Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

salut fetele

schimb de semnatura

Doamne iti multumim!!! Te rugam sa ne dai putere in continuare si sa ne ajuti sa trecem de 35 de saptamani!

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

am facut rost de aparat si am pus citeva poze in album cu hainutele si ale lucrusoare nu sunt toate.

Cea mai fericita mami 30 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Marryan eu sper sa fie 6 saptamani caci nu mai am rabdare sa o tin in brateVad ca nici tu nu mai ai mult
Tu cum mai esti?A ta printesica?

Fericita 32+ cuLoriana-Maria

AMR 8 sapt max

da caty e printesa si sunt tare mindra ca am reusit din prima sa fac o fata
si eu nu mai am rabdare sa o tin in brate, sincer cam greu trece timpul si am niste dureri de spate si de pelvis of of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

http://www.youtube.com/watch?v=z62zrqaqVbY&feature=player_embedded
Fetele, uitati si voi,ca tot vb de hormoni,de ce plangeam eu astazi, chair m-am emotionat

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Marryan, nu situ daca ti-am spus,eu am fost la dr idnc auza acestor dureri, eu nu ma mai puteam misca,dr a zis ca e infectie urinara, dar la urina nu a aiesit nimik...dureri de raman intepenita

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

zubi si mie mi-au dat lacrimile... emotiile prin care treceau si el si prietana m-au coplesit.. si chiar a dansat suuuuper.. acum or fii hormonii n-or fii hormonii... mi-a placut haha

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Marryan superbe hainutele.. ohh doamne inca putini si facem parada modei cu bebei nostrii abia astept sa iau rochite fundite pt par fustite bluzite... hehehhee:)ink 8-10 saptamani mai sunt... nu mai e asa mult heheh... pana atunci sa strangem banuti:D

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Asa nu am chef de nimic fetelor..Tre sa schimb si eu semnatura, azi avem 25 saptamani. Ma cam doare burta , cred ca sunt balonata. Sotu a venit azi dar eu nu vb cu el, mai bine ramanea la socrii ca eram mai linistita. Mi-e ciuda si ca nu insista sa ne impacam, de parca 2, 3 mesaje sunt de ajuns.. Treaba lui, eu acum sunt calma, ca nu vreau sa stresez pisicelul din burtica sau sa il necajesc pe George.
Va pupacesc pe toate, si va multumesc ca suntem asa unite si ne sprijinim asa una pe cealalta. pupici

24+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Marryan, nu situ daca ti-am spus,eu am fost la dr idnc auza acestor dureri, eu nu ma mai puteam misca,dr a zis ca e infectie urinara, dar la urina nu a aiesit nimik...dureri de raman intepenita

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

zubi nu am infectie urinara, asa e specificul sarcinii la mine, ei am primit un link de la May si intradevar la unele femei apar aceste dureri poate si din trimestru I sa tina toata sarcina si sa dispara dupa nastere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

Marryan superbe hainutele.. ohh doamne inca putini si facem parada modei cu bebei nostrii abia astept sa iau rochite fundite pt par fustite bluzite... hehehhee:)ink 8-10 saptamani mai sunt... nu mai e asa mult heheh... pana atunci sa strangem banuti:D

30+cu Kate Rina

multumesc Mitza asa este inca putin si vom face parada cu puiutii nostri, inca mai am de cumparat oh cite inca hainute si alte lucruri gen carucior inca nu am luat, patut la fel, cadita etc

Mergi la inceput