Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiasi spune:
Fetele burtoase,va pup si eu! la multi ani ,seidana!!! sa fii fericita si implinita!!! Va pup pe toate!
Oana 26+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Bujo, Lore , Oana. Andra .. va multumesc din suflet pt urari..
Am petrecum e mult zis, insa am fost cu cei dragi la un gratar, la o poveste, la cimitir .. si ma simt implinita cand ii vad pe ei ca sunt sanatosi si zambesc langa mine..
Marryan ... nici la al meu nu ii plac cumparaturile , insa cand are chef apoi face prapad.. partea proasta e ca amandoi suntem cheltuitori nici unul zgarciti...mammma cate hainute ai luat... ce frumoase sunt,, cand le vad imi dau seama ca practic eu nu am inceput shopingu...
App voi luati hainute pt newborn? 1luna sau 0-3 luni? eu pe principiul asta nici nu iau f multe pt ca am o prietena care a nascut o fetita de 4.3 kg si a imbracat-o cu hainute de 1 luna iar cele de newborn au ramas noi...am zis s vad cat are la ultimele eco si o sa iau mai multe apoi...
Camady.. pt romania sunt f ok preturile, insa daca compari cu amazon.com.uk ies cam cu 30 -50 % mai mult la avent, cu tot cu transportul din anglia,...
Eu cred ca m-am hotarat iau bibe Dr browns de sticla, 1-2 si apoi mai vedem... sunt scumpe da cica merita toti banii..
Didi imi pare rau ca inca sunteti in focuri , si noi ne mai ciondanim insa nu ne certam.. de ne ciondanim la tel inainte sa inceapa cearta inchid telef .. iar daca suntem face 2 face parasesc incaperea sau tac si refuz sa ma cert... a si intru i silentio stampa pana e calm si discutam omeneste...
MAma a ramas f placut impresionata de al meu, cum vb cu burta , cum o pupa.. a zis ca ea nu vb cu burta cum vorbim noi, insa ii stralucec ochii cand ne vede..
30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Didiana.. ce bunoaca esti... cand oi avea 36 s vreau sa fiu ca tine.. se poate?
Caty 32 s.....
chiar voi cum calculati de ex dupa 30 s si 6 zile intri in 31 sapt.. la 31 si 2 zile de ex ziceti ca sunteti in sapt 32 sau 31?
marryan spune:
seidana toate hainutele sunt 0-3 luni si nimik new born ca nustiu cit o sa cintareasca si ce lungime va avea...insa mai am o parte 3-6 luni si 6-9 luni, nu ma bazezi pe nimeni ca imi va aduce haine, mai ales ca sunt cam pretentioasa
Cea mai fericita mami 30 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
MatzaRebela spune:
la mn spre exemplu martea se implineste saptamana(adica o saptamana trecuta nu ce urmeaza...)
30+cu Kate Rina
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MatzaRebela la mn spre exemplu martea se implineste saptamana(adica o saptamana trecuta nu ce urmeaza...) 30+cu Kate Rina |
aaaa.. am vrut sa iti zic si tie ca ma bucur ca sotiorul e bine...
caty2585 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Didiana.. ce bunoaca esti... cand oi avea 36 s vreau sa fiu ca tine.. se poate? Caty 32 s..... chiar voi cum calculati de ex dupa 30 s si 6 zile intri in 31 sapt.. la 31 si 2 zile de ex ziceti ca sunteti in sapt 32 sau 31? 30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Draga mea,eu schimb saptamana duminica...si cand am 32 sapt si 2,3 zile spun ca sunt in sapt 32...asa zic pana schimb saptamana
Am vazut ca intrebai de marimea hainutelor pentru bebe...eu am luat newborn(nu multe,doar pentru primele 2 sapt,caci cresc repede)si am luat si 0-3 luni,3-6 luni si cam atat deocamdata....daca ar fi dupa mine i-as fi luat pe 5 ani hainute
In rest eu am terminat cumparaturile pentru Loriana mea iubita....de acum sa montam patutul si....sa o asteptam cu mare drag si cu bratele larg deschise
Fericita 32+ cuLoriana-Maria
AMR 8 sapt max
caty2585 spune:
Matza ma bucur sa aud ca sotul se simte mai bine Multa sanatate in continuare atat lui,cat si tie
Tare imi place cum ai spus de iubita ta domnisoara ca deja e pusa pe joacadraga de ea...Abia astept sa treaca timpul si sa vina vremea cand o sa vedem ce minuni ascundem in burtici fiecare dintre noi
gasca vorbareata si nu prea ca deh...e weekend
Fericita 32+ cuLoriana-Maria
AMR 8 sapt max
mikka11 spune:
Ce putin mai aveti voi, fetele care ati ajuns pe la 30-32 de saptamani, pana va tineti minunile in brateCand ajung si eu ca voi, o sa incep sa pregatesc si sa cumpar lucrusoare, abia asteptPana atunci ma rog in fiecare zi ca bebelina mea sa fie sanatoasa...
Marryan, chiar ca ai cumparat multe hainute...si sunt atat de frumoase
27+ cu Maria-Alexandra
MatzaRebela spune:
mutlumesc seidana si caty
Si eu ma bucur ca se simte mai bine ca ma simteam asa neputincioasa.. il intrebam ce sa ti mai dau.. ce pastile... a dormit atata cat a fost bolnavior de se speriase si el...
Pupici ma duc sa fac orezu cu lapte ca de 2 ore cica fac si nu m-am apucat de el:))))
30+cu Kate Rina