Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu nu i-am bagat rosie in piure pana acum..in schimb ii tai rosie pe farfurie..si le papa asa..ramane numa pielitza
zilnic,dupa masa de legume iidau un fruct bucatele pe care il rontzoie bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Mimo..para are efect laxativ,indiferent ca ii dai acum sau mai tarziu.
eu combin para cu banana sau branzica ..tocmai pentru efectul invers al celor doua. si ne merge foarte bine.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Da, ai dreptate. Acu' nu stiu cu ce sa i-o combin. Banana am zis ca o las pe mai tarziu, iar branzica nu stiu daca e bine sa-i dau. Azi discutam cu pediatra de branzica si mi-a zis sa vedem intai cum e fontanela. E mica, de vreun cm, dar am uitat sa intreb daca totusi merge sau nu branzica.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Piscotel, am facut rosia la abur, in sita. Si am pasat doar partea carnoasa. Fasolea verde cum se da? Se paseaza cu totul?

In legatura cu dermatita atopica, am vazut in reclama unui probiotic ca ar contribui la evitarea dermatitei atopice. Poate merita incercat, in caz ca nu ati facut deja. www.farmaciastejara.ro/linex-baby-plicuri-p-4258.html" target="_blank">Uitati aici.

Lansez si eu un SZ: voi faceti masaj bebelusilor? Eu cred ca i-am facut de maxim 3-4 ori un masaj asa pe tot corpul si cu ulei. Cat a fost mititel si iarna n-aveam timp intre somn-baita-papica-somn. Plus ca era cam rece la noi in casa. Iar acum inainte de baita cam suntem la plimbare, apoi imediat papam si dormim. Ii mai fac asa pe portiuni ziua, in joaca - pe spate, pe la gat, pe picioruse.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ies bune legumele la sita?

Eu ii fac masaj dupa fiecare baita.

Cred ca consum in jur de 5 pampersi pe zi, ca intreba cineva, si incerc sa l spal de fiecare data cand il schimb.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Mimo, fasolica am blenduit-o cu celelalte. Am sa-i dau si io rosie sa vedem reactii. Abia astept.

Fetelor eu va urez noapte buna si o saptamana cat mai usoara in continuare.Imi iau laptopul la mine dar nu stiu ce net am in teava mobila unde aterizez. Doar la Braila sa am succes si atunci ne auzim in weekend.

Sa fiti cuminti!

Va pupez. I'll miss ya!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

NOAPTE BUNA TUTUROR!

O seara linistita!!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu ii fac masaj de la o luna, in fiecare seara dupa baie.
si gimnastica la fel.
sau mai devreme,daca e marait si prea obosit..ii place la nebunie,sta asa relaxat si rade..uita de toate
pampersi..vreo 5 pe zi..kk face dupa cele doua mese intotdeauna..si rar face de 3 ori intr-o zi.

dimineata ratez cafeaua la prima ora,ma duc sa duc soata la birou,pe urma sa o inscriu pe cami la inot..pe urma la banca.
dar vin la timp pt capitol nou.

nbuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor va multumesc inca o data pentru urarile de aici si de pe FB. Wow, niciodata nu am primit atat de multe! Am avut o zi minunata.

Referitor la SZ-uri: si eu schimb cam 5 scutece / zi.
Apropos, Ziki foarte tare blogul mamicii critice. Exact ce imi trebuia! M-am hotarat, dupa ce termin stocul de scutece primite cadou - 3 baxuri de Pampers - trec la Libero. Prea erau laudati.

Andri - eu il curat cu betisoare cu opritor dupa fiecare baie dar doar in exterior, nu introduc batul inauntru.

Masaj si gimnastica ii fac in fiecare seara, inainte de baita cand are rabdare si il linisteste. Dureaza chiar si juma de ora. Dupa baie e mort de foame si somn si nu ma inteleg cu el.

Maine bag si eu cartof dulce, sa vad daca ii place.
Pupici multi la toata lumea. O noapte usoara!
Maine o iau de la inceput cu tratatia ca e ziua lu' fii-miu.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Salutre vreau sa va multumesc de raspuunsuri legat de SZ noi folosim ceva mai multe cam 7 pe zi iar seara doar unul peste zi nu imi place sa il vad cu pisu acolo cum topaie si il schimb mai des iar legat de masaj fac in fiecare seara dupa baita, creau sa va sp ceva legat de masaj eu am facu un curs de masaj pt bb si mea prins ff bine a duray 5 saptamani dar a meritat ce e cel mai important este masajul la burtica Sa faceti mereu miscari precum este ceasul adica miscari rotunde de la stanga la dreapta niciodata invers riscati sa balonati sau chear sa il constipati pe bb deci se face ca un cerc de la stanga la dreaptaexact cum merge ceasul este cel mai bun stimulent pt bb constipat deci se incepe asa: pe ambele parti ale burici se teage in ros ca o linie dupa carw se fac cercurile in mersul ceasului intre6-7 cerculete, apoi pe patrea dereapta se face iar o linie apoi ca un L intors de la stanga spre derapta in jos, ultimul este U intors tot de de la stanga la dreapta ebglezi o numesc procedura I love u(ILU) cred ca am sa ii fac masaj lui bb si am sa pun video pe cont daca este mai usor aici este fff recomanday pt bb constipat si este o varianta mult mai placuta decat xu termometrul care devine dependebt de. In rest sunte ok va astept maine sa mai incepem o noua zi inpreuna ca e minunat aici la voi ma bucur enorm ca am revenit

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Scuzati ortografia dar scriu de pe iphone si e mai greu cu tastatura pe el

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput