FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

inna, fac amniocenteza la medlife la d-na aia de care ziceam. acum am un lapsus si mi-e lene sa caut... oricum am inteles ca e ok.

tu ce mai faci? il simti pe bebe?

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

multumesc anna.
maruscha bebe este bine, dar nu simt miscarile lui inca.

19+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mirela, te rog sa-mi spui dc am gresit dand adresa sitului ala (sigur am gresit ca de aia a fost blocata), dar informatiile sper ca sunt ok (adica copy/paste am voie?)

maruscha, eu am un burtoi de zici ca am 5 luni, vad ca am deja 92 cm; si am luat deja 4kg la nici 3 luni jumate; o sa ma fac cat balena ucigasa :( si nu am mancat mai mult decat de obicei; problema e ca nu fac nici un pic de miscare, decat cele 2 masaje pe sapt

corry, tu cam cat ai luat pana acum?

imi vine sa ma duc sa-mi fac o eco prin zona, sa vad ce sunt, ca sa nu astepat dupa Albu pe 15

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

corry, tu cam cat ai luat pana acum?

15+ cu

14-15 kg.
Nu mai ma urc pe cantar, nici batuta

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, corry, eu habar nu am cat am laut pana acum... la ultima masurare, de acu aprox 2 sapt, reiesea ca am luat 3 kile si ceva...mult prea deprimant pentru mine...

asa ca evit cantaru'...am dat iama in shoppingu' on line pentru haine de gravide, ca ale mele ...numai alea cu jerse ma mai cuprind!

ma salveaza parcul asta langa care stau...si mai dau cate 1-2 ture, cand nu ploua...Mi-e frica de mor de celulita si vergeturi...si ma stradui sa nu expandez precum popcornu'...

acu' na voi sunteti cu gemeni, e firesc sa luati chiar mai mult decat mine.

anna si pe mine ma framanta ideea...parca as vrea sa vad ca totul e ok...ca pana pe 15...offf....e bine ca de luni pana pe 15 sunt in co si imi mai ies bazdacii din cap...cel putin eu asa sper!

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Buna fetele am intrat sa va salut ,am o perioada mai incarcata ,astazi am fost sa ma inscriu pt licenta o am pe 12 iulie,asa ca daca o sa postez mai rar este din cauza examenului ,am niste emotii cit casa!
Anastasia mami ce mai faci ,hai ca mai ai putin ,putin si gata aflam rezultatul ........si eu simt ca va fi favorabil !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, tu iti faci Fragminul la ora 18 fix zilnic sau avem voie sa mai rotunjim cu o jumatate de ora in plus sau minus?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Buna fetele am intrat sa va salut ,am o perioada mai incarcata ,astazi am fost sa ma inscriu pt licenta o am pe 12 iulie,asa ca daca o sa postez mai rar este din cauza examenului ,am niste emotii cit casa!
Anastasia mami ce mai faci ,hai ca mai ai putin ,putin si gata aflam rezultatul ........si eu simt ca va fi favorabil !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+5

Sa te auda Dumnezeu, Angelica, mama! Ca sunt deja creatza de emotii! si succes la fata , la examen!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Angelica, tu ai mai luat si dupa ET , vit E si Cetebe?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

inna, nu mai aveam vesti de la tine. se pare ca esti bine
am facut papanicolau si mi-a iesit ; frecvente celule endocervicale reactive, relativ frecvente histiocite-frotiu reactiv,
secretia buna .
dr. de la mine din oras mi-a dat Fluomizin si Actigel. cu ce se compara aceste medicamente?
mie mi se pare un tratament general simplut, nu pare sa aiba o tinta

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput