Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
May3 spune:
Neatza. Am avut o noapte groaznica. N-am putut dormi din cauza caldurii. Nu credeam ca o sa patesc asa ceva in Anglia :)))
Nush ce o sa ma fac in Ro. M-am dezobisnuit total .... pana una alta sa vad ce fac azi la servici ca -s chiauna ....
26+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
racheel spune:
Buna dimineata si din partea mea si multi Am ajuns si eu acasica aseara, obosita rau ca de obicei
Hayat, Seidana nu am uitat ca a fost ziua voastra de nastere si de aceea vreau sa va urez si eu asa cu intarziere un sincer LA MULTI ANI sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si tot ceea ce va doriti sa se indeplineasca.
Merg sa recuperez din urma.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 29+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
marryan spune:
neata si de la noi
la noi e frig si ploua incontinuu de vineri seara....numai buna vreme de stat acasa in pat la TV sau , sausausau zau ca numai la asta ma gindesc pe asa vreme....parca e vis pentru mine acum
multumesc fetelor pu apreicierea hainutelor, imi sunt si mie scumpe si le pupa mama mereu, eu miam luat diferite, pu 03 luni le am pus pe group, mai am si de la 3-6luni si respectiv mai mari, eu imi iau ce imi place la moment in face din ochi, miam comandat si o rochita pu botez din italia alb-crem cu papucei fr draguti...
fetelor am intrebat ieri de consistenta scaunului, eu nu ma chinui cu constipatiile multumesc lui Dumnezeu insa e cam moale, citeam undeva ca asa se schimba inainte de nastere si cam ma panichiaza chestia asta???
mamicilie cu experienta ce spun de asta?
May neaparat iti zic ce imi zice medicul pina atunci mai suport durerile de spate si cele de jos.
Cea mai fericita mami 30 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
camady spune:
Neata.
Fetelor tatal meu are capre la tara si lapte implicit.........dar eu nu pot sa-l beau.Mie mi se pare ca are gust de lapte afumat si nu-l pot bea nicicum.Mananc doar branza de capra.
29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
NataliaS spune:
'Neata!
First of all LA MULTI ANI!!! Hayat si Seidana Sa fiti sanatoase, fericite si iubite! sa aveti bebelusi frumosi sanatosi si mancaciosi!
Camady - mie mi se pare yaki laptele de capra...nu pot sa inghit nici macar o inghititura...insa branza...yummmiiii
May - nici mie nu-mi place deloc caldura acum...ca ma umflu nasol de tot, de altfel sunt fan caldura...
Darisa - eu iti doresc sa gasesti urgent ceva frumos...noi cautam de foarte multa vreme , dar n-am gasit ce cautam si stam cu banii in banca si tot speram ca vom putea sa gasim ceva ... Sotul meu ma tot bate la cap sa ne facem o casa undeva la periferie, la aer curat...insa eu nu vreau, deoarece nu cred ca pot gestiona 3 copii cu naveta si ma gandesc la ei...de ce sa le fac viata grea?
Hmmm...va tot aud ca pregatiti diverse...la mine e vraiste in capatana...nu imi vine inca sa pregatesc nimic...trebuie sa ma interesez cand vin de celule stem, de diverse maruntisuri de la farmacie...etc...
Si acum sa va zic ce n-am mai facut si voi face acum...sper sa nu fie o mare teapa...am luat bilete de Tez Express 5* Ultra All Inclusive in Antalya...asa ca noi mergem in vacanta, dar nu stim unde...aveam insa de ales intre varianta asta si a nu merge in vacanta, asa ca am preferat sa ma risc...va zic cand ne intoarcem daca am dat sau nu cu capul de pragul de susPlecam marti, pe 28 cu avionul din Cluj. Am emotii cu imbarcarea ca sunt in sapt 32, dar mi-am luat hartie de la medic si sper sa nu comenteze prea mult...
Acum ma apuc de facut bagaje si nu stiu ce sa selectez prima data...trebuie sa merg sa mai cumpar medicamente se urgenta, creme de soare si diverse maruntisuri...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
May3 spune:
Natalia, vacanta placuta!
ce tupeu ai sa pleci in vacanta mie mi-ar fi frica pe ultimele sapt. sincer
Marryan, azi mi-am pus centura aia. pana acum nicio diferenta chiar ma incomodeaza....
la sex ma gandesc si eu, dar mai bag o cioco si-mi trece :)) ce naibii sa fac...
maica, ce somn imi e....
26+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
athosik spune:
Neatza fetele,
LA MULTI ANI SEIDANA si sa ti se implineask toate dorintele!!!!!
Matza .... ma bucur pentru sotzul tau dar si pentru bebelina ta!!!!
Diana ... sper din suflet k o sa va impacati si sa NU va mai certati!!!
Natalia ... vacanta placuta!!!!Sa va intoarceti cu bine inapoi!!!
Am mai vrut sa scriu despre cineva ... dar am uitat ... nu va suparati va rog!!!!
Am fost sambata la medic si bebele meu are 1834 g, ink nu s-a intors sta paralel cu buricul cu capul in dreapta si piciorusele in stanga, suntem in grafic, cu anemia mi-a zis sa nu imi fac probleme k nu este grav si a ramas sa ne vedem peste trei saptamani!!!!
La greutate raportez +11 kg!!!
Pusilici
30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
athosik spune:
Schimbare de semnatura!!!!
Wow .... ce putin mai este!!!!
Am emotii
31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
wow athosik ce grasunel ai , bravooo
azi schimbat si eu semnatura , am intrat in trim III
kg declar 6 plus
_
28 +
NataliaS spune:
May - pai nu cred sa fie nici o pb...in afara de feptul ca voi fi cat un balon...medicul m-a incurajat sa merg, sa ma odihnesc, sa ma bucur de vacanta inainte de stress Teoretic mai sunt 8 saptamani si practic am suprapurtat fiecare sarcina...sper sa n-am pb.
Si eu sunt usor deprimata si nu stiu de ce...nu ma simt iubita, am impresia ca sotul ma negliijeaza...facem sex si am impresia ca e ciudat, ca nu-mi ofera suficienta atentie...ba i-am zis "te iubesc chiar daca nu ma consideri frumoasa si sexy" Mi-a raspuns razand...dar esti f sexy pentru o gravida Acum rad, dar atunci mi s-a parut o adevarata catastrofa...
Acum ma apuca complexele vis a vis de cum voi arata ca o balena esuata pe malul marii...Apoi ma loveste tristetea gandindu-ma la forma diforma de dupa nastere, panica referitoare la viata cu 3 copii, un nou nascut, o matzaita si una care reclama atentie continua...ufff si ma tot imbarbatez ca va fi bine, dar e ciudat...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/