BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
O sa fii singura, o sa fii cea norocoasa!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
Imi pare tare rau pentru fetele care nu au prins dar sunt convinsa ca veti avea mai mult succes data viitoare.
Eu nu am avut net si am lipsit o perioada de pe forum dar am venit cu vesti bune:
1 are 3,00cm si 158 batai/min
2 are 2,89cm si 160 batai/min
3 are 2,90cm si 162 batai/min
Mami (adica io) e bine, a luat 1,300 kg, cu nervii stau mai prost. Nu-mi convine nimic, imi pute tot si de o saptamana vreau numai mancare de mazare (fara carne bineinteles)
Peste 2 saptamani merg la morfologie si DRY TEST
Ajinx... voi cum sunteti? ai fost in concediu? io nu am voie decat o plimbarica de maxim 30 de min/zi...foarte naspa...avand in vedere ca marea e nasul meu si nu am voie sa intru... doar o miros, ai pus ceva kg?
Ingerasa - bravo , mai ai putin pana la termen...am avut impresia ca esti in luna mai mica nush de ce... cate kg are BB la 7 luni? cat ai luat tu in greutate pana acum? BB e baiat?
ajynx spune:
Buna Marinalina! Buna fetelor! Si noi suntem bine! Crestem, avem maini, picioare , un cap fffff mare de zici ca sunt extraterestrii!! Eu ma simt super bine, nu am greturi si nici pofte! Saptamana viitoare plec la mare si nu am restrictii decat sa-mi feresc burya de soare, in rest daca marea este calda pot sta toata ziulica in ea! ! Si eu am luat 1,6 kg, luasem mai mult dar m-am bagat pe un mic regim, adica fara paine si nu acidulat!
Marinalina eu de mers , merg toata ziua si nu am nimic ca sa nu mai zic ca si curatenie deocamdata tot eu fac!
Speranta bafta multa si suntem alaturi de tine!
catalina2307 spune:
Speranta si eu cu gandul la tine si pumnii stransi, inca ma gandesc daca scot sau nu panaramele dupa teapa de luna asta.
O vestuta pentru David
Multumim
speranta2 spune:
Buna fetelor, multumesc pt incurajari. Maine merg la eco si tot de maine incep si stimularea daca totul e ok.
ingeras26a spune:
Marinalina, Ajynx, felicitari!
Marinalina, acum 2 sapt bebe avea 1066 gr.
Acum banuiesc ca are cam 1300, iar peste o sapt, cand merg la eco, cam 1500. E mai mare cu 10 zile (adica asa era la ultima eco).
Baietel, da.
Am luat 12 kg pana acum. Si sper sa nu mai iau mai mult de 3, ca deja imi este greu, e rau sa fii gras, amortesti, te misti greu.
Am plecat de la 54, acum am 66.
La Maya am plecat de la 52 si am nascut la 68. Deci am luat 16. Dar le-am dat jos in 3 luni.
Acum nu stiu, sa vedem in cat timp le dau jos. Eu sper in maxim 3 luni si acum.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
speranta2 spune:
Fetelor, va anunt oficial ca m-am injectat aseara. A fost super ok. Mi-era ca nu mai stiu, dar parca era ceva innascut.
Mai erau vreo 2 fete care incepeau tratamentul cu mine odata, dar nu am intrat in vorba.
ingeras26a spune:
Nu vorbesti singura
sa fie intr-un ceas bun si bafta multa, multa!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina