BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras26a spune:
Catalina
Mocanita, felicitari, sa fie sanatos si fericit, ca iubit n-am nicio indioala ca este
Fetelor, mutatia poate sau nu sa aiba legatura. Eu 1/2 din analizele pe care le-am facut, le-am facut de capul meu, ca sa elimin orice suspiciune si sa nu stau mai tarziu sa-mi pun 1000 de intrebari. Cariotipul era singurul "ramas" nefacut, dar l-am facut la sfarsitrul anului trecut si pe acesta.
La Maya nu am facut Clexane, insa Aspenter + omega 3 + MagneB6 am luat (tratamentul lui Tutu), deci este posibil ca Aspenterul sa ma fi ajutat si atunci. Am facut de asemenea si Pregnyl, pana pe la 12-13 saptamani, la ambele sarcini. La Maya am facut Pregnyl pana tarziu, pt ca aveam IR-urile mari (adica pana prin 32 de sapt daca imi aduc aminte bine, cu intrerupere intre 2 morfologice, cand IR-urile erau ok).
Nu stiu insa ce m-a ajutat in afara de credinta si Dzeu sa tin cele doua sarcini. Pt ca Aspenter am mai luat la o parte din cele pierdute, Pregnyl am mai facut...deci...probabil ca a tinut de viabilitatea embrionului, de cat de bine s-a prins si cat de puternic a fost, de moment ... efectiv, nu stiu si nici nu ma mai intereseaza acum.
Tot ce stiu insa este ca multi mi-au spus, dupa ce am nascut-o pe Maya, sa renunt, ca am un copil, de ce ma mai chinui? Dar am sperat, am perseverat si am fost optimista. Si uite ca Dzeu m-a ajutat si sper sa ne ajute in continuare, sa fim sanatosi.
Pe mine m-a ajutat mult si forumul, pt ca vedeam ca se poate, o vedeam pe Cata, le vedeam pe alte fete care fusesera mai greu incercate decat mine si care nu s-au dat batute.
Acum sotul meu e funny rau, ca-mi zice "pai si dupa ce nasti, ce mai facem?" in sensul in care mi-am focalizat toata energia pe facut copii de ani de zile si acum, ca Dumnezeu ma va ajuta sa am 2, spre ce ne indreptam? va trebui sa-mi gasesc o preocupare, dar ma indoiesc ca voi avea timp sa mai fac altceva decat copii + serv + fam.
Este insa incredibil cand Maya se trezeste din somn numai pt cateva secunde, ma vede langa ea (cand mai dorm cu ea de dupa-amiaza), imi spune "te iubesc, mami" si adoarme la loc...este de nedescris sentimentul. Sau cand imi ridica bluza, ma mangaie si ma pupa de burta, ca sa-si pupe fratiorul, sau cand imi spune ca sunt ca o floricica, dupa care adauga: "cu tatze mari, cu picioare mari, cu burta mare si cu fundul foarte mare"! :) nu sunt chiar imensa, am 64 de kg fata de 54 cu cat am intrat in sarcina :)
Si atunci, cum sa nu-ti creasca sufletul si cum sa nu stergi cu buretele tot ce a fost greu?
Diancic, blonda, tunsa scurt, corect. Normala ca si greutate in afara sarcinilor acum mai mare.
Sper ca am reusit sa va mai incurajez un pic de tot.
Eu am incredere ca toate vom reusi. Trebuie optimism, muuuulta perseverenta, puterea de a merge de fiecare data mai departe si nu in ultimul rand bani :(
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
diancic2002 spune:
Ingeras, m-ai emotionat de tot , recunosc ca sunt copil mic in comparatie cu incercarile si perseverenta voastra, chiar ma incurajati enorm! Pana sa fiu membra pe acest forum, nu cunosteam nici o fata cu FIV la activ, eram tare suparata si necajita pe toata lumea, ca toti puteau si aveau, si eu nimic, si nimic... si tot speram si de fiecare data ma loveam de un zid. Era atat de greu sa fiu singura si nimeni nu ma putea intelege, cu nimeni nu puteam sa vorbesc, pana am "descoperit" acest site. Chiar va multumesc din suflet la toate fetele pentru incurajari, cel putin pe mine m-ati ajutat si ma ajutati in continuare foarte mult . Sper si ma rog sa fie bine pana la urma pentru toate fetele
diancic2002 spune:
Fetele, stiti cumva daca la decongelarea embrionilor, se poate ajunge la blastociti? Stiu ca sansele cresc o data cu transferul de blastociti....
Ioanatugs spune:
ingeras multumim de incurajari!
diancic cred ca asta depinde de cum vor arata embrionii la decongelare, pentru ca unii pot fi lasati mai departe, altii nu si ca sa nu se piarda sansa lor, o sa tii puna asa cum sunt.
diancic2002 spune:
Merci Ioana , cred ca asa e, chiar nu stiam si despre asta, am uitat ca treb sa fie rezistenti si sa reziste si decongelarii
speranta2 spune:
Mama, ce liniste pe aici! Nimic, nimic?! Nu mai face nimeni stimulare, acum, in iunie?! Am ramas singura pe aci!
ingeras26a spune:
Nu ai ramas singura.
Uite, am intrat eu sa va spun ca ieri am intrat in 7 luni :)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
speranta2 spune:
Acum in iulie, pardon! Merci Ingeras!
Sper sa am si eu pe aici cu cine vorbi de saptamana viitoare, sa ma sustina si pe mine cineva!
diancic2002 spune:
Speranta, nu esti singura pe aici, in fiecare zi intru pe forum, sa vad ce mai spuneti, dar cred ca multe fete sunt in concediu....
speranta2 spune:
Diancic, asa m-am gandit si eu.... Dar chiar asa? Sa fiu singura in iulie?! Parca vad cand ma duc la clinica ca e full. Nu scriu multe din cele care fac.