FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 19
Anastasia_7 spune:
Corry, trebuie luat legatura direct cu dr Albu sau cu d-na Lucia, fie chiar si in concediu, nu s-ar supara nimeni, e vorba de viata si sananatea a doua suflete aici. Daca statea saracul dr si Lucia, la fel, sa ne raspunda la toate intrebarile, fie ele mai importante sau mai putin importante, cum ar sta detasati intr-o situatia ca aceasta? Sub nici o forma nu ii vad neimplicandu-se. Macar si cu un sfat si tot va veni dr. Albu in ajutor.
Cel mai bine, parerea mea, este sa fie sunata Lucia Vaduva,dumneaei e sigur la Medlife, adica nu e plecata in concendiu, iar ea mai departe fie vb direct cu dr, fie o sa sune dr ulterior pe Babyblue. Si , pana la urma, chiar si trimisul unui sms catre dr. Albu e o optiune f buna! Sigur o sa raspunda!Mititica, ce o fi in sufletelul ei acum!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
corry_28 spune:
I-am trimis si sms, sa vedem.....
Sa stiti ca mie mi-a raspuns tot timpul la mailuri (a doua zi, cel tarziu)
32+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Anastasia_7 spune:
Inca nu am primit nimic...cred ca, totusi, daca au spus ora 7, 7 va fi..dar nu ma pot abtine sa nu tot intru sa verific...ufff!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
nasti eu pana acum faceam pipi pe un test, asa cum fac catelusii de emotie
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
bccami spune:
Anastasia, stau cumintica si astept sa scot majoretele si sa beau o dusca in cinstea voastra .
Qiao, cinstesc si eu cu tine (sa ne facem putin de cap ).
Va pup domnite dragute
Sunt aproape, la panda
angelica28 spune:
UFFFFFFF ANASTASIA ZICI CA SUNTEM PE HOLURILE MATERNITATI SI ASTEPTAM SA NASCA O PERSOANA DRAGA ,ASA EMOTII AVEM PT TINE ...............HAI CA NU MAI ESTE DECIT 49 DE MI PINA LA 7 ......
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing nasti eu pana acum faceam pipi pe un test, asa cum fac catelusii de emotie --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Cea mai tare faza, pe ziua de azi!
corry_28 spune:
Sa stiti ca mi-a raspuns Albu, si pe mail si pe telefon.
Mi-a intarit ideea ca este un om extraordinar
P.S.Anastasia, sper ca observi ca ma invart pe aici
Anastasia_7 spune:
Fetelor, va rog sa nu ma faceti nebuna, dar daca nu ma dor sanii si nici nu sunt f umflati sau f sensibili, nu e de bine? Au ramas doar putin umflati, atat...Pe tine te dureau, Angelica?
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
uff am zis ca daca intru mai tarziu scap de emotii dar vad ca nu avenit rezultatul la beta ,acum stau si eu ca pe ace sper sa se tina de cuvant si sa il afiseze la 7.
e grea asteptarea asta cunosc ,lasa simptomele ca mai 30 de minute si afli.
12+