Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(55)
Raspunsuri - Pagina 3
andri31 spune:
si eu o spal la fel ca si tine(cu betisoare)
acum 2 seri cand o stergeam s-a intors nu stiu cum naiba si am simtit cum s-a oprit betisorul in ureche si a inceput mandra s aurle., dar sa urle nu gluma! m-am speriat. INCA sunt speriata. mi-e frica sa nu-i fi facut ceva la timpan. ce am citit pe net m-a ingrozit. sa nu fi facut ceva vreo infectie... sunt deja naiucita. pe net spuen CATEGORIC sa nu o sterg cu betisoare si in nici un caz asa de des (eu o sterg 1 data la 2 zile). brrr... parca urechiusa e rosie , pavilionul adica... mi-e teama... oare daca n-a facut pana acum febra .... inseamna ca e totul ok?( febrele facute pana acum sigur nu au legatura cu asta ca au inceput inainte de incident. acum sunt temp normale si nu are nici ea febra).
am sa o urmaresc indeaproape. ma rog sa fie totul in regula. deja nici nu dorm , numai la asta ma gandesc. astazi nici nu a prea fost in apele teritoriale.... e cam maraiata.....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
luciact spune:
neata
LMA sarbatoritilor
Mirela ce frumos, la tine si munca e dubla, dar si satisfactiile sunt pe masura
andri, o sterg in fiecare seara dupa baita, cu betisoare din alea de bebei
e o vreme de kkkko,bate vantul rau, n am scos o nici ieri, nici azi pe Eva,cred ca e super plictisita, a plans o groaza mai devreme
RaluKara spune:
andri, nu cred ca aveai cum sa te opresti cu betisorul taman in timpanul fetii! pai trebuia sa intre suficient de mult in ureche. mai degraba cred ca ai zgariat-o usor sau ca ai fortat putin in canal. timpanul e totusi la o oarecare distanta, nu la 2 cm de la pavilion. cred ca Amalia a plans mai mult de sperietura(miscarea brusca pe care a facut-o ea a coincis cu o jena in urechiusa ei). daca prin absurd o loveai la timpan ar fi plans mult mult de tot. ai spus ca si pavilionul e rosu. da-o cu o crema de galbenele si vezi cum reactioneaza in urmatoarele zile. si nu iti mai face atatea griji si nu te mai invinovati. apropo, zici ca astia pe net zici sa nu stergi cu betisoare...atunci cu ce? cu coltul prosopului? pai ii mai intra apa, apa aia trebuie sa o lasam in ureche?
si in loc sa stai acuma sa te gandesti la toate nenorocirile lumii, mai bine te duci la un ORList bun si ii faci un consult, doar pentru linistea sufletului tau!
ziki spune:
hello din nou si multumim de urari!
la multi ani si colegilor de "26"
Da, Carmen, l-a rapus filmul meu oricum nu l-am tinut cu fata la el, am intrerupt wirelessul (eu am bambilici cu creieri prajiti si altele) si am dat si filmul in surdina . traiasca subtitrarile ca altfel invatam sa citesc pe buze...
iar acum la pranz, cand nici tati nici flavia n-au venit inca, l-am rapus din nou cu inca un film (convicted)
mi-am facut si eu damblaua, un maraton de cinefil, asa. mai bine il faceam pe cel de alergat, eram mai castigata
Ralukara, eu cred ca tocmai din cauza cateilor si pisicilor din copilarie (si pana azi) nu pot eu dormi singura... Cred ca ei dau dependenta
Despre bubitele Catalinei, Roxx, si noi am avut, mai stii? dar noua ne-a zis ca e un alt fel de dermatita, am uitat cum, dar nu atopica. Si noua ne-a prescris Mustela dar alta gama decat Stelatopia, era Stelatria. Nu i-am dat decat de 3 ori cu ea, dar in continuare punem tinctura de pelin in cadita, la baie. oricum, apare din nou la transpiratie, dar asta cred ca e un punct comun al dermatitelor, in general. Dar cert e ca are numai pe gat acum, de unde inainte avea toata fata plina, iar eu pot sa bag mana in foc ca ii trece (si le si previne) de la pelin, tarate si musetel.
La noi e ca la druizi in casa, avem dulapul cu chestii de bunici, ca am soata old-fashioned si naturista...
Cat despre betisoare, cum si asa ii intra apa in urechi la baita (noi il spalam o data la 2-3 zile), il sterg asa, ca o joaca, cu degetul bagat intr-o carpita moale. nu in prosop, ca am observat ca il jeneaza. ne jucam, ne gadilim, ca sa tina minte ca e ceva placut, si ..merge
hmm. ce aiurea! imi spune ca nu pot posta mesajul la mai putin de 60 de secunde de precedentul, dar eu am postat pe la 7 dimineata...
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
mirela2 spune:
motanii
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andri31 buna fetele. SZ: de cate ori(cand) curatati urechile bebelusilor ? Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
Andri, eu il sterg dupa fiecare baita, dar nu bag betisor inauntru pentru ca exista riscul sa imping ceara si sa se formeze dop.
Luca Alexandru, mica mea comoara
roxx26 spune:
RALUKARA, mersi...foarte ciudat...asa ceva a avut si Catalina doar pe fata undeva intre 4 si 6-7 saptamani, dar dupa ce idioata de pediatra pe care o aveam atunci m-a pus sa ii dau cu violet de gentiana (si i-am dat o sg data, ca dupa ce am facut copilul albastru pe toata fata...si nu se mai lua...mi-a trecut!!) am renuntat, nu i-am mai dat cu nimic si au trecut pur si simplu singure. Nu i-au mai aparut niciodata in nici o alta zona. Acum petele de pe picioruse sunt cu totul altfel. Io sper sa nu ii mai apara, dar daca mai apar pozez si va arat.
OOO, MIRELA, bravo mami, deci l-ai bagat si pe tati pe felie!
ANDRI, o sterg in urechiuse dupa baie, in general cu un colt de la scutecul de finet. Mai rar folosesc si betisoare, dar fara opritor (de-alea am luat o cutie la inceput si nu am terminat-o nici acum...mie n mi-au fost utile).
da, ZIKI, si de voi imi amintesc...o sa fac si eu treaba cu taratele in baie, ca de mult ma laud, da nush ce ma opreste. (luat de la plafar sau de unde?) Eu am mai citit pe undeva ca pielea bebelusilor nu trebe bomabardata cu tot felul de chestii, ca trebuie lasata sa isi gaseasca propriul echilibru si la fata si la gat cred ca a functionat, ca i-au trecut singure.
Acum pe picioare pt ca o mancau se scarpina foarte mult si aproape isi facea rani. Pt ca deis ii tai unghiile la 2 zile (da, asa repede ii cresc!!!), ele raman scurte dar ascutite, nevazand pila la fata pana acum. Si de-aia m-am chinuit sa-i vindec minunile de pe picioare, ca mi-era mila de ea ca se zgaria mereu...
Poate ti-a hackerit cineva contul si posteaza cine stie ce mesaje pe la alte topicuri...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
loutzy spune:
Mirelush pup motanii tai scumpi, sa fie sanatasi si sa creasca mari si voinici.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
simis spune:
Mirelush!!!
Is senzationali Motaneii tai! Imi vine sa ii pap! Si Motanul mai mare mi se pare ca tare seamana cu tine!
Bravo MAMI!
loutzy spune:
Roxx poate ca petele pe care le are Catalina sunt de la caldura sau ai schimbat cumva detergentul?
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)