BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 3
speranta2 spune:
Diancic si Didi, felicitari pt productie si embrionasi. Am venit si eu din concediu si maine ma duc sa imi dea schema de tratament.
Didi cati embrioni ti-au transferat?! Cum esti?!
sunnyday30 spune:
De doi ani jumatate fac sex din interes, cu tot tacamul in ceea ce priveste monitorizarea ovulatiei. Am 2 HSG-uri la activ si-o laparo anul trecut cu neosalpingectomie dreapta si 6 luni de incercari. Luna trecuta am repetat HSG-ul, in urma caruia trompa st. n-a putut fi vizualizata deloc, iar dr. subtire, sinuoasa si inchisa brusc. Indicatie clara: FIV. Si ca sa fie treaba treaba, in urma laparo, mi s-a spus ceva si de endometrioza (fara tratament) si hidrosalpinx, cred. N-am ramas niciodata gravi. Hormonalele au iesit bine, mai putin TSH-ul peste limita superioara, dar la asta ma asteptam c-am hipotiroidism.
Eu inca oscilez intre clinici Am citit credk sute de pagini de forum, v-am urmarit experientele si-acum sunt in ceata totala in privinta alegerii. Oscilez intre MedLife, Biogenesis si Polisano Bucuresti. Ultima este inaugurata de o luna, dar la ei mai dureaza cu actele. Ei merg pe cultura de blasto...asta in caz ca rezulta destui embrioni. Stii ca pana ajung la blasto se mai pot pierde pe drum. De dr. Albu am auzit ca-i super rabdator, da toate analizele posibile inainte de Fiv, dar dr. greci au experienta vasta in ale fivului si in afara si-am vazut ca au rezultate f. bune.
Eeiiiiiiii, eu as vrea asa o combinatie intre cele 3, dar asta e, stiu ca nu se poate si va trebui sa ma programez undeva clar. Credk-am sa sun pana la urma sa-ntreb cand vin.
lalad spune:
Sunnyday, eu am reusit sa vb la telefon cu Dr D si mi-a spus ce schema ar folosi ca sa scoata mai multe ovocite ca sa pot face transfer cu blasto. Deci cred ca si biogenesis face. Sau poate vorbea de clinica din Atena, ptr ca eu i-am zis ca m-as duce si acolo. E de intrebat.
Felicitari didi si diancic, sa va ocupati frumos cele 2 saptamani si sa veniti cu vesti bune!
diancic2002 spune:
Fetele, multumim, sa dea Domnul sa fie bine pana la urma la fiecare
Nu cred ca dr. D ar face fiv cu blasto in Romania, ar insemna ca ar trebui sa stea mai mult de cele 4 zile care de obicei le aloca pe luna pt Romania, dar cine stie, poate se razgandeste si ramane mai mult. Deja ma rugam si pt el cand faceam stimularea, ca sa fie bine si sa nu pateasca ceva, la fel si pt embriolog...
ajynx spune:
Sunnyday din cate am inteles doctor D vine undeva intre 20-25 iulie ! Dar cel mai bine suni la clinica!
Didi ce faciiiii? Nu ne spui si noua nimic?! Asteptam cu nerabdare vesti!
Diancic ma bucur ca te pot ajuat! Oricand!!!
danielasandu spune:
Fetelor, felicitaaaaari din tot sufletul. Sunt alaturi de voi si va fi totul bine. Abia astept sa incep si eu, cred ca ma voi incadra in iulie/august, in functie de menstra.
Sunnyday30, multumesc mult pentru raspuns. Nu este cazul la mine de SOP, am citit si eu ce mi-ai trimis tu, insa nu in alt site am gasit exact interpretarea. La mine indica o rezerva ovariana foarte bine, mi-a confirmat dr. D. Nu am nici urma de vreun chist, da pai ov. polichistice. :) AMH Reference ranges
Interpretation:
AMH levels do not change significantly throughout the menstrual cycle and decrease with age. Healthy women, below 38 years old, with normal follicular
status at day 3 of the menstrual cycle, have AMH levels of 2.0 – 6.8 ng/ml (14.28 – 48.55 pmol/L). High levels are found in patients with PCOD.
Ovarian Fertility Potential pmol/L ng/mL
Optimal Fertility 28.6 - 48.5 4.0 - 6.8
Satisfactory Fertility 15.7 - 28.6 2.2 - 4.0
Low Fertility 2.2 - 15.7 0.3 - 2.2
Very Low / undetectable 0.0 - 2.2 0.0 - 0.3
High Level > 48.5 >6.8
Va pupicesc pe toate.
sunnyday30 spune:
daniela, ma bucur ca nu este cazul la tine de SOP. La tine suspectau cumva o rezerva ovariana joasa? Am vazut ca ai intrerupt schema...ce s-a intamplat mai exact? Nu ai raspuns cum trebuia la stimulare banuiesc. Ai aflat care-ar fi posibila cauza? Ti-au spus ce alta abordare au sa incerce in cazul tau?
didi32 spune:
Buna fetelor sunt sotul lui Didi. Inca nu avem calculator acasa. am intrat sa va transmit din partea lui didi ca am transferat 4 embrioni si ca va multumeste pt sustinere si incurajari!
marinalina48 spune:
diancic si didi felicitari, asteptam beta pozitive. diancic eu am transferat 4 embrioni pentru ca am spus ambilor doctori (Dr. Diakoumakos si Dr.Argyriou(embriolog)) ca vreau cel putin gemeni.
O fata care a stat cu mine in salon a transferat 5, doar ca nu am mai pastrat legatura cu ea dar cred ca a prins unul.
Ajinx cum sunt BB-ii? nu esti curioasa sa vezi bataile inimii? eu as inebuni. Noroc ca doctorita mi-a zis ca tre sa vin la control din 2 in 2 saptamani indiferent de situatie si in ultimul trimestru in fiecare saptamana. Vineri merg din nou. Abea astept sa-mi vad puiutzii
Vroiam sa te intreb daca iei ceva suplimente...prenatale sau ceva? ca mie nu mi-a dat nimic doctora inca. Cu kg cum stai?
sunnyday30 - ai avut vreo discutie cu cei de la biogenesis? Incearca... nu o sa regreti.
Fetele va pup, va mai scriu vineri.
ajynx spune:
Buna Marinalina! eu sa stii ca bataile inimii le-am vazut acum doua saptamani, asa ca sunt linistita! Miercuri sunt programata la doamna doctor care urmeaza sa ma tina sub observatie si tot atunci o sa-mi dea si vitamine sau ce mi-o da! Te tin la curent! Eu stiu ca in mod normal se dau vitamine, calciu etc, ar tb sa-ti intrebi doctorul de ce nu-ti da!
Sotul lui Didi iti multumim pentru vesti! Sa fie lipiciosi!