FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 12
QiaoBing spune:
ahaaa, luna asta am luat si eu laptisor de matca, l-arginina si vit e 10 zile si cand am reusit sa ma mobilizez am dat pe gat si un ceai de cretisoara. m-as duce miercuri-joi sa vad cat e endo in z12-13, chiar sunt curioasa daca se simte vreo imbunatatire.
noapte buna
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
inna08 spune:
Altesa, cat costa o nastere la Filantropia?(prima mana, a doua, anestezistul).
Maruscha unde faci pana la urma amniocenteza?
Pup.
19+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
bccami spune:
Mie doctorul nu mi-a zis nimic de endometru, luni cand am fost. O fi bun, n-o fi bun?
Nici unul pana acum nu s-a plans ca ar fi ceva in neregula asa ca probabil e ok.
Fetele, mie la analizele de sange pe langa prolactina marita, mi-au iesit reactive Ac Anti CMV ig G (148,5) si Ac anti-virus rubeolos ig G (23,8).
Stiti la ce se refera astea?
Dl dr Albu, nu a comentat nimic si nici eu n-am intrebat. Eram parca pe alta planeta
la fetite
anna_a spune:
buna fetelor,
uitati aici un site cu tarife pt nastere, orientative evident, dar ajuta, la urma urmei fiecare da cat poate
PS: sper sa nu fie probl ca e un alt site cu acelasi subiect ca acesta
http://www.reclamamascataatentie/nastere/pregatire-nastere/Cat-ne-costa-nasterea-a6072.html
15+ cu
maripet spune:
E de bine Bccami. Inseamna ca ai avut boala si ai ramas cu anticorpii.
Daca aveai Igm era de rau. De asta nu ti-a zis nici dr nimic.
Ralu_mv spune:
bccami, e de bine, cum a zis si maripet, si eu tot e acestea le-am avut, mai e de supravegheat in sarcina doar toxoplasma...
(vezi ca au iesit analizele sotului :) - la noi e ok)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
bccami spune:
Ce ma bucur ca e de bine
Si la al meu sot a iesit ok spermocultura.
Peste catva timp il voi pune sa repete si spermograma. Sunt curioasa. Imi pare rau ca nu l-am pus cand a fost pt cultura
Ralu, tu folosesti prezervativ?
Tu cand incepi schema de tratament?
Maripet - pup fetita frumoasa. Cu Dumnezeu inainte
pt toate fetele - Anastasia, Anna, Qiao, Corry, Maruscha, Mirela, Angelica....toate, toate.
Ralu_mv spune:
Foarte bine ca e ok si la voi !
Pai am ramas la prezervativ :) ca nu vreau sa ma risc la cine stie ce surpriza. iar cu schema, e oarecum inceputa, dar diphereline de saptamana viitoare.
inna08 spune:
Anna nu se deschide site-ul.
19+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
anna_a spune:
pai nu se deschide ca a fost schimbata adresa in "reclama mascata"
oare am voie sa va dau infomatiile de acolo?
eventual dati si voi un search pe google cu "Cat ne costa nasterea la stat?" si gasiti
am pus datele de la Polizu si Filantropia
Maternitatea Polizu este dotata cu:
• 9 rezerve cu cate 1 pat si 1 patut,
• grup sanitar propriu,
• cabina de dus,
• 5 dintre rezerve functioneaza in sistem privat (cu plata - intre 30 si 60 de Euro pe zi) asigurand conditii sporite de confort (pat suplimentar pentru insotitor lauza, televizor, aer conditionat).
La Maternitatea Polizu media de pret pentru o nastere prin cezariana este de 350 de Euro.
Pentru o nastere normala la Polizu, preturile orientative sunt:
• 1100 RON ginecolog;
• 600 RON moase;
• 300 RON anestezie;
• 100 RON neonatolog;
• 10 – 15 RON asistente.
Maternitatea Filantropia dispune de:
• sala de nasteri,
• 4 sali de travaliu,
• o sala de operatii cezariene,
• o sala de lauzie.
Costul nasteri prin cezariana este de 1500 RON in total.
La Filantropia, o nastere naturala presupune urmatoarele costuri:
• 1000 RON ginecolog;
• 100 RON moasa;
• 10 – 15 RON asistente.
Pretul unei rezerve in Maternitatea Filantropia variaza intre 250 RON - 350 RON pe zi.
15+ cu