FIV Dr. ALBU DRAGOS 35
Raspunsuri - Pagina 11
Anastasia_7 spune:
CAMI,, nu vreau sa mai pun si eu paie pe foc,dar mi-am amintit si eu cum eram acum vreo 2 luni in urma... nu stiu daca tu erai deja intrata pe forum cand faceam eu spume pe aici cu dr androlog M, inainte de a incepe noi schema FIV. Sotul a fost primul care a spus , dupa prima consultatie, ca nu mai vrea sa mearga la el, desi cand l-am cunoscut pe dr Albu, era incredibil de incantat si increzator. L-am fortat pt ca avea si o problema cu HPV in perioada aia si am mai facut o programare, dupa care m-am lamurit si eu. La el , pot spune ca am mers degeaba, nu s-a rezolvat nimic si ne-a trimis si mai departe. De aici incolo am preluat eu controlul.
Din ce am citit eu si la celelalte fete, el da intotdeauna Centrum, Complexul de Zinc, seleniu si mai departe, asta e reteta vesnic generala, ne-a spus si noua ca pt fertilizare e nevoie de 1 bun, hai 10...sa zicem daca se face stimimulare si sunt ovocite... Dar uite ca nu e chiar asa. Apoi l-am consultat si pe dr Albu cu ce ii dadeam pt imbunatatire sperma si dr Albu a fost de acord si asta a fost.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar pe langa cat de tipicar, de implicat si de serios este dr. Albu la fiecare problema, analiza sau situatie care apare, pe atat de aerian si detasat de tot ce face pare dr. Mihalca...
Atat dr Albu cat si d-na Vaduva s-au comportat ireprosabil pe tot parcursul tratamentului si inainte si dupa.Toata stima.
Nu mai spun ca sotul avea si un varicocel pe care dr M. a spus ca nu e cazul sa il bagam in seama , ca "tot aia e...", plus prostata inflamata si tot aceeasi reactie " nu e foarte grav...', dar uite ca deterioreaza f mult calitatea si cantitatea spermei o prostata inflamata...In fine, m-am necajit foarte tare atunci...au ramas "probe" ale nervisorilor mei de atunci in capitolele din spate...
In privinta ta, insa, e bine sa te vada si un endocrinolog,daca dl dr ti-a recomandat, vorba lui Qiao, poate afli in amanunt care e problema, un tratament adecvat,etc , astfel incat sa poti incepe schema FIV fara stres.
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Pestic, , m-am gandit azi la tine!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
simonia spune:
cum sa fac sa cresc endometrul? este doar de 6 mm!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia cum sa fac sa cresc endometrul? este doar de 6 mm! LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
Off, Simonia, tare ciudate mai sunt si ipostazele astea in care suntem toate...eu imi dadeam palme de fata cu dr inainte de ET, si dl. dr era necajit din cauza asta ca nu se astepta, ca aveam endometru peste 14 clar la ultima monitorizare, probabil pe la 16 ajunsese dupa Pregnyl, nu stiu nici eu, si nu avea nici el nici o explicatia de la ce, iar tu te confrunti cu cealalta extrema...
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
da anastasia ai dreptate se fastacise saracu tot si noi radeam ca niste tartori ,bebe nu statea cuminte ,cred ca radea si el cu noi ,la inceput se vedea in ceata ca ma dadusem cu crema pe burta si mi-a zis sa nu ma mai dau cu crema in zona burtii cu vreo 2 sapt inainte de eco ca se formeaza o pelicula si nu se vede cum trebuie.
Sa tineti minte chestia asta.
12+
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA da anastasia ai dreptate se fastacise saracu tot si noi radeam ca niste tartori ,bebe nu statea cuminte ,cred ca radea si el cu noi ,la inceput se vedea in ceata ca ma dadusem cu crema pe burta si mi-a zis sa nu ma mai dau cu crema in zona burtii cu vreo 2 sapt inainte de eco ca se formeaza o pelicula si nu se vede cum trebuie. Sa tineti minte chestia asta. 12+ |
2 saptamani????????
Pe asta nu am mai auzit-o
Si imi face el operatie estetica de indepartare vergeturi???????
Eu ma dau in fiecare seara, dar nu am avut niciodata probleme de acet gen.....
32+cu "Mugurel" si "Strugurel"
ALTESA spune:
sfat pentru fetele care nu sunt din bucuresti si vor avea de facut bitestul: analizele care se fac acum la bitest le vedeti pe site-ul lor cu numarul de cerere dar atentie nu si interpretarea pentru care peste 10 zile lucratoare va trebuii sa va dplasati iar.
Eu ca sa nu ma mai deplasez iar am fost invatata de fetele de la laborator sa fac o cerere la receptia principala cea din fata laboratorului in care sa zic ca creau interpretarea medicala pe adresa de mail si astfel nu va mai deplasati iar peste 10 zile.
Este o cerere tip pe care o s-o luati de la receptie si o lasati tot la el.
12+
ALTESA spune:
da cory exact asa a zis nu stiu care e treaba si mie mi se pare mult 2 saptamani ,nu stiu ce nu a vazut el ca pana la urma se vedea bine si mi-a facut toate masuratorile asa abdominal,zicea ca s-ar putea sa mai fie nevoie si de transvaginal dar pana la urma a mers asa
12+
samira33 spune:
simonia,eu mi-am crescut endo cu laptisor de matca,arginina si vit e luate in cantitate mai mare din ziua 3-4 a CM pentru 10 zile si am obtinut rezultate foarte frumoase.
daca vrei detalii...trimit MP.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
simonia spune:
samira, eu aveam endometrul in ordine, dar dupa acest fiv, m-am dereglat foarte mult. ovulatia s-a restabilit, dar endometrul e mic. am sa incerc,
am evitat luna aceasta sa mai iau ceva de teama.
multumesc
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit