FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

ANASTASIA am vb prin mail cu dr USCATESCU si mi-a zis sa ma duc la Fundeni dupa data de 4 asa ca am decis sa ma duc pe 7 cind merg la primul eco ,sa nu fac 2 drumuri ........pe mine ma lasat durerea de picioare ,nu am luat decit no-spa....nu stiu de la ce a fost ,o avea legatura cu fragminul...........nu stiu o sa o intreb cind ma duc la ea si de aceasta problema.Tu cind faci beta ,maine parca spuneai ,o sa mi se lipeasca ochii de ecran maine ,iti tin pumni strinsi !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Da,Angelica, ma ambitionasem sa fac maine beta, desi e ziua 9 dupa ET, am numarat cum mi-a spus Corry, ziua de ET- ziua 0, apoi urmatoarea dupa ET- ziua 1. Maine ar fi 9. Pregnylul nu mai e in sange, asta e clar, au trecut 12 zile de la injectie...dar imi e o frica de mor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da anna si eu as fi putut sa fac eco tot cu albu si dr ediz a zis ca e de acord insa eu singura am hotarat sa le fac tot cu Ediz daca tot o sa nasc cu el sti ma gandesc ca se formeaza o relatie medic pacient mai stransa ,ne cunoastem mai bine imi vede bebelul la eco si vede ce necesitati avem.

Uite de exemplu am auzit ca in Constata se gaseste aproape in toate farmaciile clexane si stand de vb cu dr Ediz am aflat ca e din Constanta si l-am intrebat daca are cum sa ma ajute si nu a zis nimic,iar la 2 zile adica ieri m-a sunat si mi-a zis ca trimite pe cineva la Constata sa-mi ia clexane.(acum zi si tu cati medici ar fi facut asta ),ma bucur mult ca am dat peste el .

Imi pare tare rau si ca l-am lasat pe albu dar asta este e mult prea mult cat cere medlife-ul

12+

Mergi la inceput

Daca era dupa mine, cred ca faceam de azi beta, dar m-a sfatuit d-na Lucia sa mai astept , ca e prea devreme ziua 8 si asa si este.. Azi, cel putin, m-am calmat, nu ma mai duc astazi. Dar parca vad ca maine o sa ma lase curajul si mai aman o zi. Am niste emotii, numai voi ma puteti intelege ce simt..

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anastasia dar ai ceva simptome ,nu stiu orice

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

da anna si eu as fi putut sa fac eco tot cu albu si dr ediz a zis ca e de acord insa eu singura am hotarat sa le fac tot cu Ediz daca tot o sa nasc cu el sti ma gandesc ca se formeaza o relatie medic pacient mai stransa ,ne cunoastem mai bine imi vede bebelul la eco si vede ce necesitati avem.

Uite de exemplu am auzit ca in Constata se gaseste aproape in toate farmaciile clexane si stand de vb cu dr Ediz am aflat ca e din Constanta si l-am intrebat daca are cum sa ma ajute si nu a zis nimic,iar la 2 zile adica ieri m-a sunat si mi-a zis ca trimite pe cineva la Constata sa-mi ia clexane.(acum zi si tu cati medici ar fi facut asta ),ma bucur mult ca am dat peste el .

Imi pare tare rau si ca l-am lasat pe albu dar asta este e mult prea mult cat cere medlife-ul

12+

Bravo, Altesa, ma bucur tare pt tine, ca ti-ai gasit doctor bun si ai incredere in el, e foarte important si pe tine asta, dar mai ales pt bebe. Si, intr-adevar, gestul lui cu Clexane-ul, e unul deosebit, avand in vedere alte cazuri. Si dc si dl dr Albu a confirmat ca e dr f. bun, cu atat mai mult poti fi linistita de acum incolo, pe parcursul sarcinii, in privinta doctorului. E mult stres si cu alegerea unui dr bun, cu care sa nasti, am vazut si in familie si printre prieteni cat stres este si la capitolul asta.Bravo, fetita!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

da, si mie mi se pare o mare vrajeala asta cu celulele stem... iar romanii dau mai mult de frica banii astia...daca doamne fere' sa nu isi reproseze mai tarziu...

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

stai linistita Altesa ca nu e nici o probl ca l-ai lasat pe Albu, la cate paciente are
eu m-am programat tot la el pt ca nu am un alt doctor inca, si cel la care as vrea sa merg la Polizu nu face el morfofetalele, deci dc tot treb sa le fac in alta parte si sa le platesc mai bine merg tot la Albu, mai ales ca-mi e aproape decat ca vreau neaparat la el

15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

anastasia dar ai ceva simptome ,nu stiu orice

12+

Nu stiu, Altesa, ce sa spun...sanii sunt putini sensibili, ma duc des la baie, dar asta e din cauza presiunii care se face probabil pe vezica, de la ovare marite, uter, etc...ma mai inteapa din cand in cand in zona ovarelor si o jena in zona uterului, ca o usoara usturime, dar dureri mari nu am. Scurgeri nu au aparut, nici maronii, nici de alt fel...Nici nu stiu exact ce semne ar trebui sa simt, am vazut pe fisa de dupa ET ca oricum nu e bine sa ma pacalesc prea mult cu asemanarile, pt ca multe din starile de graviditate seamana cu starile normale de dupa orice ET sau FIV...
Tu ai simtit ceva clar, mai deosebit, si mai devreme, adica in zilele cam in care sunt eu acum? Ziua 9 dupa ET?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Qiao, pup fetita frumoasa! Intind un deget spre tine, sa iau fortza, fac si eu ca cei mici...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Nu mai spune nimeni nimic?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput