FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anastasia - , starile tale sunt de fffff bine, inclusiv starea de rau. Nu te impacienta exact la fel mi-a fost si mie in z10. Asa ca linisteste-te si curaj, va fi bine.
Pupici multi si suntem aici alaturi de tine

rammy 23+

Mergi la inceput

Da, Angelica e in concediu pana pe 13

rammy 23+

Mergi la inceput

Ma refeream la concediul lui Albu. (30 iunie - 13 iulie)

rammy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

corry trag si o dusca diseara, daca are efect

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Baga mare, ca si eu am bagat
Apropo, sa te gandesti si la mine (doamne, cat as bea un pahar de vin rosu)

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Ma refeream la concediul lui Albu. (30 iunie - 13 iulie)

rammy 23+

Va multumesc, fetelor.
I-am trimis un email, pentru babyblue....
Este rau.....si are nevoie de un sfat avizat...
Ia un medicament care, cica, trece prin placenta (pentru contractii).
In schimb daca ar naste acumn, ii este frica de riscuri...
Si nu stie ce sa faca...(sa ia medicamentul in continuare sau cezariana)?

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Corry, nu stiu cat citeste mail-urile, Albu. Poti incerca totusi (ca este o urgenta) sa-i dai mesaj pe telefon, sau d-nei Lucia Vaduva.
Pupici si sa dea Dumnezeu sa fie bine

rammy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Dragele mele, am fost aici langa mine, la Babes. Diseara la 7 am rezultatele si mi le trimit pe net...Ori sunt eu tampit de emotiva ori nu stiu, dar am inima in gat si sunt cele mai grele 5 ore din viata! Poate vin rezultatele mai devreme,,,eu oricum cum aflu, va spun. M-a intrebat asistenta care mi-a luat sane cand am avut ultimul ciclu si am ramas blocata, ma uitam la ea de parca nici nu era acolo...uitasem si cand l-am avut, noroc ca stiam cand am inceput chema si am luat primul Microgynon, ca era prima zi de ciclu. A trebuit sa explic ca am facut FIV, cu ET saptamana trecuta si s-a uitat saracuta cu mila la mine..
Simt sa va spun ceva.Ma raportam ca la niste eroine si pana acum la voi toate de aici, fie ca ati trecut prin FIV sau IA, prin toate emotiile acestea, si cele care ati ramas gravidutze, care au deja bebei si cele care mai asteapta inca putin acel moment, dar credeti-ma, va spun cu mana pe inima, ca abia acum, dupa ce am vazut cum este si perioada asta de asteptare, realizez cu adevarat ce fete puternice si ce caractere deosebite sunteti.
Va pup si va strang in brate pe toate, ati fost si sunteti extraordinare, toata perioada asta de cand va cunosc! Va multumesc cu toata inima!Acum am inceput sa dau apa la soareci, dar sunt de multumire lacrimile

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Angelica, bebe, mie mi-a spus dr ca este in concediu de pe 1-15 iulie si apoi, de pe 1-15 august. Doar dc nu s-a schimbat ceva intre timp.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Anastasia - , starile tale sunt de fffff bine, inclusiv starea de rau. Nu te impacienta exact la fel mi-a fost si mie in z10. Asa ca linisteste-te si curaj, va fi bine.
Pupici multi si suntem aici alaturi de tine

rammy 23+

Multumesc din inima, Rammy! Am eu inima cat un purice acum, dar sper si ma rog cu tot sufletul!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

corry si eu urmaresc cu sufletul la gura evolutia lui babyblue si mi-e asa o mila de ea saracuta prin cate trece. ma gandesc si la bebe sa fie bine, mititelul ca la cat se chinuie mamica sigur e si el afectat, la medicamente nici nu vreau sa ma gandesc. v-am povestit de colega mea de birou "spidy gonzales" care s-a nascut la 6 luni si 3 sapt la 900 g, nici nu au avut incubator, ii puneau un furtun de oxigen deasupra capului.
eu zic ca mai bine ii dai sms lui Albu. la mail nu stiu daca raspunde fiind in concediu de azi. mie la sms mi-a raspuns si cand a fost plecat din tara.
paharul de diseara e si pt tine. mai mult nu pot sa beau, de fapt nici un pahar intreg nu sunt in stare

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput