BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Scz ca ma bag si eu in seama,desi postez pe forumul dr Dracea.Am vz ca intreba cv(parca Sunnyday)unde sa fc FIV.Eu una,din proprie experienta,iti pot recomanda Gynera-dr Dracea Laura,care are o rata foarte mare de reusita si este si un om deosebit care vb si are multa rabdare.
Bafta multa in alegere!
PS:era sa uit...si face ET cu blastocisti de ziua 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Oau, ma intorc din Grecia si vad 3 bb, 2 bb, cate 3-4 la purtator in asteptare! super tari sunteni! bravo, fetelor, sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate visul implinit.

Noi suntem bine, am avut un concediu superb, acum 2 saptamani bb avea 650 grame, acum probabil vreo 850, banuiesc..., e mai mare cu aprox 8-9 zile. Maya mi-a racit un pic la mare, ca am fost cu multi copii si evident ca au luat unii de la altii :) dar suntem ok.

M-am cam ingrasat, am deja 10 kg in plus :( dar incerc sa nu-mi fac probleme, o sa le dau jos dupa ce nasc. Cu Maya am luat 16 si mi-am revenit in 3 luni.

Va pup si astept vesti bune si de la restul fetelor.

Mocanita, bafta multa!
Filipac, Tokyo, cum sunteti?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina48 spune:

diancic - eu am facut asa:

UM (care nu a fost UM, doar cateva spoturi) am avut pe 6 mai
Recoltarea de ov pe 20 mai
ET pe 22
Bhcg nr1 pe 1 iunie cu valoare 71,59(de ziua copilului)
Bhcg nr2 pe 3 iunie cu valoare 212,56
Bhcg nr3 pe 6 iunie cu valoare 800,00
Eco nr1 pe 10 iunie cu 3 saculeti
Eco nr2 pe 14 iunie cu 3 saculeti si 3 inimioare:
BB nr1 - 0,58 cm - 155/min.
BB nr2 - 0,64 cm - 160/min
BB nr3 - 0,74 cm - 170/min
Vineri mai fac o masuratoare sa-mi faceti galerie

Cam asa au decurs lucrurile la mine si sper ca si de acum incolo sa fie la fel sau ...mai bine daca se poate
Aaa si o sa aflii mai devreme de 3 saptamani daca esti insarcinata. Daca beta se va dubla la 48 de ore, totul e ok , nu te stresa.

Cat despre testul de sarcina din urina,,, renuntati. Eu l-am facut inainte cu o zi sa merg la beta si nu a iesit pozitiv. Nu credeam ca a prins si la beta am avut o surpriza foarte frumoasa.

Va tin pumnii

sunnyday30 - Multumesc pt felicirati si sper sa fie bine si la tine. Cat despre semnatura si mie imi place la nebunie dar nu stiu de ce nu se poate vedea, inca mai caut cauza :P

Ingeras multumim, sa dea Domnul sa fie bine la toata lumea.

Seara frumoasa, revin vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ma bucur sa vad ca totul este in regula si toata lumea bine sanatoasa!

Didi -bafta muuuuuuuuulta, sa fie lipiciosi.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Multumesc, Ingeras
Chiar ma intrebam de ce n-oi mai fi scris, mi-era frica sa ma gandesc...

tare, 16 kg in 3 luni... Ma cam panicasem si eu cu 14 ale mele, ar fi super sa dau jos asa repede... Om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Marinalina, multumesc draga mea pentru informatii, ma cam bate un gand sa merg si eu in a 11 zi de la punctie sa fac un beta, dar mai vad...
Oricum mi-ai dat multe sperante, deja in 2 sapt maxim de la beta ai depistat si inimioara bebeilor, ce frumos , ma rog sa fie totul bine si la mine si sa se prinda macar 1 din 3. Sarcina usoara sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Buna fetelor! Azi mi-am cunoscut doctora care o sa ma tina sub observatie! Este super tare! In afara faptului ca arata foarte bine este si un doctor fffff bun si este fff blanda! Am facut si ECO iar cei doi puisori ai mei sunt fff bine, au crescut, inimile bat regulat! Unul are 7 saptamani si 3 zile iar celalat 7 saptamani si 4 zile! Mi-a dat de facut o lista de analize si de luat vitamine plus acid folic , dar sunt conbinate intr-o singura pastila bineinteles ca nu mai stiu cum se numeste dar mi-am notat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Waw, Ajynx, au trecut deja 7 saptamani? Felicitari, ma bucur ca e totul bine la pitici si viitoarea lor mamica , sa dea Domnul sa fie pana la capat asa

Mergi la inceput

Mutumesc mult Diancic!

Mergi la inceput

Rezultatele la ECO pt bebelusii mei:
Bebe 1: are 7 saptamani si 2 zile, 167 batai / minut si 1,17 cm
Bebe 2: are 7 saptamani si 3 zile, 167 batai / minut si 1,21 cm
Concluzia este ca totul decurge fff bine multumesc lui Dumnezeu!

Marinalina la tine cum este?

Fetelor voi cum rezistati?

Mergi la inceput