FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 14
ALTESA spune:
inna scuze ca nu ti-am raspuns oricum nu as fi stiut sa-ti spun,decat ca acum cand am fost la bitest la coada oa nenea albu era o tipa care zicea ca e gravida in 5 sapt a -2 a oara si ca pe primuo copil l-a nascut la filantropia si va merge tot acolo.
Mai zicea ca la primul copil a fost euforica si a dat cu banii si in stanga si in dreapta si a spart vreo 3000 de lei (asta acum 2 ani),si acum are de gand sa cheltuie doar 1500 de lei.
In concluzie dai cat vrei ,eu prevad ca o sa dau mult ca sunt super incantata de medicul pe care l-am ales si o sa-i mai dau si pe parcurs asa cate o atentie.
Cand l-am intrebat care sunt sansele sa nasc cu el a devenit brusc foarte serios si mi-a explicat ca nu necunoastem 9 luni ca sa ma dea pe mana altuia si ca vine in orice zi chiar si la 2 chiar si la 4 dimineata,exact asa s-a exprimat.
Saracu de el zicea ca anul asta nu isi ia concediu ca ar insemna sa dezamageasca prea multa lume si nu poate zicea ca in iulie are 23 de nasteri.9si cum la mine data nasterii este intre craciun si 7 ianuarie va dati seama c CEL MAI MULT MI-E TEAMA SA NU NASC IN NOAPTEA DE REVELION cand toata lumea si
12+
mirela2 spune:
anna e din setarile forumului sa se blocheze anumite link uri
poti da copy/paste
altesa eu am nascut a doua zi de craciun, daca putem sa i mai tin,aveam toate sansele sa nasc i noaptea de revel
pupi fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
pestic spune:
Buna fetelor,
Eu dupa cum stiti sunt un pic ocupata perioada asta dar ... va citesc din cand in cand.De astazi am inceput un program de slabire cu produse Herbalife ... sper sa am rezultate ...sa slabesc si eu vreo 10 kg pana la FIV 2 prin septembrie -octombrie.
Anastasia sunt alaturi de tine cu pumnii stransi, stransi, stransi!
Va pup pe toate!
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Buna fetelor, Eu dupa cum stiti sunt un pic ocupata perioada asta dar ... va citesc din cand in cand.De astazi am inceput un program de slabire cu produse Herbalife ... sper sa am rezultate ...sa slabesc si eu vreo 10 kg pana la FIV 2 prin septembrie -octombrie. Anastasia sunt alaturi de tine cu pumnii stransi, stransi, stransi! Va pup pe toate! MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I |
Pestic si eu am inceput cura cu herbalife mai am si acum prafuri dalea ,nu am apucat sa le termin pt ca in cea de-a doua luna de cura am ramas graviduta anul trecut (eu zic ca m-au ajutat,am mai auzit cazuri care au ramas insarcinate in urma curei cu herbalife),asa ca DOAMNE AJUTA poate ne dai o veste mare si scapi de fiv!
Anastasia da eu iau in continuare vit e si cetebe ,asa mi-a scris dr USCATESCU sa continui cu ele,iar cu fragminul ti-am raspuns si pe mail eu asa le fac la 18 ,asa mi-a spus Albu,dar am mai avut o zi ,doua cind am intirziat ................am inteles ca nu ar fi o problema ora !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5
maruscha80 spune:
altesa, inteleg ca ramai la dr Albu? si pe mine ma tenteaza acest lucru...
in alta ordine de idei, discutiati mai devreme de fragmin, clexane si de dificultatea de a (mai) face aceste injectii... incep sa am si eu aceasta problema. Eu le fac in burta si a inceput sa ma doara de parca nu ar mai avea loc acel lichid, am ajuns sa ma intep de 2 ori pentru aceeasi injectie. Cred ca va trebui sa trec pe la Medlife, sa-mi arate cineva unde se mai pot face si cum...
in ceea ce priveste ora la care le fac, nu prea tin cont, acum ceva timp le faceam la serviciu, in jurul orei 16, acum am ajuns sa le fac seara tarziu pe la 10-11. Sincer, eu nu cred ca e f important cand le faci, important e sa le faci zilnic.
