BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, va intelegem si va sustinem. Imi pare rau pentru amadoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

didisor, diancic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

diancic i-mi pare tare rau!
didi32 o sa-ti regasesti forta de a merge mai departe! Eu chiar ma mir de unde vine aceasta forta?? Am deja 3 ani de FIV si inca alti 7 inainte cu alte metode si ma intreb cum de mai sper!!

3 FIV-uri finalizate cu transfer de embrioni(2 pozitive unul negativ)
doua sarcini oprite in evolutie 5-6 sapt.
3 FIV-uri intrerupte, raspuns slab la stimulare, sau punctie alba
un an de FIV pe natural fara succes
in desfasurare FIV cu usoara stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

diancic i-mi pare tare rau!
didi32 o sa-ti regasesti forta de a merge mai departe! Eu chiar ma mir de unde vine aceasta forta?? Am deja 3 ani de FIV si inca alti 7 inainte cu alte metode si ma intreb cum de mai sper!!

pentru ca o data cu fiecare esec te incarci cu mai multa energie, cu mai multa speranta si optimism. Pentru ca pleci de la ideea ca atunci o sa reusesti si ca trebuie sa reusesti. Parerea mea este ca daca nu gandesti asa, este si mult mai greu sa reusesti.
Si pt ca asa suntem facuti, sa lasam deoparte ce s-a intamplat rau si sa asteptam cu nerabdare momentul in care va fi bine.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Am fost ieri la eco, bb este f bine, cu 10 zile mai mare. Are 1066 gr :)
Colul 4.6 cm.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Doamne Ioana, nu pot sa-mi imaginez prin ce-ai trecut, desi si noi ne chinuim de ani buni. Nu putem decat sa speram ca intr-o buna zi vom reusi. Multa putere iti doresc si tie!
Ingeras, felicitari pt bebe, ma bucur ca e totul bine, abia astept sa dau si eu asemenea vesti! Desi in momentul asta traiesc cu impresia ca n-o sa se-ntample asta niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Doamne Ioana, nu pot sa-mi imaginez prin ce-ai trecut, desi si noi ne chinuim de ani buni. Nu putem decat sa speram ca intr-o buna zi vom reusi. Multa putere iti doresc si tie!
Ingeras, felicitari pt bebe, ma bucur ca e totul bine, abia astept sa dau si eu asemenea vesti! Desi in momentul asta traiesc cu impresia ca n-o sa se-ntample asta niciodata!

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

Multumesc:)
O sa mai dureze cateva zile aceasta impresie a ta, apoi stergi lacrimile si o iei de la capat.
Crede-ma.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ingeras26 felicitari pt. vestile bune, sarcina usoara in continuare! Asa este, ai mare dreptate, doar ma mir de unde mai am atata optimism! Era o fata pe forum care i-si spunea pasarea Phonix si acum ma gandesc ca ma simt intocmai asa. Mereu ma ridic din cenusa, ma scutur si o iau de la capat! Ma intreb doar pina cand voi mai putea face asta si daca sunt normala, sa ma tot incapatanez in optimismul meu??!!
didi32 multumesc! O sa vina ziua cand ne vei da si tu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Fetele, multumim de incurajari, asta este, trebuie sa acceptam situatia, cu toate ca inca nu pot discuta cu nimeni acest subiect, doar cu voi
Ma intrebam de ce nu vine CM-ul, cred ca e o dereglare de la atatea tratamente etc... Deja ma gandesc si planific fet-ul, cu toate ca as vrea sa aflu care e problema si de ce nu pot sa tin o sarcina...aveti voi vreo idee despre astfel de dereglari? Oricum, abia astept sa vad ce parere are dr. D., sper ca va identifica el problema, uof, am o mie de intrebari... Va pup si bafta multa fetelor in focuri si sarcina usoara gravidutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Diancic, cm va apare la 4-5 zile de la oprirea tratamentului (utrog, progesteron, etc).
Capul sus si rabdare!

Mergi la inceput