LMA Sebi- Delfinasi in straie de sarbatoare(152)
Raspunsuri - Pagina 4
bambi_bv spune:
Bumblebee ce poze frumoase!!!
Zi-mi si mie de unde i-ai luat acel colac.Vreau si eu d-asta pentru septembrie cand mergem in concediu.
Si mai vroiam sa intreb fetele care au costumase cu protectie UV pentru bebei de unde le-au achizitionat?De pe Amazon cam in cat timp ajunge o comanda?
Si LA MULTI ANI si pentru tatic de Diana_Eva!Multa sanatate!
Adriana stai linistita!Cu tratament totul o sa fie bine!Fara stres ca nu faci nici un bine asa!Fii optimista!
Giorgia ce printesica frumoasa!Si mi-a placut la nebunie rochita ei!Foarte frumoase pozele!
ooana spune:
Giorgia am vazut pozele cu printesa
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Bambi,Oana multumim
Legat de prepararea LP noaptea eu ii incalzesc apa si i/o pun in termos iar cand se trezeste imediat il fac ca altfel m/ar sti toata scara
bumblebee spune:
Bambi, colacul l-am cumparat de la Carrefour. Dar lui V incepuse sa-i fie frica si la baita inainte sa plecam de acasa, ca s-a zbatut mult in ultima vreme si reusise sa se duca la fund, in cada (cu amandoi langa el). Mai in siguranta s-a simtit la noi in brate, de fapt la noi in brate a inceput sa se distreze in apa..
Am vazut si sarbatorita frumoasa, pe Antonia! Papusica mandra si papacioasa (de tort).
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
racusor2010 spune:
bambi eu de aici i-am cumparat si colac si costum de neopren
colac
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
adrianaBuc spune:
bumble, georgia, vazut pozici Ce copilasi frumosi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
7+
ainotna spune:
Adriana, tinem pumnii stransi sa fie totul ok!
La multi ani tatici de Racusor si Diana!
Bumblebee, bafta cu proiectul! ce frumos v-ati distrat la mare!
Eu laptele praf am incercat sa il dau la inceput la temperatura camerei, dar dupa nenumarate incercari l-am incalzit si atunci l-a ras…Depinde de bb
Am vazut si poze cu Antonia aniversata si cu mamica ei, una mai frumoasa ca alta!
Bambi, pe Amazon poate sa-ti vina comanda si dupa 2 zile (mi s-a intamplat de doua ori,a venit direct prin curier) si in 2 saptamani. In marea majoritate a cazurilor dureaza o saptamana.
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 unde vad pozele lui bumbleeblee? am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
La semnatura.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!