LMA Sebi- Delfinasi in straie de sarbatoare(152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Adriana ai grija de tine,sa stai in pat,sa nu te stresezi si sa iei tratamentul...va fi bine, si eu am trecut prin asta cu Sabina..

Alina frumoase poze....super...

Vazut poze si cu Antonia....frumusica foc...tortul super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

salutare si de la noi!
suntem mai bine, astazi a facut o placintica ceva mai cremoasa, m-am bucurat tare mult, se pare ca-si face efectul antibioticul...a si papat un pic, nu mult cum manca inainte dar tot e bine, sper sa-si revina...
Bumb, am vazut pozele, si tudor face figuri in apa, zine si noua cat ai dat pe colac, te rooog, parca n-as vrea sa dau 80 ron, mi se pare muuult. Daca e mai convenabil in carrefour il si trim pe sot sa achizitoneze.
va puup ma duc sa citesc din urma!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Corina, 25 de lei, asa tin minte eu. Nici eu nu as fi dat 80 de lei pe un colac. Ma bucur ca incepe sa-si faca tratamentul efect!

Adriana, mami, dar cu moralul cum stai?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Fetele, dati-mi si mie va rog linkul de la amazon, de unde pot comanda! multu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Corina, 25 de lei, asa tin minte eu. Nici eu nu as fi dat 80 de lei pe un colac. Ma bucur ca incepe sa-si faca tratamentul efect!

Adriana, mami, dar cu moralul cum stai?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Alina am vazut pozele cu Victor. O dulceata...Ce dragut statea el in valiza...Pare ca s-a distrat bine la mare!

si pentru frumoasa Antonia!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Adriana ai grija de tine,sa stai in pat. sa fie totul bine!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Linkul pt amazon: amazon.co.uk, amazon.fr, amazon.de

Eu am luat costumul de baie UV de pe ebay (cu buy now, nu cu licitatie, a fost 10 $ si transportul 10 ron)

Colac de baie am luat de pe tarajucariilor, cel sub forma de masinuta (peste 500 ron e gratuit transportul, noi ne-am grupat 3 mamici)

Foarte frumoasa e Antonia, o adevarata domnisoara , Victor e o scumpete , iar de mamici nu mai zic nimic

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, ai grija de tine, menajeaza-te cat poti! Va fi bine!

Giorgia si Bumblebee, asa sunteti de slabe, ce bine aratati, nici un pic de burtica! Mi-au placut tare mult pozele cu Antonia si Victor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am venit si noi de la doctor...a plans f.putin la cel din picior...cel din mana nici nu l/a simtit...am si cantarit/o...abia are 8.700g...deci noi nu ne/am triplat greutatea de la nastere...a plans acum cand am adormit/o cum nu a plans de mult

Fetelor va multumesc pt aprecieri...Cris si eu am putina burtica care se cunoaste atunci cand pap mai mult

Mergi la inceput