15+ cu
Anastasia_7 spune:
Buna, fetelor!
Angelica, ai mai reusit sa vb cu dr Uscatescu de durerile de picioare? Eu aseara am crezut ca voi adormi cu picioarele pe pereti,de la genunchi in jos, cel putin, nici nu stiam ce dor, venele, oasele....Nu stiu dc sa fac legatra cu Fragmin-ul sau e de la altceva, dar nu prea are ce sa fie altceva.
Pestic, te pup si eu!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
inna08 spune:
simonia deocamdata suntem bine.
19+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
ALTESA spune:
nuuuu marusca ai inteles gresit nu raman la Albu din motivul ca este prea scumpa nasterea acolo si nu-si merita banii din punctul meu de vedere,mai bine merg la Filantropia unde ajungi la maxim 3000 de lei si pana la 100 de mil imi raman bani sa-i ofer tot ce vreau copilului fara restrictii.(zilele asea ma uitam de modele de dormitoare pentru bebei,doamne sunt asa frumos colorate)ca te ia .
In plus din cate am mai auzit Albu nu este de acord cu recoltatrea celulelor stem ,nu crede ca s-a ajuns inca la un nivel prea inalt cu aceste celule.
Eu o sa merg la Filantropia la Ediz Huseyinoglu.(il puteti intreba de albu de el ,eu cand i-am zis a zis ca am facut o alegere foarte buna.)
12+
angelica28 spune:
ANASTASIA am vb prin mail cu dr USCATESCU si mi-a zis sa ma duc la Fundeni dupa data de 4 asa ca am decis sa ma duc pe 7 cind merg la primul eco ,sa nu fac 2 drumuri ........pe mine ma lasat durerea de picioare ,nu am luat decit no-spa....nu stiu de la ce a fost ,o avea legatura cu fragminul...........nu stiu o sa o intreb cind ma duc la ea si de aceasta problema.Tu cind faci beta ,maine parca spuneai ,o sa mi se lipeasca ochii de ecran maine ,iti tin pumni strinsi !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5
anna_a spune:
altesa,
nu stiu dc Albu nu e de acord cu stem, eu l-am intrebat si a zis ca sunt totusi putine studii si transplanturi si nu se stie exact cat ajuta si ajuta numai pt bolile de sange, leucemii chestii din astea; dar oricum nu cred ca ar refuza sa recolteze dc ai naste cu el, numai ca sa cum ai zis si tu la stat dai max 3000 si la ML e 10.000, deci nu se merita
sincer si eu cred ca e cam vrajeala sa ia banii la romani, si oamenii fac mai mult pt confortul lor psihic decat din necesitate
sansele ca un copil sa aiba leucemii si din astea sunt f mici, apoi s-ar putea sa fie prea putine celule si sa nu ajunga si tot asa
eu am tot citit si am ajuns la concluzia ca nu se merita.
spunea o fata care sta in state, si a tot citit si s-a informat si ce spunea ea mi se pare logic, si anume: pt ca acele celule sa poate fi folosite la cela, copilul de la care s-a recoltat treb sa fie sanatos, cum sa vindeci un copil bolnav cu celule prelevate tot de la el, celule care au inmagazinata informatia genetia de a dezvolta acea boala. Ea zicea ca se poate recolta in cazul in care ai pe cineva in familie care are boala si vrei sa incerci sa o tratezi. Oricum, am citit ca se pot lua de la donatori, iar operatiile de genul asta cost oricum 70.000-100.000 eur.
Acum fiecare face cum crede ca e bine si cum se simte el bine, noi am deci sa nu facem.
deocamdata eu m-am proramat la el si pt eco de 17 sapt si pt morfo de 23 sapt si pana atunci vad daca-mi gasesc doctor, dar chiar dc gasesc eco astea tot treb sa le fac.
15+ cu