Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didianana Asa nu am chef de nimic fetelor..Tre sa schimb si eu semnatura, azi avem 25 saptamani. Ma cam doare burta , cred ca sunt balonata. Sotu a venit azi dar eu nu vb cu el, mai bine ramanea la socrii ca eram mai linistita. Mi-e ciuda si ca nu insista sa ne impacam, de parca 2, 3 mesaje sunt de ajuns.. Treaba lui, eu acum sunt calma, ca nu vreau sa stresez pisicelul din burtica sau sa il necajesc pe George. Va pupacesc pe toate, si va multumesc ca suntem asa unite si ne sprijinim asa una pe cealalta. pupici 24+ si mamica fericita de 3+ anisori |
didiana imi pare rau ca nu vati impacat inca, cu siguranta va realiza ca a gresit si veti discuta problema. Eu cu sotul acum de cind sunt insarcinata daca nu vorbesc cu el inseamna ca ma suparat si imbla ca un cocos pe linga mine sa vada care e treaba care ma suparat...dar eu am motive acum si nu cedez cu una cu doua....las sa stie si ei ca noua nu ne este mai usor ca lor...
Cea mai fericita mami 30 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
MatzaRebela spune:
eu nu o sa insist prea mult pe hainute la inceput.. pentru ca or sa cresca f f f rpd si or sa le poarte doar de 1-2 ori daca le vor purta... o sa iau ce e mai imp, patut carucior scoica lenjerii de patut(alea cred ca cel mai bine o sa le fac la croitor as iesii muuult mai ieftin)dupa 6 luni o sa fiu mai rau cu hainutele hehehe sau vedem.. oricum am spus ca voi avea cel putin 5 schimburi pt fetita si 1-2 pentru bune de iesit afara:)oricum hainute o sa tot primim hainute si jucarii hahhhaha cam astea-s cadourile pt copii
si eu ma supar pe sot destul de des, mereu ii spun ca parca el e gravidul si nu eu:))) vreau aia da-mi aia adu-mi aia.. gaseste-mi nush ce:)):))) se alinta si el acum pana vine fetita ca e constient ca dupa ce vn fetita el va primii mult mai putina atentie.
Si eu ma abtin de la certuri destul de des.. asta nu mi inseamna ca in timp ce e la serviciu nu ma gandesc sa-mi fac bagajele sa plec:))) dar apoi revin cu picioarele pe pamant destul de rpd:))
si eu cand sunt suparata nu vb prea mult cu el.. daca ma roaga cv ii fac dar nu i mai fac cu atata drag si-si da seama:))))
30+cu Kate Rina
MatzaRebela spune:
didiana ei de multe ori considera ca daca au spus imi pare rau.. sau au schimbat 3 vb pe tema asta e de ajuns...
si eu mor pe al meu.. dupa ce ne certam(mai mult el se cearta de obicei ca eu l las sa spuna si sa spuna ca dac aincep si eu o tinem cu nopti nedormite si tot nu terminam discutiile:)))ca la 5 minute dupa ce si-a spus of-ul i-a trecut si vrea sa ma ia in brate sa stau cu el sa rad sa zambesc:))) si eu nu pottttttttt nu potttttt:)))) el stie k mie nu mi trece rpd dar incearca sa ma impace... nu mereu reuseste:))apoi adorm si mi trece si mie.. pt moment:)) pana data viitoare lol
30+cu Kate Rina
didianana spune:
Pai el se astepta sa imi treaca, daca discutam de obicei ne trece, ca ne recunoastem greseala. Dar fiindca a plecat, m-am incapatanat si eu sa vb cu el, si oricum mi se pare aiurea sa te impaci prin 3 mesaje. De obicei ne trece repede, niciodata nu am stat atata suparati.
Si ma enerveaza si faptul ca aseara a stat la ziua la sora-sa si parca vad ca a baut si s-a distrat, si eu am stat singura, si tot m-am gandit la noi. Si oricum putea sa insiste, ca nu e print, sa ii cada rangu.. Merg sa fac o baie, ca imi vine sa plang si nu vreau sa ii dau satisfactia asta.
25+ si mamica fericita de 3+ anisori
loredanar spune:
salutare.
seidana scuze pt intarziere. LA MULTI ANI! sa ti se indeplineasca in primul rand dorinta pe care ti-ai pus-o cand ai suflat in lumanari. numai bine ! pupici!!!!!
Lori 31+ fericita cu Mara
andr@ spune:
buna gagici, pupici la toate seidana la multi ani cu sanatate, bucurii de la pitica ta si numai si numai fericire noi suntem bine, ne miscam de zori, facem valuri la mami in burtica, si ma omoara durerea de spate, nu mai stiu cum sa dorm ma fetelor, pur si simplu intepenesc, imi dau lacrimile de durere cand trebuie sa ma intorc; am terminat tratamentul de inf urinara, de 3 zile pe care mi la dat dr, dar durerea inca persista, durerea aceea inauntru de care va ziceam offff si mergem la control abia pe 11 iulie; va pup pe toate, o duminica linistita in continuare
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
29+
MatzaRebela spune:
apropo de bebei miscaciosi;)) CE m-am jucat cu fetita mea;))) se juca cu pciorusu prin burtica;)) il scotea la iveala pe langa buric si prin buric hahah si eu o gadilam in talpa tragea piciorusul si scotea mai incolo iar o gadilam;))0 asa comic a fost hehehe uhh o iubesscccccf ff f mult pe pitik mea:)
30+cu Kate Rina
andr@ spune:
frumos matza asa face si al meu, iti vine sa-l mananci cu piciorus cu tot cum se mai simte sotul tau?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
30+
oanaiasi spune:
Fetele burtoase,va pup si eu! la multi ani ,seidana!!! sa fii fericita si implinita!!! Va pup pe toate!
Oana 26+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
MatzaRebela spune:
e mult mai bine, a renuntat la unul din medicamentele ce le lua(la sfatul a 2 medici nu asa de capu lui) si am trecut pe regim alimentar si azi a fost mai bine mai energic fara dureri si arsuri, acum am in plan un orez cu lapte sa fac:))) a avut de ales compot de pepene galben sau orez cu lapte:)))
30+cu Kate Rina