat de cat ... i-am luat un sirop cu multivitamine si minerale si vad ca isi face efectul. In rest avem momente foarte frumoase cand ne intelegem super si alte momente cand facem mofturi la imbracaminte si crize de personalitate ca doar trebuie sa le bifam si p-astea. E varsta lor... se fac mari si vin altele.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Dumneseu sa-l odihneasca!E,am incercat si eu,marea cu degetulSa vedem ce facem,ca si eu sunt pentru prima data bagata in chestia asta.Si eu stau mai greu la capitolul "convins",dar totusi incerc,nu cred ca am ce pierde.

Mergi la inceput