FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

nasti eu pana acum faceam pipi pe un test, asa cum fac catelusii de emotie

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Cea mai tare faza, pe ziua de azi!

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

A fost Qiao dulce foc...hai ca daca tot va tin pe toate in stres si m-am spovedit de toate cele pana acum la voi de cateva luni bunr, vi-o spun si pe asta, sa am inima curata... Nu am rezistat, am facut 2 teste, unul ieri dimineata, in ziua 8 dupa ET si am facut unul si in dimineata asta, ziua 9. Amandoua negative...Nu am mai scris pt ca nu am vrut sa va mai zapacesc, stiam ca o sa ma trimiteti sa fac beta si apoi sa ma pun pe stres.... De asta si eram atat de terminata zilele astea. Dar mi-am tot spus in gand ca poate era prea devreme sa iasa pozitiv, cand nici 10 zile dupa ET nu s-au facut..Off, Doamne, simt ca-mi plesneste inima...
Asa ca, Qiao, puiule, am facaut si pipi ca si catelusii...am facut-o si pe asta....

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

QiaoBing, endometrul care nu este trilaminar inseamna ca este cu sinechie, si luand in considerare si cm. foarte scurt pe care il ai tu, eu sunt convinsa ca e sinechie.
ce s-a intamplat cu babiblue?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Vrei sa-ti spun a mia oara ca nu are cum sa-ti iasa la pipi????????
Auzi, lasa semnele fizice, spune-mi ce simti in suflet.
Eu in dimi cand ma ducea sotul la beta, i-am spus:eu sunt gravida, merg acum sa vad cati am.Si asa a fost!
Aaaa, si lasasem si eu acasa un test de pip, negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ANASTASIA M-AM PIPAIT PE SANI IN PERIOADA DE ASTEPTARE ATIT DE MULT INCIT CRED CA NICI SOTUL NU A FACUT-O IN ATATIA ANI ,SI NU ERAU SENSIBILI DELOC...............ASA CA INCA UN ATU .......MAI AVEM 10 MIN ..........

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Este ora 18.53...AMR 7 minute....hai Anastasia, hai Anastasia...si eu zic ca e bebe ....vin majoretele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ANASTASIA NIMIC?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Fetelor, eu cred ca petrece si noi ne tocim tasta de F5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Daca nu trimit pana la si 30, ii sun eu... De stres, am uitat sa fac si injectia Fragminul, acum am realizat! M-am zapacit detot

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

deci eu sunt inca la birou si astept
nu pot sa plec tocmai acum si sa ratez vestea
nici eu cand am ramas nu am avut nici un semn fizic, doar ca "am stiut" cam prin z23-24, dar m-am abtinut 2 zile sa nu fac test, m-am gandit ca am luat-o cu pluta rau de tot. doar ce mergeam la albu de 1 luna ca sa ma pregatesc de fiv
hai Nasti ! zi cum e, nu ne mai fierbe

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ma io ma duc sa ma plimb..bafta!!! nu mai am rabdare :)

15+ cu

Mergi la inceput