Puiuti de Randunici 2008!! (486)
Raspunsuri - Pagina 20
nyny spune:

Mariana sarumana pt cofee
. Sa ai spor la bagajeala
.... despre lotiune... tot de la nivea am luat si eu anul asta cu SPF50. E ok, dar parca mi-a placut mai mult ce am avut anul trecut de la Iwostin tot SPF50. E mai scumpa intr-adevar dar parca se intindea mai bine, era mai rezistenta la apa
... asa mi se pare.
Doinita noi www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/pensiunea_green_eden-c43858.html" target="_blank"> aici vrem sa plecam maine si sa stam pana duminica. N-am fost niciodata, dar am auzit ca este o zona foarte linistita. Va povestesc luni cum a fost si daca se merita. Sa stapaneasca sanatoasa bicicleta Alexia. Si noi i-am luat Marei la fel cu roti ajutatoare si e super incantata de ea. O are deja de vreo 2 sapt si vad ca nu s-a plictisit
...
Tatiana succes
... sa ne spui cum merge treaba.
Alina spor la treaba si azi
.
Trimit si fug la masa ca ma asteapta copiii acasa. Revin...
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Nyny arata bine pensiunea. Si noi am frecventat zona Lepsa: manastire, rezervatie, cascada...acum ne-am orientat iar spre Moeciu...desi e putin mai departe mi-a placut mai mult.
Despre bici...mi-e cam teama, mi se pare ca Alexia merge cam cu viteza
...si de ia vreo busaie...am pus-o
.
Tu o echipezi pe Mara cu casca?...
De role nu a fost incantata asa de tare (cred ca se simte mai stabila pe bici...si-i place sa-i sufle vantu'n freza
).

nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Nyny arata bine pensiunea. Si noi am frecventat zona Lepsa: manastire, rezervatie, cascada...acum ne-am orientat iar spre Moeciu...desi e putin mai departe mi-a placut mai mult. Despre bici...mi-e cam teama, mi se pare ca Alexia merge cam cu viteza ...si de ia vreo busaie...am pus-o . Tu o echipezi pe Mara cu casca?... De role nu a fost incantata asa de tare (cred ca se simte mai stabila pe bici...si-i place sa-i sufle vantu'n freza ![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |

Pt bicicleta nu o echipez in niciun fel. Mi se pare destul de stabila, desi a avut si Mara la inceput vreo 2 tentative de a se rasturna
. Acum parca o tine mai bine in frau...La role ii mai puneam genunchierele si cotierele la inceput. Acum s-a shmecherit
.Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Fetele multumesc pentru sfaturi
!
La bugetul pe care-l am
...o sa ma orientez catre Nivea.
Nyny, e frumusica zona, noi am fost 5 ani la rand, e cam monotona dar pentru odihna e excelenta. Anul trecut am fost la Moeciu si subscriu celor spuse de Doinita, mi-a placut mai mult aici.
Cu bagajeala...mai am timp, plecam la sfarsitul lunii. De-abia asteptam
! Bianca exersa de aseara inotul in cada
...
Alina, sper sa rezolvi problema financiara si sa mai evadezi de acasa
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana la mare mergeti la hotel sau vreo pensiune? Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Mergem www.turismvirtual.ro/Vila-Paradox-192.html" target="_blank">aici, la recomandarea unei colege de serviciu care merge de 3 ani consecutiv.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, e frumusica zona, noi am fost 5 ani la rand, e cam monotona dar pentru odihna e excelenta. Anul trecut am fost la Moeciu si subscriu celor spuse de Doinita, mi-a placut mai mult aici. Cu bagajeala...mai am timp, plecam la sfarsitul lunii. De-abia asteptam ! Bianca exersa de aseara inotul in cada Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |

E, de fapt ideea e sa plecam de acasa. Imi surade ideea de liniste si odihna dar nu stiu daca ma voi putea bucura de toate astea cu maimutzelele dupa mine
Oho, inseamna ca ai ceva zile de concediu daca abia la sfarsitul lunii plecati. Super
... ai o gramada de timp pt odihna... sau poate nu Tare si Bianca cu lectiile de inot

...Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
![]() ![]() E, de fapt ideea e sa plecam de acasa. Imi surade ideea de liniste si odihna dar nu stiu daca ma voi putea bucura de toate astea cu maimutzelele dupa mine Oho, inseamna ca ai ceva zile de concediu daca abia la sfarsitul lunii plecati. Super ... ai o gramada de timp pt odihna... sau poate nu Tare si Bianca cu lectiile de inot ![]() ...Mamica fericita de Mara si de David |
Neuronu' meu deja e in vacanta
?Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Au primit si ale mele biciclete cu roti ajutatoare,Daria merge bine,cu viteza si cu curbe super.Iarina...merge si ea,da inapoi
Nu stie sa dea inainte,dar nici nu vrea sa invete,incapatanata ca muma-sa
Am scapat de injectii,suntem mai bine.

MarianaPop spune:
Buna dimineata si multe 

cafelute aromate si 

ceaiuri cu lamaie
!
Yupiiiii, ultima zi de munci 

!
Ma pregatesc sa fac curat in, pe si sub birou si gata....astept sa se faca ora 16:00 sa plec 
.
Tatiana, distractie placuta la munte
! N-aveti nici o sansa sa scapati de mine
. O sa ma "lupt"
cu omu' meu sa-mi cedeze locul la computador
.
sa ma apuc de strans hartzoage...![]()

si o zi linistita si racoroasa!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

>>