LMA Sebi- Delfinasi in straie de sarbatoare(152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz - eu nu i-am mai luat NAN3, chiar daca am gasit si de la 10 luni pt ca inca sunt nedumerita ce e cu astea 2 variante, si daca ii dau asa de la 10 luni ar tb sa iau pana in august mai multe cutii, nu?
O sa sun diseara pediatra sa vad ce ma sfatuieste, noi oricum nu trecusem 100% pe NAN3, ci tot combinat ii dadeam

bumblebee, btz - ce fel de mancare ati pus la borcanele, clasica supa de radacinoase (cu ardei, ceapa, dovlecel, plus carne)?

Am pus webcamul in dormitor sa vad ce face mandra mea in timp ce doarme.. asta pana imi vine babyphonul de pe amazon.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ooana, reteta e cam asa: gris frecat cu unt prima data. crema de branza cu piersici si scortisoara a doua. frisca deasupra. gata!

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Rodyka, ai pus zahar la gris? Ce crema de branza, facuta sau cumparata?

dar oare cum ar fi daca i-as pune un strat de biscuiti la baza, fie intregi fie safrmati si amestecati cu unt?!?

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, eu i-am facut supica de legume cu/fara carnita, paste gen bolognese, orez cu legume si cu/fara carne.
Si cum doarme ingerasul blond?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 1
pt 27 aug - 2
pt ambele variante - 1
Asteptam doritoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Iris Diana

Riana Maria

Rody ai o familie tare frumoasa! Am vazut pozele...se vede cat sunteti de fericiti! Multe aniversari frumoase impreuna

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Denisa spune-mi cuma fost hotelul? unde mergem la anu?
astept o poveste lunga si frumoasa
o prietena draga a fost la Susesi si a zis ca a fost super...am vazut ca se va deschide Delphin Imperial in 2012...eu deja visez

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mi-am gasit in sfarsit rochie de nasa, nu e foarte eleganta (ca nu is genul), e pana la genunchi (ca si aialalta), neagra, cumva dantelata. e singura probata care imi e buna!

Antonia, Vlad plange daca nu is langa el, asa ca e de musai sa stau cu el noaptea. Cum dau sa plec, cum plange... si eu il culc seara, il las singur si cand se trezeste noaptea sau dimineata devreme ma duc langa el. Altfel plange (nu urla), dar plange cu lacrimi si suspina daca nu stau cu el. Cu prajitura si eu ma gandeam ca poate e prea mult si cu orez cu lapte peste, asa ca o sa fac doar prajitura simpla. Asta o fac ca sa pape si Vlad ceva de ziua lui(doar pt el). Pt restul invitatilor va fi un tort de cioco cu visine, nu foarte dulce, insiropat bine, dar cu forma/desen pt Vlad.

Oana, ai nimerit- reteta lui Rodi de tort chiar era cu biscuiti. Hai ca o am eu salvata in detaliu: "eu am pus dedesubt un strat de biscuiti patrati bagati si scosi repede din lapte. crema de gris cu unt iar e simpla. faci un gris molicel, il lasi sa se cam raceasca si amesteci cu unt (se mai intareste apoi, asa ca o pui repede peste biscuiti). branza am facut-o eu din lapte cu iaurt, am pus cam 2 linguri de dulceata de piersici. si gata! inalt cam de o palma! cred ca poti continua in inaltime cat vrei... l-am imbracat in frisca si m-am jucat de-a ornatul, doar putin! o sa-i fac poze mai incolo."

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cred ca intr-o zi-doua o sa avem si noi primul dintisor! A spart gingia un pic incisivul central din dr. sus Cred ca de asta a avut criza de plans de azi...nici nu prea a mancat legumele...figuri si la fructe dimineata

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI !!!!! 1 anisor !!!
Beatrice-Teodora de crissy77
Mihnea Damian de Mov_79
Iris Diana de AdelaP

SA CRESTETI MARI !!!
11 lunite !!
Filip de mya85
Bebe de peta
Riana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Cred ca intr-o zi-doua o sa avem si noi primul dintisor! A spart gingia un pic incisivul central din dr. sus Cred ca de asta a avut criza de plans de azi...nici nu prea a mancat legumele...figuri si la fructe dimineata

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 1
pt 27 aug - 2
pt ambele variante - 1
Asteptam doritoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

bravooo!!

Mergi la inceput