BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Intr-un final avem si vestile de la Didi, ma bucur mult, sa fie lipiciosi, macar 2

Marinalina, multumesc de info si suport , sper sa ajunga si la mine beta maaaaare

Apropo, la cate zile de la ET ati facut beta? Sau la cate zile de la punctie? Nu mai stiu exact cum se tine socoteala, de la punctie sau de la ET .... Si sarcina sa inteleg ca se calculeaza de la ultimul CM, nu? Asta oare ar insemna ca s-ar putea sa fiu gravida in 3 saptamani ... imi place ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Diancic primul beta este la 13-14 zile de la ET!

Mergi la inceput

Vezi sa nu va manance undeva sa faceti inainte vreu test de sarcina! Ca este posibil sa nu iasa pozitiv si sa va macinati nervii pana la beta apoi!
Didi si Diancic la voi ma refer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Sunnyday30, eu am avut o extrauterina aprilie 2010, scoasa trompa dreapta. Stanga nu stiu exact daca mai e functionala, pt ca nu am mai ramas de un an. La profilul din mai, am avut FSH - 5,1 si LH - 1,5, ceva de genu asta, ceea ce putea suspiciona o rezerva ovariana diminuata, desi am 30 de ani - dar au mai fost cazuri. Acum am repetat profilul si au iesit toate bune, iar rezerva de asemenea foarte buna. Eu nu am raspuns deloc la tratament. Dupa 2 zile de stimulare estradiol tot sub 10, apoi dupa alte 3 zile - 49. Dr. nu si poate explica, dat fiind faptul ca analizele noastre sunt foarte bune. Am avut foliculi antrali 17 - adica foarte ok. Eu cand am cumparat medicamentele le-am tinut in portbagaj vreo 5 ore in caldura mare. Eu cred ca asta a fost problema. In ziua respectiva erau vreo 26 grade afara, iar in masina temperatura putea ajunge la 40. Cam asta e situatia mea. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

daniela, imi pare rau ca n-a mers la prima stimulare..."something must have gone wrong". Oricum, credk esti candidata perfecta pentru un FIV reusit cu valorile pe care le ai. Trebuie ca s-au dezactivat compusii din injectii...sper sa nu spun vreo prostie. Lasa ca data viitoare stii ce-ai de facut, ca de-aia invatam din greseli

Analizele au ramas cele de pe prima pagina sau mai bine sa sun sa le cer pe mail? Eu la prima intalnire vreau oricum sa merg cu toate analizele facute ca sa nu mai pierd apoi o luna cu ele. Ati putea sa-mi spuneti cam cat dureaza si care e procedura...DACA NU CER PREA MULT
Se face in ziua 21 diphereline si-apoi astepti ciclul sau se iau o luna anticonceptionale? Injectiile propriu-zise cand se incep? Luminati si-o necunoscatoare, va rog!

diancic si didi, va asteptam cu beta mare, mare

ca sa ne dati si noua curaj!!!
marinalina, felicitari pentru tripleti...uite cate o pentru fiecare sa fie puternici si sa reziste la mami in burtica. Ai pus o semnatura tare draguta, numai ca se poate vizualiza doar la raspunsuri.
anjix, la fel si tie

Mergi la inceput

Multumesc mult Sunnyday! Nu-ti pot da informatii cu privire la schema de tratament deoarece dintre toate fetele care au apelat la FIV eu sunt cea mai imprastiata! Nu am tinut cont de ziua in care am inceput, cand mi-a venit ultima menstra , nimic! Daca te pot ajuta cu altceva nu ezita! Ideea este ca schema de tratament difera de la o persoana la alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Sunnyday30, uite cum a fost la mine, anul trecut :
- AC din 22.09 pana in 05.10
- inhibitie hipofizara agonist din 03.10 pana in 20.10
- stimulare ovariana din 10.10 pana in 20.10
- inductie 20.10.
- prelevare ovocite prin punctie in 22.10
- ET in 25.10

tratamentul a fost compus din diphereline, puregon, menopur.

si de atunci insarcinata :)
sper ca te-am ajutat cat de cat, ca sa-ti faci o idee despre durata..

Mergi la inceput

Ajynx, merci de sfat, oricum nu ma tenta terstul de sarcina, ca poate iesi pozitiv din cauza pregnylului. Dar m-ar tenta o eco, numai ca nu prea iti dai seama din eco... cred ca voi astepta totusi beta

Sunnyday, sa stii ca chiar conteaza toate acele analize de pe prima pagina, dar s-ar putea sa ti le schimbe dupa prima intalnire cu dr. D., depinde desituatia fiecaruia. Treb totusi sa vb cu el prima data, si sa-ti iei si toate analizele care le ai pana acum, dar o sa ti se spuna asta dupa ce dai tel la clinica si le spui ca vrei o intalnire cu dr. D., iti trimit ei toate detaliile pe mail, si te indruma, o echipa intr-adevar super.
Schema mea e foarte asemanatoare cu cea a Mocanitei:
pe 13 mai - 4 iunie anticonceptionale
2-21 iunie diphereline
11-21 iunie stimulare
21 iunie pregnyl
23 iunie punctie
26 iunie ET
Sper ca si la mine va fi acelasi rezultat ca al Mocanitei

Mergi la inceput

Sunnyday, sa stii ca difera foarte mult dozele de stimulare, care se stabilesc pe baza analizelor fiecaruia, n-o contrazic pe Ajynx ca difera schema, depinde de fiecare organism cum reactioneaza la toate etapele fiv-ului. Fiecare reactioneaza diferit, motiv pentru care schema este personalizata pe perioada stimularii, oricum schema si dozele de inceput le stabileste dr. D. in baza analizelor tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Iti doresc din tot sufletul
A, si beta (de capul meu, ca nu mai puteam) a fost pe 02.11, la 8 zile de la ET, nesocotind ziua ET-ului
Si a fost destul de mare - 66, imi amintesc bine.

Mergi la inceput