FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Fetele lu' mama, acum ma duc sa fac beta. Mi-a fost rau toata dimineata, nu stiu ce m-a apucat. Ma dor ovarele cu tot cu spate. Mi-e groaza sa nu vina ciclu zilele astea. Ma duc sa ma intep si cum aflu, va spun...va rog, rugati-va pt mine, sa fie bine,ca eu sunt terminata, abia acum simt ca m-au ravasit toate emotiile

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pe mine ma streseaza mai mult dr cand ii vad ca stramba din nas. daca la mine s-a "agatat" un embrion pe tompa si a crescut acolo pana a facut poc, nu vad de ce nu s-ar putea prinde si pe un endo mai mict. dar acum la mine intervine si varsta bla-bla. la cat de relaxata eram acum 1 an si ceva, de cand merg mai des la ei decat cu sotul la plimbare in parc m-au adus in prag de trilu-lilu

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anastasia nu dispera ti-am zis ca asa am patit eu cu spatele niste dureri crunte am avut.

Poate e semn bun nu poti sti pana nu afli cum e beta ,,da doamne sa fie bine ca merita si fetita un prunc.

pe la ce ora iese rezultatul?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anastasia mami asta nu este semn rau ,citeste postarile mele ,si pe mine ma durut mijlocul ...............asa ca eu zic sa te linistesti ,imbracate si fugi la beta ,eu presimt ca va fi pozitiv!O sa imi dai de baut daca am dreptate?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

sa dau si raportul. azi sunt in z14 si m-am dus la eco la ce dr s-a nimerit. i-am zis ca am facut IA fara succes in mai si ma intreba daca am mai facut ceva si dupa, ca am multi foliculi, de parca am fost stimulata (si dupa chiuretaj tot asa m-a intrebat si dr la care am facut eco atunci). unul pare ca s-a spart deja, sper ca nu l-am ratat (sotul iar e in pasa proasta si super stresat fix cand nu trebuie, de ma apuca si pe mine depresiile).
endo e tot micut 7mm si nu are aspect trilaminar . cu ceaiul de cretisoara nu am fost f consecventa, adica nu mai sarit cate o zi, dar vad ca nu a avut nici un efect.
ma asteapta peste 5 zile la alta eco sa vada cum se prezinta situatia pe acolo, ca prea i s-a parut ciudat cati foliculi am. I-am zis ca am luat Vitex (nu am insirat tot ), dar nu stia ce este. oricum, de azi opresc naturistele.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Ai incercat si cu un paharel de vin rosu?

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Nasti o colega a avut dureri ca la un ciclu urat 3 luni de a crezut ca a racit rau de tot, dupa 3 luni a aflat ca e insarcinata

Mergi la inceput

corry trag si o dusca diseara, daca are efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Stiu ca ati mai discutat, dar nu am fost atenta: Albu, este in concediu?
Multumesc

Mergi la inceput

Anastasia sper ca iti dau rez azi, ca altfel fac ture pe langa calculator pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Stiu ca ati mai discutat, dar nu am fost atenta: Albu, este in concediu?
Multumesc

Daca am retinut eu bine este in concediu pina pe 13, nu fetele ,zic bine?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput