Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(55)
Raspunsuri - Pagina 4
alinushali spune:
mai scriu odata
ce fac fetele duminica pe racoare?
dat si eu "like" la motanei, super .
andri, eu stiu ca daca apesi pe o portiune care deranjeaza, bebe o sa planga. Eu o curat in fiecare seara dupa baita, la inceput am folosit cu opritor, dar acum folosesc normale, iar cand umblu in urechiusa o tin usor de capusor, tocmai pentru ca este o smuncita.
vroiam sa mai zic ca am mai pierdut 1 kg. Deci simo, daca te mai aud ca esti grasa eu personal vin si te fugaresc (eu seman cu sotul tau , la burta ).
poate il pierd iarasi
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
alinushali spune:
sz pareri pro si contra, scutece refolosibile.
am citit si eu batalia scutecelor si tare m-a pus pe ganduri si parca as vrea sa folosec din cei refolosibili, parca doloress incerca. Am vb cu dl. B si parca si el este de acord , eu zic ca 15 ar fi suficienti.
dar astept parerile voastre, poate ati incercat si stiti mai bine.
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
piscotel2011 spune:
Hopa si noi de la plimbarica. Am fost in Herastrau si tare bine a mai fost, umbra, racoare, copii, veselie. Drumul spre casa a fost mai naspa ca mandra a avut program artistic in spate: a dat un re cital pe cinste pana am ajuns in fata blocului. Acum e vesela dupa o portie de alint tzatzesc.
Vazut motani mici si motan mare, tare frumos se mai joaca ei acolo, mama pe ei.
Carmen, ms ptr PM...vazut poze de Simo...pffff...sexy mama...ce sexos pozeaza ea in rochita verde...nu mai zic de burta...
Andri eu o sterg pe a mea in fiecare seara cu betisoare de bebei...sta ca pisica la mangaiat...nici nu clipeste:))
Ms Raluka ptr raspuns.
Cam atata...ma apuc de fiert o fasolica galbena si bag cu usturoi si cu gratar azi....imi ploua-n gura...
Va pupez.
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
mirela2 spune:
avem dintisori
de aici miorlaiala
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 avem dintisori de aici miorlaiala mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Felicitari pt dintisori.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
gabivalceanu spune:
BRAVO, MIRELA!
ROXX, daca bubitele de pe piept, cap etc sunt sau nu sunt dermatita - cele din spatele genunchiului sunt sigur! Sunt etalon. Ioana le-a facut pe la 1 an (cred) si acum, inainte de alergia de primavara-vara ii apar obligatoriu! Nu conteaza cu ce-o dai, alergia e din interior, tu tratezi un vag efect...nicidecum cauza, asa ca daca nu plinge rau si nu se scarpina, n-o da cu nimic. Oricum, nu te amagi ca-i trece de la o crema. Si, de asemenea, nu te amagi ca doctorii s-ar pricepe cin vine vorba de eczema...
Partea f buna: de obicei, cind le apare asa devreme, trece de la sine pina-n doi ani (fata sora-mii avea pe la 7 luni cratere in obraji, cu zeama si singe curgind din ele. Pe la 1 an si ceva s-au dus de tot).
Incearca, poate ai noroc!- sa speli cu detergent eco (pt toti, nu doar pt fata), sa eviti cremele si parfumurile, sa o dai doar cu ulei de masline fiert.
Taritele: cele din comert sunt naspa, griul din care sunt facute e tratat si para-tratat, deci nicio brinza... Am aflat ca face una in Bucuresti tarite pe loc, cu moara, din griu eco... Daca esti dispusa, iti dau mai multe info.
Eu zic sa nu mai citesti aiurea pe internet, pt ca majoritatea sunt speculatii, supozitii si cimpi batuti, si sa-i dai tzitzi al ei - care se adapteaza si contine chestii care o ajuta sa treaca repede...
Pup!
G
Doloress spune:
ALINUSH- nu eu eram cu scutecele refolosibile, as vrea dar parca n-am energie, cu doi copii sa ma tin si de asta. Desi ar fi OK sa incerc pentru ca acum nu mai face kk mereu. BLUE NIGHT folosea, dar n-a mai intrat demult.
ANDRI- betigase de ureche = un mare NU! Ii sterg ca si ZIKI sau RROX cu degetul bagat intr-un scutecel de finet sau in body. Nu ar trebui sa ajunga nimic mai departe decat poate ajunge degetul. Pentru ca altfel - e risc de infectii, bagi dopul de ceara si mai mult inauntru si e mai rau, cum zicea si MIMO. Ceara e antibiotic natural, nu degeaba ne-a dat-o mama Natura sau Doamne-Doamne, are rolul ei. La al meu cade singura, iese frumusel cate o bucatica si i-o culeg. Apa se usuca singura, nu ramane acolo vesnic. Toate sfaturile astea le-am obstinut de la un ORL-ist, pe Patrick il stergeam si eu cu betigase. Pana al meu sot a facut o otita oribila de era sa-si piarda auzul si cand in sfarsit am ajuns la ORL-ist ne-a zis ca betigasele sunt de vina si sa nu le mai folosim. Eventual mai folosesc cate unul sa ii sterg in afara urechii, in zonele intortocheate, dar niciodata in ureche.
RROX- dermatita atopica e o conditie a pielii, odata ce-o are o sa apara mereu, cand gaseste conditii favorabile de manifestare. Al meu face iarna si cand ia contact cu parabenii sau alte minuni. De exemplu saptamana trecuta am ramas fara detergent pentru ei si am spalat o tura cu detergent normal, iar s-a umplut de bubite.
La inceput, in primele luni avea pielea mai aspra, cand dadeai cu mana se simtea ca solzii de peste. Iarna, pe la vreo 9-10 luni asa s-au facut rosii si au inceput sa-l manance, atunci am primit diagnosticul. Au trecut cu Stelatopia, cum indraznim sa renutam la ea, cum ii reapar (asta toata iarna) Vara ii trec, dar daca il spal cu ceva cu parabeni apar iar. Cortizon ne-a dat si noua doctorul, am refuzat sa-l dau.
Doloress spune:
si da, cele din spatele genunchilor sunt etalon, acolo apar prima data. Interesant, la unii apare vara, la unii iarna...
doctorul la fel mi-a zis, sa trecem cu totii pe detergent bio, pentru ca e de ajuns sa se atinga de o haina spalata cu detergent normal si sa ii apara iar. Am mai incercat Avene, Klorane si alte minuni bio, nimic n-a mers, numai mustela stelatopia
mirela2 spune:
ce le pot da sa nu i mai doara?
maraie de numa, Razvan pana azi nu s a marait asa
ii iese dintele de pe pozitia 3
lui Robi i a iesit primul incisiv
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
Da, Stelatopia am luat si noi acum, am tot zis ca nu dau cu nimic, dar pana la urma mi-am calcat pe inima ca prea se scarpina cu spor si se zgaria ca o pisica. In plus de asta, urmam si un tratament homeopat dat de madam Bobe, care habar n-am daca are efect sau nu, pediatra zice ca da, ca se vede ca o tinem bine in frau. Acu io stiu ce sa zic...
Pfiuuu...am dat cautare ”detergent bio” epe net si mi-am prins urechile...sunt nshpe mii de firme si preturi diferite...ziceti si voi aici cine ce a folosit, poate imi dati idei...
GABI, da, m-ar interesa, da-mi un PM cu detalii cand ai timp!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina