BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ioana, DA, esti normala si vei incerca pana cand vei reusi. Iar cand vei reusi, nu o sa mai conteze ce eforturi ai facut, pt ca vei vedea ca toate au meritat! de-asta si facem atatea eforturi. De-asta am facut si eu, desi aveam deja un copil - si pt al doilea. Pt ca merita. Desi unii mi-au spus ca nu sunt normala ca ma chinui...dar uite ca Dumnezeu ne ajuta!

Diancic, mai ai rabdare cateva zile. Depinde de la pers la pers. Mie de ex mi-a venit la primul FIV cu 2 zile inainte de a trebui sa fac beta, deci mi-a taiat direct orice speranta...
De ce spui ca nu poti tine o sarcina? ai pierdut mai multe sarcini? scuza-ma, dar nu-ti cunosc istoricul.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mie mi-a venit deja, ca sa ma linistesc definitiv.
Ingeras, chiar ma gandeam si eu ca n-am facut mutatiile, ar putea fi o cauza? N-am ramas niciodata insarcinata, si cred ca in rest am facut cam toate analizele. Oricum, astept si eu sa vad ce zice dr. D si pana atunci chiar ca nu mai fac nimic. Dar chiar si pe astea sa le mai am?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Didi, eu mutatiile le-am facut de capul meu si mi-au iesit ambele heterozigote. Albu nu mi-a dat sa le fac, ca nu e cazul, ca n-am avut pierderi de sarcina.
Nu stiu cat e de adevarat si cu mutatiile astea. Oricum, am vazut ca dr. D n-a prevazut anticoagulant in schema. I-am zis Mariei sa intrebe, dar n-am primit raspuns nici acum.
Probabil considera ca daca n-am avut pierderi nu e cazul. Nici nu stii cum e mai bine. O sa mai insist pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Speranta mai bine insisti decat sa te intrebi dupa aceea: dar daca asta era cauza??? Nici nu stii de unde s-o mai apuci. Oricum iti tin pumnii stransi tare, o sa fie bine, o sa vezi! Am fugit ca e vineri si scap si eu mai repede de birou!
ici si multa incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Ingeras, n-am ramas niciodata gravida, mai am 2 IA, toate analizele bune, totusi nici o sarcina... cu toate ca in afara de fiv, am incercat toate metodele posibile, si naturiste, si relaxare totala, si histeroscopii, laparo, uof, si nimic. Sa stii ca m-a impresionat atat de mult povestea ta, ca te-am visat intr-o noapte , nu stiu cum arati dar eu te-am asociat cu o fata blonda, tunsa scurt, slabuta... imi pare bine ca bebele creste si esti ok

Didisor, ma gandesc in fiecare zi la tine, vom trece noi si peste asta, si vom ajunge burtoase cu gemeni

Speranta bafta multa si orice intrebare ai, nu ezita sa intrebi fetele de la clinica, ca intr-adevar iti pui o mie de intrebari apoi, si mai bine sa fii safe din toate directiile. Si eu imi fac o mie de scenarii in cap, ca daca faceam altfel....oare ar fi fost...pe de o parte, dar pe de alta, daca e sa fie, va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mi se amaraste sufletul cand citesc mesajele voastre.....nu pot spune decat un lucru. Sperati si mergeti mai departe.Dupa fiecare FIV soldat cu cate o pierdere de sarcina imi spuneam ca este suficient, ca nu mai am putere sa o iau de la capat. Si de fiecare data o luam de la capat. Si am tot luat-o de la capat pana a iesit minunea asta de copil. Dupa muuuuuuulta durere si suferinta. Iar acum stiu ca a asa a trebuit sa se intample pt. ca Anastasia sa vina in viata noastra.Cum as mai putea sa ma gandesc la ce a fost cu durere ?
Va pup si va doresc sa aveti taria de a o lua de la capat.

Ioanatugs - te pup fata draga, tare dor imi este de tine.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Cocolyso - la multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa.

ingeras - ma bucur ca esti ok.

mocanita - vesti? :)

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Cata
iti scrisesem PM dar nu cred c- a ajuns, la cum merge netul in clinica astaa.. Nu vroiam sa ma bag aici, probabil ca si din cauza starii de dupa nastere, am intrat, am citit si am bocit
Cu toata fericirea mea....
Noi suntem bine, am nascut joi, noaptea de dupa a fost cam nasol dar dupa noaptea asta - in care cel mai rau mi s-a parut ca n-am doormit nici 1 min- vad ca devin din ce in ce mai functionala, ma misc, incerc sa alaptez, ne bucuram unii de altii...Pe scurt imi vine sa-l pup si sa-l strang pana intra in mine... Si bineinteles, ca e cel mai frumos
Fetelor, eu n-am experienta Catalinei sau a lui Ingeras, am doar 2 inseminari nereusite la activ si o sarcina pierduta la 8-9 saptamani in 2009, in rest cam 3,5 ani de incercari nereusite in materie. Asta e primul fiv si a fost reusit..Dar pt mine a fost ff important ca le-am citit pe ele, si numai pe ele, ca mi-au dat incredere in dr si in clinica in general, si putere mai ales... Si daca n-as fi reusit sigur as mai fi incercat.Ceea ce o sa mai si fac
Va pup si sunt sigura ca o sa va tineti in brate copii la un moment dat.

Mergi la inceput

mocanita - mesaj receptionat. raspuns trimis :).

Felicitari, sa fiti fericiti si sanatosi!!!
Asteptam detalii pt listuta.
Va pup si va doresc numai bine.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

catalina2307 si mie mi-e dor de tinepup si printesa mica
mocanita felicitari pentru nastere, sa va traiasca minunea! Multumim frumos pentru incurajari
ingeras asa e, cand vad reusitele voastre, ma incarc si recapat speranta! Nu am timp sa fiu trista, ma gandesc deja la urmatorul pas, doar asa pot sa trec si sa merg mai departe, planificand. multumesc frumos

Mergi la inceput