Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

ehh lasa mikka .. trece timpu atat de repede... mai ieri era ianuarie si stateam la maternitatea campina la coada sa intru la ginecolog .. si apoi la ecograf si ma gandeam dcaa dau un milion si nu sunt de fapt gravida?:)))))))))(ce ganduri doamne):))))

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sei, ma bucur ca ati putut sa faceti gratarelul. Nu pot sa pun poze pe grup pentru ca inca nu mi-a fost acceptata cererea. Cu saptamanile - eu am de exemplu azi 29 de saptamani si 6 zile si spun ca am 29 de saptamani (eventual spun ca am aproape 30, sau ca maine implinesc 30 - desi, sincer, in afara de noi, si de sot, parinti, in rest nu stiu daca intereseaza pe cineva chiar fix cate saptamani si cate zile am eu, ci e foarte ok si cu aproximatie ).

Didi, imi pare rau de situatia cu sotul. Tin pumnii sa va reveniti cat mai curand si sa fie bine. Si Zubi, si toate strugurasele care se ciondanesc cu consortii. Si noi am tras o cearta zdravana mai amu', n-a trecut nici saptamana, intre timp se mai linistira apele, am avut si aniversarea de trei ani de la casatorie, am petrecut frumos, sotu' s-a facut mega-mielusel.. Insa azi dimineata a plecat pentru doua saptamani jumate, la o conferinta si de acolo se duce sa-i vada pe ai lui. Nu prea-mi convine ca o sa fie plecat asa de mult, dar incerc sa iau si eu partea buna si sa ma mai odihnesc, sa ma mai relaxez - desi parca vad ca fara un bocit-doua nu scap, tre' sa ma respect totusi, sa-mi fac si eu norma de gravida

Lali, multumesc mult de sfaturile cu vit. C

Alexandrina, si eu ma lupt cu constipatia. Dimineata pe stomacul gol beau o bautura iaurtoasa cu tot felul de culturi bacteriene, caut sa mananc diverse cu fibre in timpul zilei (seminte de in, niste cereale din sapte feluri de graunte), mai rod prune uscate, si iau Colace, niste pastile care se dau fara reteta aici si care mai inmoaie atunci cand iesi.. Am mare grija acum, pentru ca la mine constipatia a dus la hemoroizi, destul de devreme in sarcina. Pe de alta parte, avand anemia asta usoara (doctorul meu mi-a zis ca marea majoritate a gravidelor au), trebuie sa caut mancaruri cu mult fier - si nu iau supliment de fier tocmai pentru ca ar inrautati problema cu constipatia. Grele

Zubi, felicitari pentru 30 de saptamani! Si toate strugurasele care au implinit 30 - si toate care au schimbat prefixul. Mi se pare incredibil de frumos ca am ajuns asa departe Ieri am fost sa facem turul unuia dintre spitalele in care s-ar putea sa nasc - si spuneau ca ei au adus pe lume si bebei de 22 de saptamani. Ai nostri sunt deja vlajgani la 30 Asta nu inseamna ca nu trebuie sa stea frumos la caldurica pana la termen.

Cu hainutele - cred ca e greu de stiut dinainte exact cat de mare o sa fie bebe, si probabil nu-i o idee rea sa avem macar un schimb la indemana din toate marimile, inclusiv cele mai mici (newborn). Insa in acelasi timp probabil ca nici nu-i o idee buna sa luam o gramada de hainute de newborn, si nici macar de 1 luna sau de 0-3 luni, pentru ca e posibil ca bebe sa nu le poarte niciodata, sau numai o data sau de cateva ori. Noi suntem inalti amandoi si cred ca sunt sanse destul de mari ca si bebe sa fie marisor. Vorbeam cu niste prieteni care sunt cam cat noi de inalti, si bebe lor nu a purtat niciodata hainute de newborn, de 0-3 luni a purtat doar o data (cand l-au adus acasa de la spital), si mai departe a trecut direct la 3-6 luni. Ei ne-au spus ca, daca vrem sa facem stoc de hainute, ei ne recomanda sa luam mai multe de 6-9 luni, si chiar de 12 luni.

Lai 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Matza, ce frumos te joci tu cu matzisoara ta Sanatate multa sotului.

Lai 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Marrian ce de lucruri frumoase.
Fetelor sa o acceptati pe lai in grup sa vedem si la ea lucrusoarele.
Cathy te asteptam si pe tine cu poze.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Va mai multumesc o data fetelor, si va pup pe toate.
SEIDANA multumesc dar stai linistita ca arati mult mai bine ca mine, nu ti-am spus eu ca arati ca o copila, sincer.. Eu am pus deja 10 kg
hainute eu am cumparat dupa ochi, care erau mai mici. Asta fiindca George s-a nascut la 36 saptamani si ceva si era tare micut.

25+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

gata si orezul meu... eu inca nu am luat nimic pentru matza mica desi eram foarte foarte tentata la un moment dat de o rochita roz cu vonalase asa micute;))) tare frumoasa mi s-a parut dar m-am abtinut;))) intai sa iau lucrurile mari si cele necesare apoi vom trece noi si la fitze si figuri ehehhe:D va trebui sa ma gandesc cum voi organiza dormitorul asta ca e micut si nu prea am spatiu il el...si cum voi face spatiu in sifonier pt hainele fetitei;))pe la sfarsitul lui iulie o sa ma apuc de cumparat. pana atunci sa mai strang niste bani..sper eu...si eu ma gandeam sa iau 0-3 luni chiar daca ii vor venii mai largute al inceput nu se vor misca f f f mult mai mult vor dormi bebei nostrii dar nici sa risc sa arunc niste bani aiurea, sa iau cu folos:D hahah vedem cand scapa vaca in lucerna:)))) ca asa sunt eu.. nu iau nu fac dar si cand scap..... sa va tineti bn

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele eu cred ca am descoperit ceva impotriva constipatiei: laptele de capra. Am luat pt piciul meu ca am tot citit ca e mult mai sanatos si are mai multe proteine decat cel de vaca. Piciu e si el pe alimentatie restrictiva din cauza constipatiei. Si am observat ca in zilele cand bea lapte de capra se curata bine. Eu nu prea am baut, ca am zis ca ii las lui, insa atunci cand am baut am vazut ca ies mai usor. Am cautat si pe net si cik ar fi bun de leac impotriva constipatiei. Asa ca mergeti si cautati la supermarketuri. Eu n-am gasit decat in piata la dozator, il iau si il fierb.

bujo mami de Filip si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Fetele, azi au fost 30 de grade pe aici si am murit de cald. Ce m-oi face in romania nu stiu

Caty, bine face, cam puturoasa :(
Maryan, sa-mi zici si mie ce-ti zice dr

Inca e calddddddd in camera

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Lai, Bujo, va multumesc pentru remedii anti-constipatie. O sa caut si eu lapte de capra, desi am vazut o singura data in supermarket, intr-o sticluta de 250 gr, foarte pretioasa :)
Astazi merg la doctorita, pentru controlul de pe luna iunie. Nu stiu daca sa deschid gura si sa o intreb de nebuniile mele: jogging si mers cu bicicleta. Ma simt perfect, nu exagerez cu viteza, asa ca dimineata sau seara facem un tur cu tot familionul prin parcul din apropiere. Astazi avem si concert Sting in parc, asa ca e musai.
O zi usoara, linistita, fara certuri!
Alexandrina

PS: Cum reusesc si eu sa vad fotografiile voastre? Mi-as umple si eu ochii cu niste lucrusoare bibicesti, ca noi mai avem pana cumparam.

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza neatza.... ce rau e de acasa...

Caty.. si eu as fi luat haine pt cand face 18 ani... imi e atat de drag de orice, insa ma temperez zicandu-mi ca mai e vreme, sa nu cheltui excesiv.. etc.. si eu de abia o astept... Doamne ajuta-ne sa fie bine.

MAtza.. eu nu deslusesc cu ce impinge minunea mea, fund, cap, manute... mi-i ciuda pe tine..

Mikka hai ca nu mai e mult pana la 31-32... nici nu stiu cum a trecut de la 26 la 30...

LAi da-mi mie , Ancai sau la Jade un Pm cu adresa ta si dam accept insa daca nu ai scris nici o obs langa adresa.. nu ne-am dat poate seama..

Didiana.. mie imi place de tine si punct... eu am pus 12,5 ... din care 12 pana la 24 s ... oricum esti frumoasa, slabuta, eleganta si finutza.. punct..

Bujo multumesc, tare utila informatia asta.. la noi este de la Unicarm ...am vazut ca au reclama noua cu laptele de capra..

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput