FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 16
ALTESA spune:
nu stiu daca ar trebuii sa comparam simptomele anastasia pot doar sa-ti spun ca tot asa am avut sanii sensibili dar facusem stimulare cu ovamit ,ma durea pe sub burta nu ca la ciclu dar credeam ca mi se desface burta ,eram agitata rau (ma foiam ca un coi intr-o caldare),si am avut niste durerei de mijloc de nu puteam sa ma asez pe toilet,simteam ca ma taie cineva cu o sabie.
Acum se poate ca eu sa fi si racit sti ca m-au tinut durerile astea pana pe la 8 saptamani.
offf grea e asteptarea asta bafta multa ,multa maine daca faci beta.
12+
Anastasia_7 spune:
Da, asa e , Altesa, de asta nici nu ma incumet sa fac comparatii, fiecare corp are reactiile sale. M-am laudat pana acum, insa, sus si tare ca nu prea ma doare burta si m-au luat de pe la 17 niste intepaturi in ovare si burta, in jos, de vb singura..
Parca sunt "Cetateanul turmentat", din Caragiale, cu dusul maine la facut beta....Ala intreba "eu cu cine votez?", eu ma tot intreb : "sa ma duc maine sau sa nu ma duc????"...O fi prea devreme? Dc e sa fie sarcina, ar trebui sa apara cat de cat la beta, fie chiar si mai mica valoarea...
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA parerea mea e sa te duci si sa nu te mai turmentezi cetateanco 12+ |
, Altesa!
M-am uitat in spate, la capitolul 33, cand era Angelica in focuri si m-am mai linistit, si ea era mititica foarte agitata...
Si am pus si eu in practica metoda ei, cu termometru, ca parca nu mai am stare, tot incerc sa aflu ceva, ceva, pe orice cai....am 37, 5 ...Numai ca am inteles ca si progesteronul creste temperatura bazala si cum eu pun cate 4 ovule pe zi....sunt truli-luli detot!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anastasia_7
, Altesa! M-am uitat in spate, la capitolul 33, cand era Angelica in focuri si m-am mai linistit, si ea era mititica foarte agitata... Si am pus si eu in practica metoda ei, cu termometru, ca parca nu mai am stare, tot incerc sa aflu ceva, ceva, pe orice cai....am 37, 5 ...Numai ca am inteles ca si progesteronul creste temperatura bazala si cum eu pun cate 4 ovule pe zi....sunt truli-luli detot! Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca |
IUBITA 37,5.......LA CE ORA AVEAI ,TEMPERATURA TREBUIE MASURATA DIMINEATA INAINTE SA TE DAI JOS DIN PAT ,IN TIMPUL ZILEI NU ESTE CONCLUDENTA,EU AM AVUT-0 37 PINA IN ZIUA CU BETA ,APOI NU MI-AM MAI LUAT-O CA AFLASEM DEJA REZULTATUL!
HAI FAC GALERIE SI TIN PUMNI STRINSI ,VREM BETA MARE ,TI-AM ZIS CA STAU LIPITA DE CALCULATOR AZI........
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5
corry_28 spune:
Si eu, si eu, fac galerie:
Hai Anastasiaaaaaa![majoreta]
P.S. cu asa galerie, nici nu ai cum sa dai gres
32+cu "Mugurel" si "Strugurel"
angelica28 spune:
Anastasia ,hai spune ceva ...............zi ca mi-a amortit mina de atita refresh ,si tu nu postezi nimic!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5
QiaoBing spune:
gata, am aparut si eu
Anastasia
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
sa dau si raportul. azi sunt in z14 si m-am dus la eco la ce dr s-a nimerit. i-am zis ca am facut IA fara succes in mai si ma intreba daca am mai facut ceva si dupa, ca am multi foliculi, de parca am fost stimulata (si dupa chiuretaj tot asa m-a intrebat si dr la care am facut eco atunci). unul pare ca s-a spart deja, sper ca nu l-am ratat (sotul iar e in pasa proasta si super stresat fix cand nu trebuie, de ma apuca si pe mine depresiile).
endo e tot micut 7mm si nu are aspect trilaminar . cu ceaiul de cretisoara nu am fost f consecventa, adica nu mai sarit cate o zi, dar vad ca nu a avut nici un efect.
ma asteapta peste 5 zile la alta eco sa vada cum se prezinta situatia pe acolo, ca prea i s-a parut ciudat cati foliculi am. I-am zis ca am luat Vitex (nu am insirat tot ), dar nu stia ce este. oricum, de azi opresc naturistele.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
rammy_79 spune:
QioaBing - nu cred ca trebuie sa-ti faci probeleme vis a vis de marimea endometrului. Daca te ajuta cu ceva, eu l-am avut la ultima eco inainte de inseminare 6.9 mm. Cat priveste aspectul trilaminar nu stiu ce sa-ti spun.
Oricum nu te nelinistii, o sa fie bine.
Pupici.
rammy 23+