BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 2
sunnyday30 spune:
danielasandu, asta este o interpretare a AMH-ului pe care l-ai facut tu. Valoarea de 5, parca asa a iesit la tine, indica prezenta sindromului overelor polichistice, cel mai adesea...dar asta nu-i o regula. Cand incepi? Te-ai programat in iulie?
Fetele, aveti idee cand vine Dr.D in tara in iulie?
Interpretation
AMH Blood Level
High (often PCOS)
Over 3.0 ng/ml
Normal
Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range
0.7 - 0.9 ng/ml
Low
0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low
Less than 0.3 ng/ml
sunnyday30 spune:
Fetelor, va pup pe toate! Si pe mamici si pe burtici si, nu in ultimul rand, pe viitoare burtici. La ultima categorie ma inscriu si eu...asa sa ne ajute D-zeu
diancic si didi32, felicitari pentru productia bogata si va doresc sa se lase cu frumoase de asteptare!!!
didi32, tu cati embrionasi ai la purtator?
Fete, eu trebue sa scriu repede 10 mesaje sa scap de moderare
sunnyday30 spune:
didi32, stiu ca tu ai trecut printr-un esec la ML...toate bune si frumoase, dar nu s-au fertilizat ovocitele, spre deosebire de acum cand ai obtinut embrioni de calitate. Ai idee ce s-a intamplat atunci, adica ai primit vreo explicatie?
sunnyday30 spune:
Hai fetelor ca v-am bombardat cu mesaje... Vreau sa scriu mai multe sa ma vedeti si pe mine in timp real!
diancic2002 spune:
Ajynx, multumesc de sfat , sa stii ca voi incerca sa nu mai fiu stresata, si cat mai "normala" posibil, ca daca e sa fie va fi. Chiar m-am mai linistit dupa ce am citit mesajul tau...azi voi avea curajul sa merg chiar la plimbarica in parc, ca ieri nu m-am dat jos din pat...
Cata multumesc
Fetele, ce vroiam sa va intreb, cu toate ca e tarziu deja, dar asa de curiozitate... stiti daca se face fiv in Romania cu blasto de 5 zile? Vad ca de obicei se face cu embrioni de 2-3 zile, dar nu am auzit sa se faca nicaieri cu blastociti...
sunnyday30 spune:
Si nu numai! De ex., la clinica la Tutunaru se practica, mai nou dublu ET, adica daca ai productie buna se face transfer de embrioni de zi 2-3 si in ziua 5 un-doi blasto
sunnyday30 spune:
diancic, stiu ca daca esti pe margine, cum sunt eu, e mai usor sa vorbesti, dar eu am convingerea ca bebe nu vrea sa vina la o mami stresata, asa ca incearca sa gandesti pozitiv si credk o plimbarica pe sub tei nu are de ce sa faca rau, ca doar nu alergi sau
diancic2002 spune:
Sunnyday30, da ai dreptate, bebe nu cred ca vrea la o mamica stresata, merci draga mea , chiar nu stiam de transferul cu blastociti in Romania ...
Inca nu stiu cand vine dr. D. in tara in iulie, s-ar putea sa stie fetele de la clinica, de ce nu suni la ei?
Tu vrei sa faci fiv? Sau care e povestea ta?